Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ima li ikakve koristi od ROMova posle MH8? (zadnji bez KNOX-a)

I da li neko zna kako da MX Player pusta Youtube klipove po defaultu? Smori me sto ne mogu da koristim telefon dok se pusta YT klip, mnogo bi mi znacila ta mogucnost.

Nema change lista.
Inace, moze li mi neko sibnuti na PM link za iGo? Hvala

Zadnjim softverom su rešili problem sa kamerom i animacijama!;)

Hvala, videh i ja to na xda, a nadam se da ima jos nekih poboljsanja :)

To oko problema sa "kamerom i animacijama" misliš na ono što ih vraća na 1 ako se promeni na 0.5?

Play novinarnica. :D Kako se samo instalirao sam, ni ne primetih ga.

Flesovah malo pre 4.3 (Echoe pa posle Omegu) i imam problem sa gubljenjem signala (na 4.2.2 stock je radilo bez greske). Menjao sam modeme ali ne pomaze. Ima li neko neki savet?

Ne, meni germany DBT stock 4.3 radi flawless, nikakvih problema sa signalom.

Cim ga zakljucam izgubi mrezu. Ne znam sta da mu radim. Moze li link za taj rom?

Ma flešni samo drugi modem, pre bih rekao da je to problem. Jel gubi i 2 i 3g? Meni je gubio 3g signal na nekom prethodnom, ne sećam se baš koji beše. Posle promene modema je radio fino...

Edit : sad videh tek šta si napisao sve, 99% sam siguran da je bio baš taj echoe u pitanju. Izgleda ide neki modem uz njega koji kod nas ne radi lepo.

Poslednja izmena:
Probah nekoliko modema ali nece pa nece. Izgubi mi se totalno mreza. Kada odem da skeniram mreze ponudi Telenor i zakaci se bez problema i i radi dok ne ugasim ekran.
A sto je jos jace, poruke mi stizu. :D

Poslednja izmena:
Na fonu sam, idi na sammobile i tamo skini rom.

Probah nekoliko modema ali nece pa nece. Izgubi mi se totalno mreza. Kada odem da skeniram mreze ponudi Telenor i zakaci se bez problema i i radi dok ne ugasim ekran.
A sto je jos jace, poruke mi stizu. :D

Aj napishi ako mozesh, koja ti je verzija FW-a i koji modem imash?

Philz recovery a modeme flesujem kroz Odin.

Aha ok. Sada otidji u recovery i odradi WIPE DATA/FACTORY RESET, i izaberi onu opciju za INTALL NEW ROM.

Kada odradi to, ponovo fleshuj OMEGA v15 rom. Kada se bootuje ROM istestiraj i vidi da li ti se gubi pa mi reci.

Znam da si vec instalirao OMEGA v15 ali sada kada si stavio novi modem odradi FRESH instalaciju ponovo, trebalo bi da zavrshi posao.

Ae odradi pa javi.

Nebitno, probaj ponovo, i mnogo je bitno da li ti je novi bootlaoder ili ne, nisi mi rekao.

Flashuj preko odina, posle toga udji u recovery, odradi WIPE CACHE PARTITION, onda idi u ADVANCED->>pa tu odradi WIPE DALVICK CACHE.

Probaj samo, pa cemo da vidimo trecu opciju, samo da nadjem neki rom sto sam trazio.

Nazad
Vrh Dno