Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Hm jel postoji nacin da promenim screen mod na cm11 malo sam se odvikao od jarkih boja

E ovo je kap koja je prelila casu :mad:

Bratova devojka kupila iphone 5s i proziva nas kako ima najbolji telefon a argument joj ulazak u kontakte i poruke. Da bi odbranio cast porodicnu moram posegnuti za custom romom(nije samo izgovor da flesujem telefon i izgubim garanciju:d).

Izlazi iz Contacts/Phone/messages sa Home dugmetom samo i postavi da je Excluded process u System Panel appu (skini sa store-a).
Toliko o tome ;)

A ti njoj pokazi da ne moze u isto vreme da pusta klip preko wifi-a sa samba share-a, i igra 2048 :D

Sta vam je tu cudno,na KP ima proverenih prodavaca kod kojih je 325e

ono što mi nikad nije bilo jasno je otkud tom shopu 170 000 lajkova na fb?

Izvinjavam se, ja sam bio na gorepomenutom linku, pa sam video 164 like-a, ali to je bilo vezano samo za S4 :)

Nije bitno da li je neko kupovao, telefon možeš da kupiš i na ulici i da sve bude ok, to nije problem. Pitanje je kako rešavaju reklamacije, da li su fer ili zavlače.

Pitanje za one koje koriste aosp ili GE rom koristite li neku aplikaciju za kameru ili slikate sa defaultnom

Moj S4 stalno trazi Pass za Galeriju -Sinhronizacija sa Googlom. Zna li ko kako se ovo iskljucuje. Sistem je 4.4.2

Ideš na sync options i isključiš sinhronizaciju za to što ti ne treba. Mene je smaralo za sync sa Picasa albumom pa sam to isključio
Imaš ovde tutorijal

Kod:
http://support.sprint.com/support/tutorial/Change_sync_settings_Samsung_Galaxy_Sreg_4/48285-1170

Da li moze neko da postavi neki tutorijal koji programi mogu da se izbrisu a suvisni su .. pricam za Samsung Official Rom jer kao sto znate ima nekih programa sto dolaze sa samim romom a koje gotovo da nikad i ne koristim .. Takodje da li ima neki tutorijal koji procesi su sigurni da se iskljuce a koji ne jer kad odem u task manager uvijek mi je RAM na oko 1 Gb pun :D

Nije bitno da li je neko kupovao, telefon možeš da kupiš i na ulici i da sve bude ok, to nije problem. Pitanje je kako rešavaju reklamacije, da li su fer ili zavlače.

Upravo to me i zanima. Nije mi frka da dam 350 evra znajuci da cu biti ispostovan za tih godinu dana garanicje, koliko obecavaju.

Da li moze neko da postavi neki tutorijal koji programi mogu da se izbrisu a suvisni su .. pricam za Samsung Official Rom jer kao sto znate ima nekih programa sto dolaze sa samim romom a koje gotovo da nikad i ne koristim .. Takodje da li ima neki tutorijal koji procesi su sigurni da se iskljuce a koji ne jer kad odem u task manager uvijek mi je RAM na oko 1 Gb pun :D

Evo ti ss-ovi, aplikacije koja sam ja pogasio, mada je to malo individualna stvar...

uploadfromtaptalk1396346386010.jpguploadfromtaptalk1396346402406.jpguploadfromtaptalk1396346415510.jpguploadfromtaptalk1396346428910.jpguploadfromtaptalk1396346442400.jpg

I moram ovde jos 2 ss-a, max je 5 po postu :-D

uploadfromtaptalk1396346519864.jpguploadfromtaptalk1396346534460.jpg

Wow hvala ti puno .. ovo je vise nego odlicno jer sam se plasio sta ako ugasim neki servis i "sredim" sistem :D

Jos neki servis da se ugasi i ima da ga vratim na 3310 bre - samo sms i poziv !!! :D

Sad sam pogledao slike, nije nista ugasio sto ja nisam gasio pre. Samo sto sam ih ja sa titanijumom, fik i gotovo :D

Ideš na sync options i isključiš sinhronizaciju za to što ti ne treba. Mene je smaralo za sync sa Picasa albumom pa sam to isključio
Imaš ovde tutorijal

Kod:
http://support.sprint.com/support/tutorial/Change_sync_settings_Samsung_Galaxy_Sreg_4/48285-1170

Odlicno, to je resilo problem. Hvala!

Kazite mi ove slusalice koje dobijemo uz S4 jel mogu da se koriste kao mikrofon na kompu,ja probao sve ali ne uspeva.

Nazad
Vrh Dno