Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Kakl se pokazao cm11? Jel ima dosta bugova? Kad se ocekuje stable i koliko h ekrana izdrzavate?:)

Dobro se pokazao
Ja nisam primetio bagove, koristim vec oko mesec dana
Kad ce stable ko zna :d
4 - 4.5h sot mada mi je tako na svakom romu, nista predobro nista porelose, knap :D sumnjam da vise moze ijedan tel (sem notea) jer imam synca puna kapa :d

Ja imam CM par dana i deluje ok za sada mada nisam bas nesto testirao ali jedna glupost koju sam primetio je da se telefon uopste ne greje dok je ukljucen wi fi hotspot dok mi se na stock romu fino grejao. Probao sam i GE ali je mnogo siromasan za moj ukus tako da je CM prava mera, steta pa omni i aokp nisu toliko zastupljeni na S4

Apropo grejanja, na punjacu mi se telefon manje greje nego sa stock romom. Brzina punjenja ista.

Jok B'ate. Jel nesto novo jel ima more opcija? Nisam dugo flesovao, odlican mi je cm ali bi voleo malo da testiram :d

pa ima mnogo više od CM svakako. njega sam voleo na nexusu, stavio sam ga na kratko i na s2 i imalo je zanimljivih stvari i tamo. uglavnom pišu svoj kod (nisu kangeri), imaju dosta originalnih rešenja, svoju kamera app, svoj recents meni, TRDS koji sve zacrni pa čak i gapps ako si njihove flešovao... probaj, sumnjam da ćeš se pokajati :)

Cim ga ti savetujes sumnjam da cu pogresiti :D bas cu da pogledam :)
Oces li ti preci sa s2 na nesto novije?
Otkud s2 nosis jos

ZlajoX (a i ostali), postoji li za Cm11 inverted aplikacija za phone i sms?:) Onaj Aosp sto sam vozio do juce ima bas dobro to odradjeno ali nema poseban apk da se skine, tako je u Romu.

Ima raznoraznih, mislio sam da je neko probao od vas ovde :)/

Instalirao sam danas SlimKat. Radi odlicno za sad, samo za bateriju ne znam kakva ce biti za sad sw cini ok kao i do sad, ali cu videti sutra prekosutra.
Inace ok je rom sve mi odgovara :D
Ostavio sam ovaj dpi sto dolazi u rom, pa je sve malo sitnije ali je ok, sada kad bi se vratio na ono standardno bilo bi veliko :d
Inace danas sam drndao i drugarov s4 (sve stock naravno) i ne mogu da verujem koliko mi je tek sad TW ruzan.

Poslednja izmena:
meni je oko 400 dpi bilo ok, mada ako tebi odgovara tako ti ostavi naravno. svakako se dobije mnogo više korisnog prostora.
šta kažeš za opcije u odnosu na CM, kako izgleda TRDS, recents...? :)
jel imaju modovi ekrana da se podešavaju, i osvetljenje senzorskih tastera? imao sam to na s2 ali nešto je zezalo

Ima podesavanja vise od cm, ima za ekran settings. Takodje ovo sto je @swiper trazio ima da se ukljuci da sve moguce bude u crnom, nema belo nista :d
Recents su bas lepo uradjeni i lepo rade, a ovo za tastere ne mogu naci kao i na svakom romu, tek iz 20og puta kad udjem u settings cu pronaci :d

Senzore, kapacitivne na s4. Ako je i on mislio na to :d ja na njih mislim
Takodje ne mogu da pronadjem ni podesavanje za dpi. Da li uopste postoji ili pomocu one app sa store-a se menja. Znam da je u nekim romovima bila ta opcija

Poslednja izmena:
Da na njih sam mislio. Nervira me kad se pale i gase, volim da su always on. Ima opcija za to ali nije radila :)

Mislim da nisu još dodali, promeni u build.propu

Da na njih sam mislio. Nervira me kad se pale i gase, volim da su always on. Ima opcija za to ali nije radila :)

Mislim da nisu još dodali, promeni u build.propu

Ja sam ih pitao zasto ne stave taj mod kao sto sam ja, cak sam im napisao sta treba promeniti ali me laaadno iskulirali. Ni jedan jedini odgovor nisam dobio. Dok, kada mi je bila potrebna pomoc javi se njih 20. Stvarno su cudni svi redom u tom slim timu

Ja sam ih pitao zasto ne stave taj mod kao sto sam ja, cak sam im napisao sta treba promeniti ali me laaadno iskulirali. Ni jedan jedini odgovor nisam dobio. Dok, kada mi je bila potrebna pomoc javi se njih 20. Stvarno su cudni svi redom u tom slim timu

ko zna zašto ne dodaju, do 4.3 su imali to kao opciju u meniju

Djilke,prođe godina!!! :d http://goo.gl/Bjm395
Čini mi se da sam bio bliži :beat:

Dobro, ali nije 300 :p dobro ja sam malo precenio sa 375, ali eto omasio za 30-ak eura, mada pitanje je zvanična garancija od 2 godine i da je sa operatera... Mislim ne znam da li neko kupuje bez garancije. Ima i za 320 sa "garancijom" ali ja te ne računam :)

Pa da si rekao 320e,računao bi` i te :p

Instalirao sam danas SlimKat. Radi odlicno za sad, samo za bateriju ne znam kakva ce biti za sad sw cini ok kao i do sad, ali cu videti sutra prekosutra.
Inace ok je rom sve mi odgovara :D
Ostavio sam ovaj dpi sto dolazi u rom, pa je sve malo sitnije ali je ok, sada kad bi se vratio na ono standardno bilo bi veliko :d
Inace danas sam drndao i drugarov s4 (sve stock naravno) i ne mogu da verujem koliko mi je tek sad TW ruzan.
Kako si odabrao koji rom da skines? Onaj njihov sajt je sulud, prvo sam po slicici morao da gledam sta je za S4, a onda ih nasao nekoliko

Slim-jfltexx-4.4.2.build.4-OFFICIAL-3646.zip
Taj sam skinuo. Kucao u google slimkat jfltexx. Odma su tu i gapps da se skinu. "Full" gapps ili samo osnovne ima da biras.

Znaci cm11 mi puca par puta dnevno. Video snimke koje imam od ranije (snimano na tw i ge) nece korektno da pusta, ukoci mi se slika a ton ide dalje i na kraji pukne galerija. Sto se tice baterije zadovoljan sam.

Jbs bateriju kad ne radi nikako.
Meni je radio odlicno oko mesec dana, msm i dalje je radio kao prvog dana ali sam stavio slim. Ni jedan jedini fc nisam imao
Inace baterija je bila ok i mislim da je bila bolja nego na slimu ali ne mogu da kazem 100%, a slim radi generalno brze i fluidnije + gomila podesavanja (iako nisam nasao podesavanje za dugmice :d ali mi i odgovara ovako tako da i nemam neku potrebu)

Poslednja izmena:
ZlajoX, stavio sam novi kernel posto tek sad vidim da je ovaj cm11 bas stari build, ne rade nesto na njemu. Sad ide ok video player, videcemo. Jedino jos inverted aplikacije da sredim i vrh :)

Ostavi se bre CM-a, on najmanje ima opcija... Uzmi slim i opali trds i bole te brige :)

Meni i ne treba opcije, samo gravitybox i to je to :)

Nazad
Vrh Dno