Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Lockscreen je drugaciji, i kad pustis muziku pleyer je preko lockscreen-a. Isto mozes kameru brzo da ukljucis iz lockscreen-a, isto kao na iOS-u. Toliko sam video za 10min sto sam bio sa drugom.

Lockscreen je drugaciji, i kad pustis muziku pleyer je preko lockscreen-a. Isto mozes kameru brzo da ukljucis iz lockscreen-a, isto kao na iOS-u. Toliko sam video za 10min sto sam bio sa drugom.

Hvala na odgovoru,ako su to novine onda ga necu ni menjam posle skoro godinu dana nikad mi nista nije bagovalo itd nebih da rizikujem

Hvala na odgovoru,ako su to novine onda ga necu ni menjam posle skoro godinu dana nikad mi nista nije bagovalo itd nebih da rizikujem

Moze samo bolje da radi jer je KK optimizovaniji i zahteva manje od fona. Ko zna sta su jos "ispod haube" uradili. Tako da ti preporucujem da instaliras.

Build number KOT49H.I9505XXUFNB9

Meni se čini da su ikonice iste, ali nemojte da me držite za reč. Nov sam sa ovim telefonom.

Ok,da mu radim hard resert ili samo preko ovog 4.3 da instaliram?

Ma samo preko toga, a posle ako nesto bude lagovalo ili slicno samo hard reset, al' msm da nece biti potrebe.
Edit: mislio sam na factory reset ne na hard xD

Poslednja izmena:
Build number KOT49H.I9505XXUFNB9

Meni se čini da su ikonice iste, ali nemojte da me držite za reč. Nov sam sa ovim telefonom.

Misli se na ikonice u status baru. Sad su sve bele, baterija, domet, wifi..

Uvek je poželjno uraditi factory reset.

Hvala na brzim odgovorima,a telefon ako nekog zanima sam kupio preko telenora kad je izasao sad se ne secam datuma

:wall::wall::wall:

Jeste, u pravu si. Nisam u to ni gledao.

Ja mislim da je Kit Kat malo bolje optimizovan po pitanju RAM-a i da je ovo, u svakom slučaju, dobar apdejt.

Kazem ja da je optimizovaniji KK :)

Instalirao i ja. Bolje radi za nijansu. Optimizovaniji je, vidi se po RAM-u. Vizuelno manje vise, ima nekih sitnica.

Lockscreen je drugaciji, i kad pustis muziku pleyer je preko lockscreen-a. Isto mozes kameru brzo da ukljucis iz lockscreen-a, isto kao na iOS-u.

Ja sam muziku mogao na Xperii da menjam preko lock screen-a jos u Gingerbread-u pre >2 godine :) A i na MH1 (znaci ne KK) imam player preko lock screena.
Kameru ne znam vec kako bi sa lock screena pokrenuo ako ima PIN :( Ali sa obicnog (bez PINa) je odavno lako da se pokrene.

Ja sam muziku mogao na Xperii da menjam preko lock screen-a jos u Gingerbread-u pre >2 godine :) A i na MH1 (znaci ne KK) imam player preko lock screena.
Kameru ne znam vec kako bi sa lock screena pokrenuo ako ima PIN :( Ali sa obicnog (bez PINa) je odavno lako da se pokrene.

Tako pise u chagelog-u, idi pa se zali samsungu ili upravi za vodovod. :D

Koji pin ovo trazi pri resetovanju kada nisam nikad stavljao pin na fon?

Ako si postpaid vrv od kartice ako nisi iskljucio.

PIN kartice ili PIN fona? Ako je fona, onda ti je prodat sa PINom, telefon (zaboravio je covek da mu iskljuci PIN) :) Reset mu ne gasi PIN.

PIN kartice ili PIN fona? Ako je fona, onda ti je prodat sa PINom, telefon (zaboravio je covek da mu iskljuci PIN) :) Reset mu ne gasi PIN.

Nemam pin ni na kartici ni na telefonu koliko znam posto sam menjao kartice i koristim mts sada,a kupio sam ga u telenoru cim je izasao i nikakav pin mi nisu dali

Ne znam kako je bilo ranije, ali sada mi se čini da mnogo više aplikacija može da se disejbluje kad se uđe u meni sa aplikacijama i aktivira Uninstall/Disable opcija.

Postoji li opcija kad udjete u meni sa aplikacijama da se sakriju neke ikone koje ne zelite tu da budu? Hide apps? Imate li to?

Nemam pin ni na kartici ni na telefonu koliko znam posto sam menjao kartice i koristim mts sada,a kupio sam ga u telenoru cim je izasao i nikakav pin mi nisu dali

Da ti nije fon kojim slucajem sim lock-ed verzija?

E bas to, probaj telenor karticu. A i skupo to dekodiranje u pm ahahha

Taj te je odrao, mogao si kupiti kljuc za dekodiranje za manje od 5$.
Probaj sad telenor karticu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno