Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Na kom si romu? Mozda je fon zreo za servis :S
Meni je sve na stock, i sve sljaka glatko. Problema bez :)

Trenutno 4.3 GE prerooted. Isti djavo kao i na stock-u sto se tice tjuba.

A jesi mozda proverio na xda u vezi toga?

Nisam. Htedoh prvo ovde da vidim da li je jos neko imao slican problem.
Inace, stavih sad neku stariju verziju aplikacije i dosta bolje radi. Testiracu jos malo pa javljam.

Ma pravac xda i ne gubi vreme.

Inatlirao cwm i vertovu temu i ne radi mi mail aplikacija, puca. Ima li pomoći (stock rom, samo rutovan).

Problem riješen skidanjem fixa na vertovoj temi na xda.

Da ponovim još jednom prethodno pitanje:
Jel neko koristio neki dobar auto punjač (koji?) kad je koristio s4 kao navigaciju?

Ja sam kupio original samsungov punjač za kola od 2A i to puni fon bez problema sa upaljenim ekranom.

Jel moze neko da preporuci prodavnicu u kojoj bih mogao kupiti dobar i pouzdan drzac za kola?

Chainfire XDA @ChainfireXDA je napisao(la):
In 4.3, secondary external storage (sd cards) *MUST* be read-only, according to Google. Wonder if Samsung and HTC will adhere. Hope not!

Izgleda da google krece opet da kopira apple, ovaj put zele da zabrane proizvodnju uredjaja sa sd karticama

Jel moze neko da preporuci prodavnicu u kojoj bih mogao kupiti dobar i pouzdan drzac za kola?

Ako ne nadjes u Tempu a ne zuri ti se evo preporuke:

http://www.aliexpress.com/item/Suct...9500-N7100-Z10-HTC-Nokia-Other/904825288.html

Evo i uzivo kako izgleda:
a9y4e5ah.jpg
5ysuzyva.jpg
guva9y8a.jpg

Moj Note 2 drzi i vise nego stabilno i cvrsto.

U telenoru u cg bio je original samsung 10 €, napisao sam prije mjesec dana. Pogledaj da nema i kod vas, ovo je za s3 pa je zato možda manja cijena

I ja sam ga uzeo u Telenoru CG za 10e. Kod nas je oko 4000din.

imam jedno pitanje,na s4 mi se ispod zastitnog stakla u gornjem desnom uglu zavuklo parce prasine koja se razlila i velicine je 1 cm,oce li u servisu prihvatiti da izvade to? Naravno pod garancijom je tel.

Kako bre ispod stakla??? Kako je to tek tako moguće? To staklo je baš lepo zaljepljeno i ne bi smelo da tek tako nešto udje ispod. To je na onom delu gde je kamera ili baš ispod display-a?

http://www.aliexpress.com/item/New-Hard-360-Rotation-Car-GPS-Dedicated-Holder-For-Samsung-Galaxy-S4-I9500-Galaxy-S4-I9500/1020997181.html
Stiglo u BG za 6 dana, za te pare vise nego odlican. Jedina mana sto ne moze sa futrolom ali meni to nije problem, koristim ga samo ponekad kada koristim iGo...

A ovaj : http://www.aliexpress.com/item/For-apple-iphone4-5-frumentacea-lounged-mobile-phone-holder-ofhead-bed-clamps-base-white/1074517470.html je odlican za decija kolica ili za krevet ali ne po ovoj ceni, ja sam ga uzeo za 10.5$

Meni su to bzvz varijante jer telefon ne može gore da se stavi sa zastitom. Ja praktikujem one što su univerzalni i sto idu na otvor za ventilaciju, dosta mi je blize ruci a i nije na suncu. Navikao sam se na njega i uvek kada udjem u auto stavim ga tu, lepo mi je pored volana, na dohvat ruke.

Ovako nešto:
http://www.ebay.com/itm/Universal-I...5139?pt=US_Mounts_Holders&hash=item460e1235b3

Ja sam jednom ovako nesto stavio i više nisam mogao da skinem pa sam polomio otvor za ventilaciju :d

Kako bre ispod stakla??? Kako je to tek tako moguće? To staklo je baš lepo zaljepljeno i ne bi smelo da tek tako nešto udje ispod. To je na onom delu gde je kamera ili baš ispod display-a?
To se i ja pitam,tacno ispod onog led svetla gore desno,nije mi jasno kako je moglo da se zavuce,ali kako ga staklo stiska tako se razliva i postaje sve vece i vece,pa kontam da to nije fizicko ostecenje nisam ga ja ugurao tu...pa me zanima da li mogu da ga nosim u servis.

Jedino ako i je telefon dugo bio na suncu pa da lepak popusti mada sumnjam... Feler neki, kak sto rekose...

Koristih nekoliko dana prerooted 4.3 i nikako da se naviknem na kameru pa resih da se vratim na Samsungov Rom. Probam Omegu v10, zaglavi na boot-u. Flesujem stock MEA, zaglavi na boot-u. Sta sad?

A u recovery jel možeš da udješ? Probaj da iz CWM-a formatiraš sve živo

Probao format svega ali nista. Probacu ponovo.
Opet zaglavio na boot-u. Ostajem bez ideja...

Poslednja izmena:
Uspeo sam da vratim 4.3 . E sad je pitanje kako da uspem da butujem stock?

Nazad
Vrh Dno