GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
E sad više ništa ne znam , kao da prvi put flesujem nesto na telefonu. :type:
E sad više ništa ne znam , kao da prvi put flesujem nesto na telefonu. :type:
Kako sad flešujem ovaj Philz recovery ???
Stigao mi Spigen i ladno ovi naši smradovi mi naplatili carinu. Bem' ti državu.
evo i meni sad se instaliraoStigao mi neki Update 50MB.
Uhvatio sam neki popust 22$ + 13$ + 491rsd carinaPa naravno... od kako je pušten paypal samo sam jednom poručio nešto, video sa čime imam posla i ostavio za neke lepše dane...
Btw koliko te izašlo sa svim troškovima? (Cena + shipping + carina)
Pa trebala si da znaš da AOSP romovi nemaju to što Samsung ubacuje i da izgleda drugačijeubacila ovaj GE rom i ni malo mi se ne svidja
izgleda da sam jedina koja ovako misli (sam izgled i nedostatak nekih opcija )
ubacila ovaj GE rom i ni malo mi se ne svidja
izgleda da sam jedina koja ovako misli (sam izgled i nedostatak nekih opcija )
To sam se i ja iznervirao prekjuče. Naplatili su mše od dva meseca kako se plaća i PDV + dostavu (427din) za sat od 12 funti. Nešto se uskomešali pa oporezuju i ono što treba i ono što ne treba.
nisam ja rekao da lazes ali da je dublo pa i vise od toga mi ne deluje verovatnoSutra uvece kad dodjem s posla okacicu SS. Prvo sam mislio da je do toga zato sto je na poslu povezan na WIFI svo vreme, pa sam onda ugasio WIFI i uvece oko 9 umesto 60% imao sam 50%...nisam jedini koji ne veruje da toliko moze da traje baterija, procitao sam celu onu temu i mnogo njih pise o "great battery life"
E sad to sto mene mrzi da lupi SS pa upload...ne znaci da lazem...stvarno nemam razlog zato, bas nikakav...evo sutra ujutru u pola 8 cu ga skinuti sa punajca, bice ceo dan ugasen wifi, upaljen mobile data i uvece cu lupiti ss iz settings/battery.
Poz i laq noc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari