Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Malo pre mi se totalno izgubio internet i proradio je nakon restarta(paljenje i gasenje nije pomoglo). Telenor je u pitanju. Ima li neko neki savet?
Sad videh da nisam nista napisao. Stock rom MEA je u pitanju (sa njim je inace stigao fon, pa sam ja uflesovao Omegu pa se vratio na stock). Nije pomoglo ni prebacivanje sa 3g na 2g. Ima li jos neko slicno iskustvo?

Poslednja izmena:
Izgleda da nitko nema cover sa prozorcetom I bolje da niste bacili pare kao ja.

Malo pre mi se totalno izgubio internet i proradio je nakon restarta(paljenje i gasenje nije pomoglo). Telenor je u pitanju. Ima li neko neki savet?
Sad videh da nisam nista napisao. Stock rom MEA je u pitanju (sa njim je inace stigao fon, pa sam ja uflesovao Omegu pa se vratio na stock). Nije pomoglo ni prebacivanje sa 3g na 2g. Ima li jos neko slicno iskustvo?

Idi u Access Point Names - Telenor WAP i obrisi Proxy (ostavi prazno).

Nakon 10tak dana koriscenja GE ROM-a, hteo bih da podvucem neku crtu po pitanju svega.

Radi odlicno, kao sto se i ocekuje. Sve je jednako brzo, glatko i utegnuto kao i sa TW ROM-om. Baterija, nakon sto sam regulisao ponasanje Google servisa, je manje-vise tu negde u odnosu na TW ROM. Kamera i dalje pravi izuzetne fotke, nisam primetio neku drasticnu razliku u kvalitetu sem sto je stock camera app uzas zivi. Te stoga, ukoliko vas nervira TW i ne patite za beskonacnim bloatom koji dolazi uz stock ROM, GE je sasvim dobar izbor.

Kako si rešio da Google Services ne srče toliko bateriju?

Verovatno je iskljucio lokacije :D

Sync people details kad zabode pravi taj drain

Misteriozno se pale ti servisi zato sto Google sve vise i vise zalazi u neke stvari i onda kad se sve popali, baterija nestaje.

Google Settings -> Locations -> Access location na off. Posle sam uradio uninstall updates za Google servise nakon cega mi je momentalno ponudjen apdejt koji sam prihvatio. Nakon 2-3 dana sam vratio na ON i vise mi ne pravi probleme.

Google Settings -> Locations -> Access location na off. Posle sam uradio uninstall updates za Google servise nakon cega mi je momentalno ponudjen apdejt koji sam prihvatio. Nakon 2-3 dana sam vratio na ON i vise mi ne pravi probleme.

Koja je tacno aplikacija pod kojom mislis Google servisi? Google Play Service ili sta?

Nijedna od tih Google stvari mi ne prikazuje uninstall updstes.

Samsung flip cover sa prozorcetom izgrebao ekran tako sto je upalo sitne prasine na prozorce covera sa unutrasnje strane I dok je nosen u dzepu na displeju se pojavila sitna ostecenja od prasine koja se samo vide pod odredjenim uglom.I ja se pitam otkud prasina ali nekako je upala tako da ne preporucujem ostalima ovaj cover sa prozorcetom a 4000 dindzi dusa me boli za uzalud bacene pare.Ne pitajte me kako se dogodilo i otkud prasina ali dogodilo se.Ako netko hoce da se menja uzeo bih Spygen Neo Hybrid Satin Silver i prelepio foliju preko ekrana ili ukoliko netko ima Galaxy S4 Case Slim Armor moze zamena glava za glavu.Moj flip sa prozorcetom je kao nov,mada posle ovog sto sam napisao ne verujem da ce itko da uzme ovaj,ma bio on sto puta orginalan od samsunga.

Hvala za ovaj info, ja sam se bas razmisljao da li da ga uzmem, vec neko vreme ga gledam. Ja imam Samsungov Protective Cover+ i stvarno je odlicno, iako Spigen ima odlicne proizvode, pogledaj ovo jer ga ima u prodaji kod nas. Evo i jednog linka na Youtube http://www.youtube.com/watch?v=EGWMUpgHDfM ali veruj mi ja sam prezadovoljan sa kvalitetom. Imam i klasicnu futrolu Puro sa onim pull-up sistemom, mislim da bolje zastite nema, jedino sto je cimanje stalno vadjenje iz futrole, i sto je tel. kada je van pogotovo zadnjom stranom nezasticen jer kamera stvarno malo strci napolje i direktno je na podlozi. Ali pazljivim rukovanjem problema ne bi trebalo da bude.

Prilozi

• 2013-08-04 19.53.41.png
    2013-08-04 19.53.41.png
    201.3 KB · Pregleda: 236
To kad sam video u TC USCE odma sam pomislio da je stanje. Preporuka za Neo hibryd, vredi svaki dinar i mnogo dobro izgleda na telefonu.
Na slikama neo hibryd izgleda savrseno, samo sto uzivo deluje jako ruzno. Preporucujem da se prvo pogleda uzivo i po mogucstvu proba, da ne dodjete u situaciju kao ja da bacite pare. Meni sa ovom futrolom s4 izgleda kao note, nekako sav ruzan, al dobro ukusi su razliciti...
Uzeo sam "jekod" providnu futrolu kao prelazno resenje dok ne nadjem nesto bolje.

Ja sam prezadovoljan sa svojom Cover Protective+ ;)

Na slikama neo hibryd izgleda savrseno, samo sto uzivo deluje jako ruzno. Preporucujem da se prvo pogleda uzivo i po mogucstvu proba, da ne dodjete u situaciju kao ja da bacite pare. Meni sa ovom futrolom s4 izgleda kao note, nekako sav ruzan, al dobro ukusi su razliciti...
Uzeo sam "jekod" providnu futrolu kao prelazno resenje dok ne nadjem nesto bolje.

Bas tako...sto se izgleda neceg ili nekog tice to je jako relativno. Ja sam sa Neo Hibryd vise nego zadovoljan, svi me pitaju odakle ti jel ima za S2, S3...

Jeste mu stavili i pelenicu? :d Kakav crni cover, case...golog ga nosim uvek, nije sramota. :)

Volim i ja kad mi je nag, najlepsi je osecaj :d Al moram s necim da ga zastitim od spoljasnjih uticaja :D

Danas mi je jadnicko (S4) pao na tepih... i od tada ne radi pola ekrana :( Jel' sigurno nesto hardverski ili je mozda samo "vezica"?
Tek se sledece nedelje vracam da ga nosim u servis :(

Sa koje visine? bedak zesci..

ne znam na kakvu vezicu mislis ali softwerski nije nista sigurno. nadam se da nemas vidljiva ostecenja a imas garanciju

Nazad
Vrh Dno