- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ Ne mogu zbog drugačijeg rasporeda pinova. Mogu bi preko adaptera, ali tih adaptera nema kod nas, već se moraju poručivati iz Kine.
Uzeo da obrišem malo displej i imam sta da vidim
Nije ispadao, niti je bio udaren!
Jel imao neko sličan problem?Izgleda kao nagnječenje, bar po meni.
Preporuka? Preci na 4.4.2 ili ostati na 4.3
@tadic.d
nosio si ga u zadnjem džepu?
To do this, reboot phone by holding down volume down, home and power buttons, keep in mind that bootloader mode indicate fastboot mode.Uradio sam update na 4.4.2, medjutim greskom sam u TWRP uradio Format Data, koji mi je obrisao celu internu karticu. Sve je bilo ok dok nisamu toku dana restartovao mob, od tada stoji zaglavljen na galaxy s 4 logu i jedino vadjenjem baterije mogu da ga ugasim.
Normalno ulazim u recovery, ali ne mogu nista da flesujem jer mi izbacuje I/O error opening '/data/data.....uglavnom malo sam guglo i nasao isti problem koji pravi TWRP kad se radi format data, i resavali su ga adb fastboot eraseom.
Moze li ko malo da mi pojasni samo, ili da me uputi sta da citam u moru tutorijala kako da izvedem ovo:
fastboot erase system -w
fastboot erase boot
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery nameofrecovery.img
Now boot to recovery and sideload ROM of choice
Ili ovo:
Fastboot flash a fresh copy of twrp
Pa to je download mode?!?To do this, reboot phone by holding down volume down, home and power buttons, keep in mind that bootloader mode indicate fastboot mode.
pa i meni je bilo čudno kad si pisao fastboot komande... znam da GE ima, al za običan 9505 nisam znao da ima. ali posle kad sam tražio na netu nalazio sam da ima? uglavnom kad restartuješ tel u download mod u device manageru bi trebalo da se pojavi fastboot nešto... interface, tako nešto valjda... a komandom fastboot devices proveravaš da li fastboot vidi telefon. može da bude i do drajvera.Pa to je download mode?!?
Sta god da uradim, pise mi waiting for device...
Edit.
Citajuci dalje, ispade da s4 ni nema fastboot mode, samo download mode.....kako sad odinom da resim ovo, sta da flesujem?
Pa realno to si trebao uraditi odma posle prvog flesovanja2x sam fleshovao i sve prodje ok, ali ostane zaglavljen na samsung logu:wall:
edit
Uradio sam onako iz ocaja factory reset iz fabrickog recoverija i konacno radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari