Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

S3 ne moze da se meri sa Optimus G ni u jednoj prici,S4 je vec napredniji ali nazalost ni jedan koji sam do sad koristio nije radio kao Optimus.
Dosta dugo sam koristio Samsung,ali izgleda da se necu vracati,LG G2 je moj favorit za sledeci telefon.

Optimus G radi bolje od Note 2 koji sam imao,tako da od S3 moze biti samo dosta bolji.Verujem da je bolja Samsungova kamera mada po testovima kazu da su tu negde.
Jel si probao OG ikako?

Zbog takvih kao ti Samsung nikad nece propasti.Jel imas neki strah da probas nesto drugo?:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377714227948.jpg
    uploadfromtaptalk1377714227948.jpg
    24.2 KB · Pregleda: 145
Ništa, imam LG home cinema, više nego zadovoljan. :)

Inatlirao cwm i vertovu temu i ne radi mi mail aplikacija, puca. Ima li pomoći (stock rom, samo rutovan).

Poslednja izmena:
Aj da ga sacekamo prvo.... Build quality je ok, ali im dizajn nikako nije bio jaca strana zadnjih nekoliko telefona.

Sada bi zamerku trebali da imaju svi oni koji su hvalili jeftinu plastiku i to cuveno ''durability'' i kojima bi smetao cak i metalni/alu ram koji bi sam po sebi u kombinaciji sa dobrom plastikom dodatno ojacao fon.

A s'obzirom da ih nije bilo malo globalno po netu realno bi bilo da citamo kuknjavu kada izadje S5 sa lepo dizajniranim metalnim kucistem :d :d

Naravno od toga nema nista jer je zilotizam bolest koja tek treba da se prouci.

Poslednja izmena:
Jesam li ja jedini kome secka YT? Proban stock MEA, MGA, Omega v9 i na svakom isto. Note II sa stock 4.1.2 radi bez problema. Probao Soulcraft i radi primetno losije nego na Note-u. Hebem ti mrtvi Samsung i S4.

Verovatno da jesi. YT radi as should...

Mozda imas kinesku kopiju s4-rke :) batali te naduvane mobilne predji u nexus tabor ;)

Poslednja izmena:
A i ako ne radi ti prodaš telefon, šta te briga :)

Zahebite sad to, da resimo problem. :D
Kad pustam preko aplikacije secka, kad pustam preko PV Star-a secka, kad pustam iz browsera radi lepo, iz MX plejera prethodno skinuti full hd snimak radi odlicno. Koja je tu logika? :D

Nazad
Vrh Dno