Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Samsung od pocetka Galaxy serije caruje sto se tice kvaliteta fotki u odnosu na HTC, tako da i kad dodje 8 ultrapixela (ako i bude) Samsung ce opet srediti nesto, pa ce biti bolji.

Ja sam pisao vec da su i dumb samsung telefoni od X600 i slicnih (najbolja vga kamera), e720 (odlican kamkorder za to vreme), D500 pa do Pixona itd mogli opasno da pariraju Nokia i SE modelima bez obzira sto nisu deklarisani kao kamera modeli. Imam milion semplova i na kompu jer sam i koristio te modele.. a uporedio sam i sa dosta SE/Nokia a imao sam i k810.

Samo me cudi to sto su sto se digitalne fotografije i kamera tice generalno bulja a u mobajl segmentu kidaju..

Samsung od pocetka Galaxy serije caruje sto se tice kvaliteta fotki u odnosu na HTC, tako da i kad dodje 8 ultrapixela (ako i bude) Samsung ce opet srediti nesto, pa ce biti bolji.

Upravo ovo.

Vec sam rekao ranije svaka cast sta su uspeli da izvuku iz ove 13mpx kamere. Samo da su malo vise paznje posvetili nocnim slikama.
Nemaju konkurenciju sto se Androida tice i to ce se nastaviti.

Pa ne mogu da posvete vise paznje ''nocnim slikama'' kada je senzor limit, vidis da je S4 prema mnogim testovima bolji sto se toga tice i od htc one kome je to najizvikanija mogucnost kamere. Verujem da su softverski uradili skoro sve sto su mogli ali doslo se do limita zbog senzora.

U prevodu, samsung bi verovatno sa 2/3'' senzorom i slicnom optikom kao kod 1020 postigao bolje rezultate.. mada ko zna..

Poslednja izmena:
To je normalno... To sam ja video isto na drugim telefonima... Tako je i kad se puni... ;)

Sve se vrlo lako da objasniti - danasnji ekrani su kapacitivni, laicki, reaguju na toplotu; cim se fon zagreje (usb, punjac, 3G+neko opterecenje) ekran slabije reaguje jer je razlika u temperaturi manja.

Evo ga HTC guru se javio :D

Samo ocajna vlasnica One-a moze da ujedini 3 bolesna entiteta kao emi, djilki i stoni i to samo u pokusaju odbrane strokave htc kamere :d :d

U petak mi stigo Spigen Neo Hybrid - Satin Silver Samo cu reci da vredi svaki dinar. Nisam imao u zivotu bolju i kvalitetniju zastitu za telefon. 1900din bi me kostala da mi ovi nase jajare nisu naplatile sta su vec naplatile za tih 400din. Sve u svemu svaka preporuka, vredi svaki dinar, fantasticno pasuje na telefon i tacno se oseti kvalitet.

Nisam u toku pa da pitam, jel postoji resenje za otkljucavanje (sim unlock) za S4 I9505 i jel to radi preko unlock coda ili mora da se flesuje?

U petak mi stigo Spigen Neo Hybrid - Satin Silver Samo cu reci da vredi svaki dinar. Nisam imao u zivotu bolju i kvalitetniju zastitu za telefon. 1900din bi me kostala da mi ovi nase jajare nisu naplatile sta su vec naplatile za tih 400din. Sve u svemu svaka preporuka, vredi svaki dinar, fantasticno pasuje na telefon i tacno se oseti kvalitet.

A uzeo si je odakle?

Može li se kod nas naći S View cover , ali da ima izbor boja i da je original? Sve što sam našla su crna ili bela. Bilo bi poželjno kada bi bila online prodaja.

Uhvatio sam neki popust 22$ + 13$ + 491rsd carina

Hmm nekako mi sad veliki telefon :(

Mnogo lepo izgleda i naleže fenomenalno, ali mi nekako deluje fon glomazan :(

Možda se odlučim da prodam

Ma ogroman je, ja sam ga se otarasio posle dva dana :) sve stoji, vrhunski kvalitet, lep je i sve ali bas poveca telefon...

@swiper. Meni je ok. Jeste veci, ali mi ne smeta trenutno.

@fkloznica, :D noge su mi nageeee, namazane *****ovim uljem :D

Kupio sam je preko ebay-a isto s ovim popustom sto je Vertumus uzeo.

Ma ja sam uzeo neku Jekod za 500 din... stoji kao salivena...bolje nego vecina izvikanih.

Najbolji screen protector

Posto sam pogresio pod furum ili sta god, i tema je obrisana, evo ovde cu da postavim pitanje.

Planiram da kupim S4, ali treba mi savet da li je bolje uzeti za kes ili preko nekog naseg operatera (imao u planu mts)..?

Takodje treba mi sugestija mesta gde mogu da uzmem za kes kao i neke kvalitetne futrole, maske, folije i da nisu fake.

Jel ima nekog ko je fleshovao GA ROM i da mu Google Services ubi bateriju? Meni prosto pojede celu.

Tako je i kod Nexus uredjaja... Ne znam sto, ali izgleda da je to "feature" kod AOSP-a.

P.S. Inace baterija? Kako drzi u odnosu na Samsung stock?

Shodno problemu sa kojim se suocavam, dosta slabije.

Znam da je tamo gore neko hvalio GE, kako mu drzi tri puta duze :D pa rekoh da pitam, jel tako stvarno iako nisam bas bio siguran...

Nazad
Vrh Dno