balls2yousir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.09.2010
- Poena
- 180
Novi je bootloader, DMH.
Probacu onda opet ovaj pa javljam.
Znaci novi je u pitanju, da DMH, nisam obratio paznju vec si bio napisao.
Ok onda, probaj ponovo pa mi javi.
Novi je bootloader, DMH.
Probacu onda opet ovaj pa javljam.
Ni ovo nije odradilo posao.
Stavio sam ja stock MJ9 da se skida pa cu i njega da uflesujem posle ako ne sredimo u medjuvremenu.
Ni ovo nije urodilo plodom.
Flesovah sad stock rom (neki Nemacki) i opet ista stvar. Nakon toga mj5 modem i, konacno, mreza je tu. Sad mi ostaje da ga rutnem pa da probam opet Omegu.
Hvala puno na pomoci, kad naletis u KS javi se (imas pice).![]()
To cu i da uradim, samo da ga dopunim malo. Inace, sad wifi nije hteo da radi, ali resicemo i to.![]()
Obavezno.![]()
Cekah da se zavrsi prica pa da javim neke nove battery rezultate
Baterija na 55%, 3h:30min skoro na full brightness!U pitanju je samo test koliko ekran moze izdrzati, flight mode, wifi je on, koriscen je Youtube primarno i nekih <sat vremena MXPlayer.
Znaci nesto preko 7h bi mogla da izdrzi baterija za samo ekran full brightness (Youtube manje crpi bateriju od MXPlayera koji preko mreze pusta klipove, nemam prostora da ih kopiram za test sa kartice)
MXPlayer izvuce nesto ispod 6h sam na punoj bateriji.
U pitanju je Slim verzija stock ROM-a, MH8 (necu dalje da updateujem zbog KNOX-a) iz ove teme:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824
Primeti da je test samo testirao ekran i wifi modul, posto je sve ostalo iskljuceno! Hteo sam da vidim samo koliko max. moze ekran+wifi da izdrzi na bateriji.
Pored toga 4-5h ekran tokom dana sa ukljucenim wifi/3g/voice/sync mi ne izgleda lose. Neverovatno mi je da ne moze vise od toga
Koliko moze da izdrzi neka Lumia i iPhone 5s kad se samo Youtube gleda max. brightness? Ne mogu nijedan Google link za iPhone da nadjem!
4-5h screen ON time na max. brightness je malo?Sto se tice baterije jako je malo tih 4-5h, uz ukljecene opcije koje si naveo.
ne mozes tako da gledas ipak postori razlika u kolicini luxa izmedju amoleda i ips![]()
Ja kad imam više od 3 screen on uz svakodnevnu upotrebu, ja pevam... Ne znam kako izvlačite više sa nonstop 3g korišćenjem. Mislim, ovo je retoričko pitanje, znam da ne možeRazlikuju se načini upotrebe, pokrivenost i kvalitet signala tako da sam i sa ovim zadovoljan.
Dakle pitanje, ako znate, sta je ono sto nijedna kopija nema u odnosu na original S4 ?
A zamislite da kopija ima sve ostalo osim ekrana.
Pa zar to ne bi bila onda odlicna kupovina za nekih 200e.
Video sam na KP neki lik prodaje za 160e, sve isto osim dual core na 1,9, ekran, ne znam za kameru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari