Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Jel ima jos ko da se zali da na KK baterija je slabija?

Kazu da je optimizovan kitkat da manje trosi i da brze radi? Nemoguce da vise trosi od dzellibina?
Ja sam drugaru ubacio na s4 kitkat, kao da mu poboljsamo fon..
Mada sam primetio da su animacije u kitkatu nekako sporije i seckajy pomalo pa sam ih iskljucio..

A na koji rom mislite kada kažete da je lošija baterija? Stock ili custom?

I jedna i druga varijanta....

Meni je sasvim ok baterija na stock romu...ali čini mi se da se na custom (cm, google edition i omega) brzo trošila...

4.4.2, 3G, auto osvetljenje... baterija posle kalibracije, odmah posle update bila je očajna.

6atygede.jpg

u4u6egut.jpg

esu2y8as.jpg

u3are4yj.jpg

3e8asaha.jpg

mubetupa.jpg

Sto si majke ti citirao ovaj post sa sve slikama? ccc

@tadic.d, ne znam kako je najbolje, ovako sam radio. 3 puta praznjenje i punjenje. Puno nocu, do ujutru. Kada skines sa punjaca nema dopunjavanja dok se skroz ne isprazni.

@tadic.d, ne znam kako je najbolje, ovako sam radio. 3 puta praznjenje i punjenje. Puno nocu, do ujutru. Kada skines sa punjaca nema dopunjavanja dok se skroz ne isprazni.

Video sam da imaju i neki programi za kalibraciju baterija pa rekoh da proverim koja je proverena varijana. Hvala za info ;-)

Sto si majke ti citirao ovaj post sa sve slikama? ccc

U brzini sam kucao post(dok sam cekao zeleno na semaforu) i nisam obratio pažnju, nije bilo namerno. Ispravio sam grešku.

Poslednja izmena:
Ma kakve bre kalibracije to su prazne price... Bilo je nekad to, vise ne vazi.

Upravo to... Svaki put kad se napuni telefon, resetuje se jedan mali fajl batterystats.xxx i krece ispocetka svoje zapisivanje.

Nisam koristio nikakav program jer nije rutovan S4.
Iz svog iskusta vidim da se baterija bolje ponasa posle kalibracije, pre je bila ocaj, jedva 3 sata ekran od update na 4.4.2. Ne treba niko da mi kaze sta kaze neko drugi. Bilo to androud ili ios. Uvek posle update i kalibracije baterija mi duze traje.

Nije tebi pomogla kalibracija vec su ti se stabilizovali pozadinski procesi. Sleglo se, sto bi Djilkos rek'o. :D

Bolji je od S2jke za 2 sec. Nije mala stvar :D
Ono je bilo brzo a ovo sad je no comment

Videcemo za S5 i snap 801 sta kazu ili ce cekati snap 805 :)

da li su sredili problem sa knoxom, tj da li je moguce da se resetuje brojac ili i dalje ako se rootuje i menja rom gubi se garancija?

Pozdrav .. stavio sam Omegu 4.4.2 ali istog tog dana mi se baterija "nadula" i morao sam novu da kupim, ispraznila se nakon 2-3 sata a bila je skoro puna .. Stavim novu bateriju i opet se nenormlano brzo prazni .. Stavim Wanam rom takodje 4.4.2 opet isto .. E sad ako moze pomoc u vezi ovoga , da li je jos neko imao slican problem ?? Da li je moguce da je to kernela jer kad sam instaliro Omegu nije mi radio wifi pa sam mu stavio Adam kernel i proradio je wifi ali je ubrzo baterija crkla .. Ne znam da li je i ovo bio uzrok ??

Ne znam što se zezate sa tim omegama, echoima, wanamima, ...!?
Ako vam je do 4.4.2 imate Stock Rom by DjeMBeY - rutovan, knox free. Ništa više čačkano i prčkano po njemu!
Instalira se jednostavno iz recovery-ja.
Ja ga vozam već nedelju dana i za sada sem par sitnica (npr. gigatron i comtrade apk mi ne rade!!!), nemam zamerki. Baterija ko baterija - istao kao i na 4.3.

Nego, jel se nekome dešava na 4.4.2 official da se ponekad izgubi mobilna konekcija za net na fonu - nestanu ikonice za net, nebitno dal je 2G ili 3G i pojavi se posle par sekundi???? Jel ima mozda neke veze sto mi je obrisan proxy i port? Do update-a na 4.4.2 mi se ovo nije desavalo... Inace, update je odradjen preko Odina sa adekvatnim CSC-om i posle toga Factory reset, tako da nemam drugih ideja trenutno :-(

Sto ne vratis stock koji si imao pa vidis situVaciju

Vratio sam na stock koji sam koristio a na kojim mi je radio dobro odnosno baterija je pokazivala da kazemo realno stanje ali sad ima drugi problem .. Naime, baterije ne moze da se napuni do 100% , dodje recimo do 93% pa padne na 86% pa ponovo do 92% .. Izvadim punjac on zakuje na 64% tako nekoliko sati i potom naglo se ugasi jer mu je baterije skroz prazna :mad:

Da li je ovo normalno ?? :D

Proveri da li baterija izgleda "naduvano".

Proveri da li baterija izgleda "naduvano".

Ne izgleda, jer baterija je stara 4 dana .. Jedino ako sam bas toliki maler da se naduje posle par dana :D

E sad takodje sam trazio po netu u vezi ovoga , jedino mi ostaje da pustim neku app za kalibraciju mada koliko sam procito po ovim forumima i moze i ne moze da pomogne ..

Sta je vas savet ??

Nazad
Vrh Dno