Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

A posle toga odradi iz recovery factory reset ili wipe?

Cuj njega :D Jesi uspeo? Pa koliko si puta flesovao S2, ja sam se nadao da si nesto naucio :p

Uspeo. :D
Ma hebem mu sunce, kako 'oce 4.3 a nece 4.2.2? Na S2 islo k'o po loju. :D

Drugari, bumper zastita folija, sta predlazete i ako moze link sta predlazete, puno pozdrava.. :)

Od zaštita predlažem Samsung Protective Cover+

Postoji li neki kasvetan skup modova, nešto što bar malo podseća na Saletovu aromu?:)

Wanam xposed? :)

niko da napise da je mts dobio s4 active i obican s4 ali u plavoj i roze boji.. bas me interesuje kako uzivo izgledaju :D

Burazer mi se za 15ak dana vraća iz Amerike i rekao mi je još pre nego što je otišao da isplaniram nešto šta da mi donese. Izbor je pao na ovaj telefon. Gledao sam po netu i vidim da imaju verzije Made in Chine, Vietnam i Korea. Je l to sve isto ili ima neke razlike?...

Gledaj da kupi international verziju, jer ako uzme USA verziju onda ces morati da vijas sve za USA trziste, fixeve, update, ROM-ove itd. Najbolje je da ti uzme Galaxy S4 verzija i9505 ! ! !

Gledaj da kupi international verziju, jer ako uzme USA verziju onda ces morati da vijas sve za USA trziste, fixeve, update, ROM-ove itd. Najbolje je da ti uzme Galaxy S4 verzija i9505 ! ! !

Ako sam te ja ukapirao, nije bitno gde je pravljen samo i9505 da bude i nema greške? Čuću se sa njim, pa ćemo da vidimo.

Ako sam te ja ukapirao, nije bitno gde je pravljen samo i9505 da bude i nema greške? Čuću se sa njim, pa ćemo da vidimo.

Obavezno i9505, jedan moj drug ima i9500 (okta procesor) i greje se k'o lud i plus ima dosta manje rom-ova...

Burazer mi se za 15ak dana vraća iz Amerike i rekao mi je još pre nego što je otišao da isplaniram nešto šta da mi donese. Izbor je pao na ovaj telefon. Gledao sam po netu i vidim da imaju verzije Made in Chine, Vietnam i Korea. Je l to sve isto ili ima neke razlike?...

Nije moje da se mešam al ajd da se napravim pametan :)
A zašto se (kad je već donošenje iz amerike u pitanju) ne odlučiš za nexus 4 za smešnih 199$ + porez i za razliku u ceni imaš i nexus 7 :)
Znam da nisu isti telefoni i da je S4 - S4 ali ne opravdava ovoliku razliku u ceni! Ja bih na tvom mestu iskoristio to na opisani način ;-)

A zašto se (kad je već donošenje iz amerike u pitanju) ne odlučiš za nexus 4 za smešnih 199$ + porez i za razliku u ceni imaš i nexus 7 :)
Znam da nisu isti telefoni i da je S4 - S4 ali ne opravdava ovoliku razliku u ceni! Ja bih na tvom mestu iskoristio to na opisani način ;-)

Pa to sam ja razmišljao, ali on hoće da me časti i pitao me je S4 ili iPhone 5. Kad već biram, onda da se ponovim lepo. No, ako ne nađe i9505 biće N4.

Ma jasno, nema šta, ja sam super zadovoljan S četvorkom nego ona košta kao ova dva zajedno (u usa) pa reko bolje telefon i tablet nego samo telefon :)

Mudro zboriš mada merak nema cenu ;-)

taj od 199 je rasprodat i nece ga vise biti.

Imaš i 3minit framework, pa eto vidi i to :)

Ne svidja mi se, probao jednom i po defaultu mi sve boje i ikone promenio i iznervirao me :)

Nazad
Vrh Dno