Vratih se ja na stock rom posle jucerasnjeg reboota na omegu. I ne igram se vise sa romovima,stavljam veliku tacku.
Slicno je bilo i kod mene. Omega je radila sjajno (kao i Phoenix) dok je Stock bio raspad.Jedino na Omegi nikad nisam imao RR a na stocku svaki dan
Pucaju ekrani na stock romovima.Sta fali stock ROM-u? Kad se zameni nekim SLIM stock ROM-om barem![]()
U$ralo ga.E sad mi nije jasno, ja i drugar zajedno kupili S4, ja stalno imao RR a on nikada na svom stocku, sve smo imali potpuno isto ali kod mene ubise RR sta god da mu uradim, i na Jamalu sam imao RR, i na kraju mi se Omega jedina pokazala stabilna
Moguce ako ga koristis samo za pozive i poruke. Stock ne moze da se poredi sa Omegom.
Pozz svima. Potrebna mi je vasa pomoc. Iskocila mi je prilika da kupim S4 za 300e, totalno nekoriscen, star 15 dana, iz inostranstva je inace, ono ja kao laik znam da imaju 2 verzije ovog tel.. Ima li kakve razlike osim u procesoru sto jedan ima 8 jezgara a drugi ima 4 bar bi tako trebalo da bude ? Sim free je tel mada probacu svoju karticu naravno. Nadam se da ce mi neko brzo odgovoriti, i na sto da obratim paznju posebno pri kupovini, da li moze imati nekih malera da se tako izrazim ? hvala punoo)
Ne znam koji ti se nudi, ali ako imas izbor uzmi ovaj sa 4 jezgra, jer je za nase trziste a i zastupljeniji je samim tim kod nas. Ako nesto budes hteo da cackas oko njega lakse cemo ti pomoci, mada je to u sustini sve isto.
Malera, pa koliko znam i nema nekih, proveri ekran da li ima mrte pixele ili mozda neki cudan prikaz slike, kamera, zvucnik, osnovno, sta znam. I nisam cuo za neku hardversku boljku kod njih, sem to sa baterijom da se naduva pa crkne, a ovako oko ovog hw-a samog telefona ne bi trebalo ista da zakacis.
Ne znam da li imas garanciju ili ne. Ako imas garanciju onda, knox knox knox![]()
Tel je kupljen u inostranstvu to mi je rekla, ali ja tu osobu ne znam nazvao sam je preko oglasa pa joj i ne mogu vjerovat i iskreno zacudila me je tako niska cijena od 300e s obzirom da je tel star 15 dana i da nije koriscen prakticki samo upaljen i to je to i odma vracen u kutiju i jos ima tako ona kaze foliju na sebi sa obje strane. E sad mogu joj jedino trazit kao racun od kupovine da imam za garanciju, ali ona je to dobila kao poklon tako da ne vjerujem da ima i racun..E samo me strah zbog cijene da tel nije ukraden jer planiram da idem van CG brzo.
@Jovan442 je li se ovo salis ili si ozb, jer mi to djeluje nevjerovatno..?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari