Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Zamolio bih nekoga ko je updatovao na oficijalni smsungov 4.3 rom, da proveri sledeće dve stvari:

- Neka u Setings - Developer options - stavi sve tri animacije na off, pa neka onda startuje i ugasi Cameru. Da li se animacija opet vrati na 1.X ?!
- Da li u okviru nekog kontakta koji ima više brojeva postoji opcija da se izabere default broj!?

Probao sam bio neki modovani 4.3 rom, ali je imao ovaj bug sa animacijama i kamerom.
Na 4.2.x romovima u kontaktuma postoji opcija da se izabere default broj za neki kontakt, ali na tom 4.3 romu to ne postoji!

Taj bag sa vraćanjem animacije na 1 je poznat. Ali čini mi se da vraća samo transition animacije a ne sve. Tako je i kod mene mada i ovo je modovan rom zbog knoxa... E sad, u kontaktima imam "mark as def"

Zamolio bih nekoga ko je updatovao na oficijalni smsungov 4.3 rom, da proveri sledeće dve stvari:

- Da li u okviru nekog kontakta koji ima više brojeva postoji opcija da se izabere default broj!?

Na 4.2.x romovima u kontaktuma postoji opcija da se izabere default broj za neki kontakt, ali na tom 4.3 romu to ne postoji!

Otvoriš kontakt/levi taster/mark as default/izabereš broj

Ma znam bre za to. Ali na romu koji sam ja probao te opcije nije bilo.
Znači i na zvaničnom romu postoji onaj bag sa animacijom. Bedak...

Pa što onda pitaš? :)
Transition animation scale se vraća na 1x Isto je i na N3 - zvanični 4.3 takođe.

Poslednja izmena od urednika:
'de je bre ovaj master Vertumus, kad će više ta tema za 4.3, tj. MJ5. :)

da li je na 4.3 moguc root i da li sve aplikacije normalno rade jer sam citao da ljudi imaju razne probleme? ja sam trenutno na 4.2.2 a knox mi je vec izbrojao 0x1

Koji custom mj5 koristite a da je knox free? :)

Knox 0x2 i mrtav pixel su uslovili da S4 zavrsi karijeru kod mene. Presao sam na iPhone 5 16GB.

Odjavljujem se sa teme, zivi bili.

Prilikom update-a se dobija aplikacija "knox", da li postoji mogucnost da se ona izbrise? Posto sam je trazio u menadzeru aplikacija, ali je nema.

9u6yse8u.jpg
kako se resiti ovog ... posto mi izbacuje na 10 min a opcija za 30 dana ne radi..

Root i pobrisi knox ***** :) drugačije nikako.

au gde se prevarih pa uradih update na 4.3, pre 2min je zavrsio a ja vec vidim gomilu bagova i osetno sporiji odziv.
Imao sam widget s health koji vise uopste ne reaguje, cak ni kao sama aplikacija, izmenjali su izgled widgeta za assistive light koja takodje ne radi, kao i za aktivne aplikacije, koja je sada premala, a i kada otvorim da pogasim ono sto je ostalo aktivno u pozadini na ikonici tj widgetu i dalje ostane da je aktivno 1-2... Znaci katastrofa, ne smem vise nista da diram jer cu sigurno da nadjem jos ko zna koliko gluposti. Bitno je da je knox u prvom planu. Ne mogu vise da se nerviram odoh da spavam dok ga nisam polupao :mad:

Za početak nemoj da ubijaš ništa u pozadini a ako je bio OTA update factory reset ume da pomogne kod takvih gluposti :)

au gde se prevarih pa uradih update na 4.3, pre 2min je zavrsio a ja vec vidim gomilu bagova i osetno sporiji odziv.
Imao sam widget s health koji vise uopste ne reaguje, cak ni kao sama aplikacija, izmenjali su izgled widgeta za assistive light koja takodje ne radi, kao i za aktivne aplikacije, koja je sada premala, a i kada otvorim da pogasim ono sto je ostalo aktivno u pozadini na ikonici tj widgetu i dalje ostane da je aktivno 1-2... Znaci katastrofa, ne smem vise nista da diram jer cu sigurno da nadjem jos ko zna koliko gluposti. Bitno je da je knox u prvom planu. Ne mogu vise da se nerviram odoh da spavam dok ga nisam polupao :mad:

Hm, kod mene telefon radi mnogo bolje, ima vise memorije , brzi je osetno i sve radi

J

Upravo tako Xavi, preduhitrio si me sa odgovorom, bas sam hteo to da kazem. Tako sam i ja resio taj "problem". Vidim da svi krive Knox za to, a uopste nema veze sa tim, moze biti da je to ubaceno kao standardna opcija u 4.3. Knox ustvari nije instaliran na uredjaju po instaliranju 4.3. Mozete videti ako udjete u njegovu aplikaciju da tek tu nudi opciju install od 171MB koji treba preuzeti sa neta. Tek nakon toga moze da se kaze da je Knox aktivan.

Nisam mnogo petljao, ali isti problem sa S Health, pri tome ova aplikacija značajno troši bateriju i ako je ne startujem. Kada pokušam da je startujem, blokira se ceo telefon. I meni se čini da telefon ima sporiji odziv. Evo, primetih da ne reaguje ni kada sa Ažuriraj pokušavam da proverim ima li dopunu, odnosno tek nakon 10 minuta me obaveštava da su najnovija ažuriranja već instalirana. Sve u svemu, telefon se čudno ponaša. Neka sugestija nekog koji je imao isti problem i rešio ga?

Ajde sam sebi da odgovorim. Možda Bobano još ima probleme. Brisanjem podataka za S Health u Menadžeru, aplikacija je ponovo proradila, telefon je živnuo, a provera dostupnih ažuriranja je trenutna.

nakon poslednjeg update na 4.3 cesto mi puca veza na wifi, da li se to jos nekom desava? inace ostalo mi veoma dobro radi

I ja sam se zestoko zeznuo prilikom update-a. Telefon je u pocetku dosta lagovao, sada toga ima manje.

Ali zato wifi puca konstantno, ne mogu da izadjem iz nekih aplikacija uopste. WatchTV mi ostaje upaljen i nema teorije da se izadje iz njega, a i ikonica stoji non stop u gornjem levom uglu(cak i kad restartujem aparat). Ibacili su neke sitnice itd...

Sve u svemu, nisam zadovoljan i vrlo radi bih se vratio na 4.2.2.

I ja sam se zestoko zeznuo prilikom update-a. Telefon je u pocetku dosta lagovao, sada toga ima manje.

Ali zato wifi puca konstantno, ne mogu da izadjem iz nekih aplikacija uopste. WatchTV mi ostaje upaljen i nema teorije da se izadje iz njega, a i ikonica stoji non stop u gornjem levom uglu(cak i kad restartujem aparat). Ibacili su neke sitnice itd...

Sve u svemu, nisam zadovoljan i vrlo radi bih se vratio na 4.2.2.

ja sam generalno zadovoljan, sve ostalo mi dobro radi sem povremenog pucanja wifi....probaj te lagove resiti sa hard resetom

Nazad
Vrh Dno