Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

To mi je poznato... Ali na koji način onda recimo Evernote da koristimo? Ili bilo koju drugu koja po default-u koristi ext. karticu? Kako oni telefoni koji nemaju card slot? Ako oni mogu, znači da bi trebalo i mi da možemo.
A ja ne znam kako :)

Drug instalirao 4.4.2 TW oficial rom i posle je probao CF Root i sada se telefon nece ukljuci, tj brikovan je.

Da li je neko imao iskustva mozda sa ovim problemom i sta da pokusa, sumnjam da je iko drndao na S4 jer nas je malo sa S4, mozda se nekom slicno desavalo na S2/3 sa nekim romom pa ima resenje?

Stoji mu ovo kada proba da ga ukljuci
Pogledajte prilog 138462
odin izbacuje fail.

Pa čim može da uđe u download mod verovatno može da se flešuje...neka proba opet official rom... ili je možda greškom flešovao pogrešan root?

Verovatno tj 100% je pogresan root. Radio je rom dobro i onda je isao root i od tad ovo.

Moze u download i kad proba oficial rom kaze da odin izbaci fail.

Google ne pomaze, pogubio je zivce, a ja sam na faxu :d

Jel pogasio sve Kies procese u pozadini?

Kaze da sad u odinu pise da ne moze da nadje PIT i da ne moze da uradi write

Poslednja izmena:
PIT ne treba da dira, jer ako je petljao nesto sa njim nije ni cudo da je zdrndao tel. Neka proba i sa Kiesom ima tamo firmware repair ili tako nesto..moraces da odes do njega i vidis konkretno sta se desava..malo su sture informacije

To sa kiesom je probao i nije pomoglo. Kies ga ne prepoznaje.

Mora da je nesto sa tim PITom, morace da se pozabavi googleom sigurno je neko imao takav problem

EDIT: On sa pitom nista nije dirao, samo je roknuo pogresan root na pogresan rom
"samo toliko"

Poslednja izmena:
Ako je sjebao Pit, mora da nadje na xda odgovarajući Pit file za njegov model, ali neka ga ne flešuje odmah, već nek potraži još po netu. Možda bi bilo dobro i da pita u S4 temi na xda i nek okači kompletno log iz Odina i detaljno napiše korak po korak šta je sve radio sa telefonom..

Neka proba da promeni usb port i resetuje komp, meni je to pomoglo :)

Da znam da si ti imao problem taj, to sam mu prvo rekao i nije pomoglo

Nema potrebe da dira pit fajl jer je on sadrzan u stock firmware, neka lepo skine najnoviji softver sa sammobile, flesuje ga odinom, a kao sto Swiper kaze, proba na drugi USB port ili drugi racunar, npr meni je pomogla promena racunara, na XDA ima odgovarajucih Pit fajlova ali za njima nema potrebe

Poslednja izmena:
Flesuj ponovo firmware i ponovo odradi root ali sa pravim :) Pit file sluzi samo ako zbrkas particije.

Odin 3.07 + promena porta i restart kompa i urodilo je plodom :)
Hvala vam na pomoci u njegovo a i moje ime :)

Kazem ja :D
A ta Odin verzija je i preporucljiva koliko se secam

Da on je preporucljiv, znam da je mene zezao nesto odin na 442 i da sam nasao za tog 307 ali davno bese i nisam mogao da se setim a u kompu sve sto sam imao u folderu samsung sam obrisao neki dan tako da nije bilo pomoci :D

Pozdrav, ako moze mala pomoć... Treba da dobijem jedan S4 ovih dana pa hajde da vidim sta cu s njim :) Koji rom bi mi dao najpribliznije iskustvo google nexus telefonima? Dakle nista zasnovano na touchwiz, vec light, brzo, bez bloatware-a iskustvo?

Sinoc je sa Djilketom bila prepiska do kasno u noc, sredio ga za sve pare :d

Mare probaj CM11 ja ga vozim vec mesec dana i radi za sve pare, i takodje GE (google edition) rom od Jamala sa xda, mada njega ne pratim od kako je presao na nexus (sad je postao kompetentan za nexusa, s4 mu je proslost :d )ali par njih je ostalo na tom romu i ok im je.

Poslednja izmena:
Ma kakva prepiska sa Djilketom moze biti, sve sama sprdnja :d

Da Jamal je ok ali ga bas zato ne bih koristio jer ne radi vise na njemu, moze da proba njegov poslednji rom pa ako nema neke bagove da ostane na njemu a ako ih ima, ispravke nece biti :)

CM 11 me je iznenadio, sa obzirom da je nightly radi sve odlicno i bez greske.
Ovaj GE sto si stavio link ne izgleda uopste lose, gledajuci naslov by Danvdh, Kryten2k35 & Ktoonsez mada ja vise preferiram romove koji imaju pun k opcija a da opet nisu TW. CM je propast u odnosu na one romove sta sve daju na Nexusu ali za Sammy je odlican :)

EDIT: Secam se pre, nightly izdanja za S2 i S3 ne zna se sta je gore od koga, ni stable nije radio nikako. Ovo sad je druga prica, ipak nije Exynos :D

Poslednja izmena:
Ja sa Xposed + GravityBox sve dodam sta mi treba, odusevljen sam :)

Pa da taj posao, tako sam i ja na Jamalu.
Najduze sam koristio prvo stock 4.3 onda CM10 koji me je odusevio (doduse stable), zatim Jamala i vratio se na Stock 4.4.2 bio par dana i opet CM.
Kada se smorim probacu taj GE :)

Meni odavno, imam tel 12 meseci, 4 meseca je bio stock, 8 meseci knox 0x1 :D

Bio bi i meni nego sam se smorio rutujuci i menjajuci romove svaki dan na s2 i s3 pa sam obecao sebi da s4 necu da pipam, bio suzdrzan 4 meseca :D

Uf ja nisam flesovao vise od 8 meseci i kriziram. Mogli bi da otvorimo kliniku za odvikavanje od rootovanja :p kakvih ima mozda i uspe biznis

Vrh Dno