Znači da si imao signal, ali da si gubio konekciju sa Google serverom.![]()
alo majstori pomazite. iskljucim paket data i ono mi (najcesce usred noci) piste neka ***** za nove aplikacije ili slicno. nije mi jasno kako to dolazi kad sam iskljucio internet. moram da iskljucim zvuk da me ne bi nocu budili, a onda necujem ni neki stvarno hitan poziv. ima li neko resenje, bio bi zahvalan ?
Mislim, nisam 101% siguran, ali sta onda oznacava zuta boja? Nema nijanse tipa zelena 100% signal, narandzasta 80%, zuta 50% itd itd...
hvala. skinucu je, mada mislim da nece pomoci, jer sam provalio da su to gogle oglasi. bezkompromisni su. pogledajte samo sve njihove aplikacije fabricki namestene. ni jednu ne mozete izbrisati. jos mi nije jasno kako se uguravaju i ako mi je internet iskljucen?Probaj ovu aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nightskeeper
Može jako lepo da se podesi da ti propušta samo pozive ili poruke (ili samo od određenih ljudi). Sve ostale notifikacije će biti mutirane.
Ima i opciju da mutira pozive i da pošalje poruku onome ko je zvao da ga obavesti da trenutno nisi u mogućnosti da se javiš.
Takođe možeš da namestiš da se ton uključi kada te neko zove drugi ili treći put (pretpostavka da je nešto važno).
Koristim je pošto mi telefon noću stoji pored kreveta zbog alarma.
Sada mozes da odahnesSad mi kaze drug da mu je stigao 4.4.2 na S4![]()
Sada mozes da odahnes![]()
hvala. skinucu je, mada mislim da nece pomoci, jer sam provalio da su to gogle oglasi. bezkompromisni su. pogledajte samo sve njihove aplikacije fabricki namestene. ni jednu ne mozete izbrisati. jos mi nije jasno kako se uguravaju i ako mi je internet iskljucen?
Nama nije stigao 4.4, jedino ako ima rom iz druge zemlje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari