serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Na kom si romu? Mozda je fon zreo za servis :S
Meni je sve na stock, i sve sljaka glatko. Problema bez
Meni je sve na stock, i sve sljaka glatko. Problema bez
Inatlirao cwm i vertovu temu i ne radi mi mail aplikacija, puca. Ima li pomoći (stock rom, samo rutovan).
Chainfire XDA @ChainfireXDA je napisao(la):In 4.3, secondary external storage (sd cards) *MUST* be read-only, according to Google. Wonder if Samsung and HTC will adhere. Hope not!
Jel moze neko da preporuci prodavnicu u kojoj bih mogao kupiti dobar i pouzdan drzac za kola?
Jel moze neko da preporuci prodavnicu u kojoj bih mogao kupiti dobar i pouzdan drzac za kola?
Meni su to bzvz varijante jer telefon ne može gore da se stavi sa zastitom. Ja praktikujem one što su univerzalni i sto idu na otvor za ventilaciju, dosta mi je blize ruci a i nije na suncu. Navikao sam se na njega i uvek kada udjem u auto stavim ga tu, lepo mi je pored volana, na dohvat ruke.
Ovako nešto:
http://www.ebay.com/itm/Universal-I...5139?pt=US_Mounts_Holders&hash=item460e1235b3
To se i ja pitam,tacno ispod onog led svetla gore desno,nije mi jasno kako je moglo da se zavuce,ali kako ga staklo stiska tako se razliva i postaje sve vece i vece,pa kontam da to nije fizicko ostecenje nisam ga ja ugurao tu...pa me zanima da li mogu da ga nosim u servis.Kako bre ispod stakla??? Kako je to tek tako moguće? To staklo je baš lepo zaljepljeno i ne bi smelo da tek tako nešto udje ispod. To je na onom delu gde je kamera ili baš ispod display-a?
Ja sam jednom ovako nesto stavio i više nisam mogao da skinem pa sam polomio otvor za ventilaciju :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari