Dešava se i meni ponekad.Da pitam ove koji imaju Kit Kat na svom S4,da li kada gasite telefon pa ona animacija vam se dva puta pokaze,meni jednom obrne pa svetli Led lampica pa ponovo i ugasi se,ne desava se stallno ali hoce neki put.
he he ja sam već drugi mesec na iPhone-u i BEZ flashovanja...............za sada je super...........
Da li je mekana na dodir ta imitacija koze, ili je plastika koja samo vizuelno izgleda kao koza, a na ddir je tvrda?
Pozdrav, uzeo sam model GT-i9505 za sad me zanima gde mogu da nabavim neo hybrid masku, i da li ima razlike u maskama za i9500 i i9505?
e ne znam tacno da li ima kod nas ali ja kada sam video u inostranstvu original zadnja ledja kostala su 50€ mal je mnogoDa li imaju ta ledja negde da se kupe naknadno, bela ili crna boja
Moj S4 stalno trazi Pass za Galeriju -Sinhronizacija sa Googlom. Zna li ko kako se ovo iskljucuje. Sistem je 4.4.2
335-340e je Black Edition na KP, uglavnom svi kažu kožna leđa. Odlično izgleda. Nema u verziji i9506.Da li imaju ta ledja negde da se kupe naknadno, bela ili crna boja
Jos ako ti se bude nadula baterija, propade odbrana casti.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari