Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Da li postoji free varijanta da se otključa sa mreže kao što je ranije bilo?

Vratih se ja na stock rom posle jucerasnjeg reboota na omegu. I ne igram se vise sa romovima,stavljam veliku tacku.

Vratih se ja na stock rom posle jucerasnjeg reboota na omegu. I ne igram se vise sa romovima,stavljam veliku tacku.

Isto uradjeno pre oko mesec dana. Jamala 16 komada, omegi 10 CM-ova svaki dan novi, dosta. Samo sto nisam imao reboote ni nista, sem na jamalu, nego dosadilo. Sve neke gluposti i svaki nosi neki svoj problem.
Stock, root, no bloat.

Meni jamal radi bez greske evo ceo mesec vec od kad je izasao final

Moguce ako ga koristis samo za pozive i poruke. Stock ne moze da se poredi sa Omegom.

Sta fali stock ROM-u? Kad se zameni nekim SLIM stock ROM-om barem :D

E sad mi nije jasno, ja i drugar zajedno kupili S4, ja stalno imao RR a on nikada na svom stocku, sve smo imali potpuno isto ali kod mene ubise RR sta god da mu uradim, i na Jamalu sam imao RR, i na kraju mi se Omega jedina pokazala stabilna

Nisam ni ja nikad imao random reboot. Stock sam gurao 4 meseca bez roota i radio je odlicno.
RR sam samo imao na jamalovoj prvoj verziji ge ali tu su imali svi problema, a na ovoj finalnoj R12345678910 mi se jednom telefon zaglupeo i ugasio se, a sija led notifikacija jer sam imao notif sa fb messengera, a telefon nece da se otkljuca. Drzao power i ukljucio se, nisam imao zivaca da cackam pa sam batalio.
Smorio se i ubacio stock poslednji, obrisao glupe app (citaj sve, ostalo mozda samo ono osnovno, kamera dialer msg i par stvari) i sve radi kao i pre sto je.

EDIT: Drug takodje bio jedno mesec dva na stocku isto mu je sve radilo odlicno, sada ima stock sa obrisanim bloatom, isti rom kao ja, nigde RRa.

Poslednja izmena:
Moguce ako ga koristis samo za pozive i poruke. Stock ne moze da se poredi sa Omegom.

Aj reci majke ti za sta ti koristis telefon pa da probam i ja.

Ja eto koristim za igranje igara i emulatora, gps, muziku, slikanje, gledanje filmova citanje stripova i jos nisam doziveo ni jedan jedini RR. Slazem se da custom romovi donose dosta toga i ja sam na starijim telefonima uglavnom odma stavljao custom rom ali realno na S4 sve radi extra.

Ne znam, ali ja i dalje guram stock, nije rutovan, mislim da se custom rom pre i isplatilo ubacivati zbog zauzetosti ram memorije, ali cemu sad kad ja ovako imam uvek iznad 700mb slobodne i telefon u zivotu nije zakocio a pritom su ti sve funkcije ukljucene, jednostavno koliko god upalio app ostaje punooo slobodnog rama, baterija izgura oko 4 i po sata screen on i to je sasvim ok

Pozz svima. Potrebna mi je vasa pomoc. Iskocila mi je prilika da kupim S4 za 300e, totalno nekoriscen, star 15 dana, iz inostranstva je inace, ono ja kao laik znam da imaju 2 verzije ovog tel.. Ima li kakve razlike osim u procesoru sto jedan ima 8 jezgara a drugi ima 4 bar bi tako trebalo da bude ? Sim free je tel mada probacu svoju karticu naravno. Nadam se da ce mi neko brzo odgovoriti, i na sto da obratim paznju posebno pri kupovini, da li moze imati nekih malera da se tako izrazim ? hvala punoo :))

Jedino smara lag kod ulaska u poruke i imenik ali *** valjda ce da obidju taj knox pa da se stavi neki GE rom valjani

Pozz svima. Potrebna mi je vasa pomoc. Iskocila mi je prilika da kupim S4 za 300e, totalno nekoriscen, star 15 dana, iz inostranstva je inace, ono ja kao laik znam da imaju 2 verzije ovog tel.. Ima li kakve razlike osim u procesoru sto jedan ima 8 jezgara a drugi ima 4 bar bi tako trebalo da bude ? Sim free je tel mada probacu svoju karticu naravno. Nadam se da ce mi neko brzo odgovoriti, i na sto da obratim paznju posebno pri kupovini, da li moze imati nekih malera da se tako izrazim ? hvala punoo :))

Ne znam koji ti se nudi, ali ako imas izbor uzmi ovaj sa 4 jezgra, jer je za nase trziste a i zastupljeniji je samim tim kod nas. Ako nesto budes hteo da cackas oko njega lakse cemo ti pomoci, mada je to u sustini sve isto.
Malera, pa koliko znam i nema nekih, proveri ekran da li ima mrte pixele ili mozda neki cudan prikaz slike, kamera, zvucnik, osnovno, sta znam. I nisam cuo za neku hardversku boljku kod njih, sem to sa baterijom da se naduva pa crkne, a ovako oko ovog hw-a samog telefona ne bi trebalo ista da zakacis.

Ne znam da li imas garanciju ili ne. Ako imas garanciju onda, knox knox knox :D

Poslednja izmena:
Ne znam koji ti se nudi, ali ako imas izbor uzmi ovaj sa 4 jezgra, jer je za nase trziste a i zastupljeniji je samim tim kod nas. Ako nesto budes hteo da cackas oko njega lakse cemo ti pomoci, mada je to u sustini sve isto.
Malera, pa koliko znam i nema nekih, proveri ekran da li ima mrte pixele ili mozda neki cudan prikaz slike, kamera, zvucnik, osnovno, sta znam. I nisam cuo za neku hardversku boljku kod njih, sem to sa baterijom da se naduva pa crkne, a ovako oko ovog hw-a samog telefona ne bi trebalo ista da zakacis.

Ne znam da li imas garanciju ili ne. Ako imas garanciju onda, knox knox knox :D

Hvala na brzom odgovoru. Problem je sto ta zena sto ga prodaje ne zna koji je, mada sjutra kad podjem vidjecu i sam prepostavljam da to pise na kutiji. Samo me je interesovalo ima li neke razlike u brzini i softweru.. garanciju nemam jer je tel iz inostranstva pa mi to nista ne znaci mada ako bude trebao ako mi se ne svidi TW i ako bude lagovao stavicu neki GE rom ili Cm11 uz vasu pomoc naravno :D . Tako da oko KNOX-a nista ne brinem :D Ja sam htio lumiu 920 ali ovo mi je sad slucajno iskocilo i bolja je kupovina. Hvala jos jednom na brzom odgovoru. :))

Pise jos bolje u samom telefonu koji je model (Settings->More->About Device).
Ako je za EU trziste, i tamo je kupljen, nemaj brige. Ta garancija ti mozda znaci vise nego nasa :) Ako treba nekad, odnece ti neko u bilo koju zemlju EU i dati na popravku (ili barem u tu zemlju), bez "tragova vode" i slicnih gluposti :)
Obavezno potrazi da ti da i neki dokaz o kupivini zbog toga, jer time mozes da iskoristis garanciju.

Ovo sve pod uslovom da verujes toj osobi - inace, taj fon moze lako biti prijavljen ukraden i nece raditi van Srbije maltene ;)

Pazi garancija u EU ti mnogo vredi, priznaju i ako je tvoja greska, cak i ako pukne ekran priznaju :)

Tel je kupljen u inostranstvu to mi je rekla, ali ja tu osobu ne znam nazvao sam je preko oglasa pa joj i ne mogu vjerovat i iskreno zacudila me je tako niska cijena od 300e s obzirom da je tel star 15 dana i da nije koriscen prakticki samo upaljen i to je to i odma vracen u kutiju i jos ima tako ona kaze foliju na sebi sa obje strane. E sad mogu joj jedino trazit kao racun od kupovine da imam za garanciju, ali ona je to dobila kao poklon tako da ne vjerujem da ima i racun..E samo me strah zbog cijene da tel nije ukraden jer planiram da idem van CG brzo.

@Jovan442 je li se ovo salis ili si ozb, jer mi to djeluje nevjerovatno..? :)

300e nije posebno niska cena za Evropu sada, kad nije kupovina iz radnje u pitanju (eBay/oglasi/Craigs...). Tako da, ako nema racun, budi spreman da moze biti jedan od tih slucajeva (telefon prijavljen ukraden, i prodat)

Ako ima kutiju kao sto ona kaze i sve nedirano punjac, slusalice i usb i sam tel onda sansa da je ukraden tel mala..Opet bi trebalo da je i kutija neka garancija da nije samo tel ukraden jer dolazi u kompletu. Njen razlog za prodaju je bio da je tel dobila na poklon iz inostranstva a posto vec ima isti da ovaj prodaje. Nadam se da je to sve istina ne bih zelio da imam neprijatnosti a iskreno i 300e nije mala para. U svakomslucaju puno hvala na korisnim informacijama :)

http://www.androidauthority.com/galaxy-s4-black-edition-341346/

Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-1.jpg

Uuu, ovo sve u full-u sa kožom :d

Tel je kupljen u inostranstvu to mi je rekla, ali ja tu osobu ne znam nazvao sam je preko oglasa pa joj i ne mogu vjerovat i iskreno zacudila me je tako niska cijena od 300e s obzirom da je tel star 15 dana i da nije koriscen prakticki samo upaljen i to je to i odma vracen u kutiju i jos ima tako ona kaze foliju na sebi sa obje strane. E sad mogu joj jedino trazit kao racun od kupovine da imam za garanciju, ali ona je to dobila kao poklon tako da ne vjerujem da ima i racun..E samo me strah zbog cijene da tel nije ukraden jer planiram da idem van CG brzo.

@Jovan442 je li se ovo salis ili si ozb, jer mi to djeluje nevjerovatno..? :)

Ne salim se,ozbilno kupio moj drug u Inostranstvo S3,i ubaci custom rom,padne mu telefon i momentalno pukne ekran i crken touch,bez problema su uzeli telefon da poprave uz garanciju i ako se ne moze popraviti onda ide zamena :D

Vrh Dno