Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ako ispuštanje sa metar i po na beton smatraš "ekran pukao bez posebnog razloga", onda se često dešava :)

Meni je jednom ispao i uspešno se razbio, ali to ti ja tako sa većinom telefona gde je cela prednja strana staklo. Neki se lome malo lakše, neki teže, ali ni jedan sam od sebe, pa tako ni S4.

Medju mojim prijateljima samo u poslednjih jedno 6 meseci, razbio se iPhone 5s, Note 3, Galaxy S3, moj S4, LG G2 ..

Meni je juce ispao sa preko metar visine na plocice, direkt ekranom na dole... Kako se odbio od plocica orenuo se ekranom na gore pa sam odmah video da mu nije nista ali nije mi bilo svejedno u svakom slucaju ☺

Koliko Xperia Z1 i Ultra si cuo da su razbili ljudi?

Veličina ekrana ne igra toliku ulogu koliko debljina bezela, odnosno, što tanji bezeli, veća verovatnoća da se ekran razbije.

Veličina ekrana ne igra toliku ulogu koliko debljina bezela, odnosno, što tanji bezeli, veća verovatnoća da se ekran razbije.
This.

valjda treba neko prvo da ih kupi, neće se razbijati po izlozima i u kutijama

Sto je najgore, verovatno nije daleko od istine :D
Mada mogu ti reci da su ArcS i S kod mene mnoooogo vise od S3 i S4 iskusili i ekran im je cakum pakum i dalje.

valjda treba neko prvo da ih kupi, neće se razbijati po izlozima i u kutijama

LOL

Pre neki dan sam bio u hotelu koji ima wifi internet. Sa laptopom ga uvatim sa dve do tri crtice a sa telefonom ne mogu da ga navatam. Jel moguce da je tolika razlika ili je modzda problem u telefonu

Pa naravno da telefon ima slabiji radio za WiFi. I to enormno.

Drustvo, nisam bas u toku poslednjih meseci, dobro me sluzio s3 sa neat romom dok mi nije ispao i puko mu ekran. Cekao sam s5, razocarao se pa resih da uzmem s4 i malo ustedim. Da li znate da li kod nas ima da se uzme s4 sa s800 procesorom, koliko sam video kod operatera su svi sa s600?

To je samo za korejsko trziste, taj sa LTE-A i S800.

Ima u oglasima, zove se i9506. Za korejsko trziste je drugo model: SHV-E330S, i razlikuje se malo.

Ne znam je li neko ovdje ili negdje drugdje imao problem sa oznakom kod sms poruka- stalno mi daje da imam jednu nepročitanu. Išao sam u settings/apps /messaging i brisao data i cache i poslije reseta sve bude ok ali čim primim prvu poruku opet ide brojač na 1. Inače koristim 8sms

Mislim da baguje ta aplikacija, a ne fon.

Ima u oglasima, zove se i9506. Za korejsko trziste je drugo model: SHV-E330S, i razlikuje se malo.

Nisam znao da je izbacen i u Evropi... Znam da je bila prica samo za Koreju, jer jedino oni imaju LTE-A, pa je zato i tamo samo izbacen.

Stigo 4.4.2 update. Fon iz Telenora :)

Ja napisao pre nedelju dana da je stigao mom drugu. Ne znam sto vama kasni toliko?

Kako najlakše otključati S4 sa vip? Ima li neko sajt koji je koristio za kodove? Nije rutovan.

Meni je KitKat stigao pre nedelju dana na Telenor mreži. Nego, da li još neko ima problem sa YouTube aplikacijom? Posle ažuriranja snimci su crno beli.

Rešio sam problem sa vraćanjem na fabričku verziju pa posle ponovnog ažuriranja sada je sve u redu.

Kakvo je stanje sa baterijom na kitkat-u? Jel se poboljsala pogorsala duzina trajanja iste?

Isti đavo bar kod mene...

Nazad
Vrh Dno