Samsung flip cover sa prozorcetom izgrebao ekran tako sto je upalo sitne prasine na prozorce covera sa unutrasnje strane I dok je nosen u dzepu na displeju se pojavila sitna ostecenja od prasine koja se samo vide pod odredjenim uglom.I ja se pitam otkud prasina ali nekako je upala tako da ne preporucujem ostalima ovaj cover sa prozorcetom a 4000 dindzi dusa me boli za uzalud bacene pare.Ne pitajte me kako se dogodilo i otkud prasina ali dogodilo se.Ako netko hoce da se menja uzeo bih Spygen Neo Hybrid Satin Silver i prelepio foliju preko ekrana ili ukoliko netko ima Galaxy S4 Case Slim Armor moze zamena glava za glavu.Moj flip sa prozorcetom je kao nov,mada posle ovog sto sam napisao ne verujem da ce itko da uzme ovaj,ma bio on sto puta orginalan od samsunga.
Danas mi je jadnicko (S4) pao na tepih... i od tada ne radi pola ekranaJel' sigurno nesto hardverski ili je mozda samo "vezica"?
Kupi torbicu i bluetooth sluske i ne vadi ga nikad, cak ni kad te neko pozove, jer to je jedini nacin da sacuvas telefon sobzirom da se display lomi bilo da je u dzepu ili da padne sa 50cm na tepih.
Stvarno nije čudo koliko prodaju telefona sa ovakvim potezimaNema šta, apsolvirali su reklamiranje (uz naravno nezanemarljiv broj potpuno retardiranih video reklama, poput one "hari poter"...)
Šteta što i kod nas nema ovakvih iventa
@coder Jel ti se to pojavilo NA samoj lajsni baš ili između lajsne i ekrana? Ako je ovo drugo to je prašina, a inače im je ta lajsna uglavnom bila slaba tačka. Na S3 sam imao naprslinu, ovde je za sada cela. Ne stavljam doduše telefon u zaštite za sada...
Za ovo home dugme, takođe mi se dešavalo na S3, ovde za sada ne ali to je od prašine i generalno prljavštine. Na S4 je samo dugme jedno 10 puta kvalitetnije odrađeno nego na S3, barem moj slučaj.
Jel se dešava nekom da "pucketa" HOME dugme pri korišćenju? Tako neki zvuk kao da se zavukla neka prljavština ili zrnca ispod, ili kao da se nešto ulepilo. Kada ga par puta malo jače stisnem onda nestane pa opet posle nekog vremena... Čudno
Ne izmedju, nego na samoj povrsini (PR. kada gledas na displej odozgo, ne znam bolje da objasnim).
Savjet, nikako ne uzimati kineske jeftine futrole.
I kod mene je pocelo da pucketa.
Kod mene ne pucketa home dugme. Moguce je da vam je to fabricki, ne verujem da je prasina ili neka cestica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari