Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Da nije 4.3? :d

Nije u okviru teme ali vi ovde najbolje znate. Jel ima sim unlock kod za "S4 mini"?

Stigao mi Spigen i ladno ovi naši smradovi mi naplatili carinu. Bem' ti državu.

To sam se i ja iznervirao prekjuče. Naplatili su mi PDV + dostavu (427din) za sat od 12 funti. Nešto se uskomešali pa oporezuju i ono što treba i ono što ne treba.

Pa naravno... od kako je pušten paypal samo sam jednom poručio nešto, video sa čime imam posla i ostavio za neke lepše dane... :(
Btw koliko te izašlo sa svim troškovima? (Cena + shipping + carina)

ubacila ovaj GE rom i ni malo mi se ne svidja ;)
izgleda da sam jedina koja ovako misli (sam izgled i nedostatak nekih opcija )

Pa naravno... od kako je pušten paypal samo sam jednom poručio nešto, video sa čime imam posla i ostavio za neke lepše dane... :(
Btw koliko te izašlo sa svim troškovima? (Cena + shipping + carina)
Uhvatio sam neki popust 22$ + 13$ + 491rsd carina

Hmm nekako mi sad veliki telefon :(

Mnogo lepo izgleda i naleže fenomenalno, ali mi nekako deluje fon glomazan :(

Možda se odlučim da prodam
Pa trebala si da znaš da AOSP romovi nemaju to što Samsung ubacuje i da izgleda drugačije

Nisi naravno, posle sammy roma, stock android je prazno ništa.... Jedino što je brzi za nijansu, ali to meni i ne igra neku ulogu.

Ili ako se gleda iz drugog ugla: posle stock androida, sammy rom je kofa đubreta ;)

To sam se i ja iznervirao prekjuče. Naplatili su mše od dva meseca kako se plaća i PDV + dostavu (427din) za sat od 12 funti. Nešto se uskomešali pa oporezuju i ono što treba i ono što ne treba.

Ima više od dva meseca kako se plaća PDV na sve pakete. Naravno: otvaranje, pakovanje, takse, Srbija, Tokio...

@Jelenac, istrpi malo navikni se...ja evo ne mogu da verujem da imam android telefon...baterija traje duplo(malo i jace od duplo) vise nego na samsungovom romu...fantasticno...

au bre al si se uvatio za tu bateriju. pa daj neki screenshot i dokazi da je duplo. danima pricas o bateriji a nigde dokaza

@vert kako glomazan? :(
I meni se baš sviđa taj neo hybrid ali nisam video uživo pa me brine veličina i to što si napisao. Najviše me doduše privlači alu poklopac baterije ali tu pa ne znam da li će da smeta signalu... Imao sam to na S2 i nisam primetio slabiji signal ni za gsm ni za wifi ali zato nisam mogao da uhvatim gps nikako. U stvari, skinem poklopac, uhvatim signal za sekund, vratim poklopac, signal ostaje :)
Ne znam kako će da bude na S4.
O ovome pričam, meni se baš sviđa..
http://www.casefanatic.com/samsung-...s4/samsung-galaxy-s4-metal-back-plate-case-2/

Poslednja izmena:
Sutra uvece kad dodjem s posla okacicu SS. Prvo sam mislio da je do toga zato sto je na poslu povezan na WIFI svo vreme, pa sam onda ugasio WIFI i uvece oko 9 umesto 60% imao sam 50%...nisam jedini koji ne veruje da toliko moze da traje baterija, procitao sam celu onu temu i mnogo njih pise o "great battery life"

E sad to sto mene mrzi da lupi SS pa upload...ne znaci da lazem...stvarno nemam razlog zato, bas nikakav...evo sutra ujutru u pola 8 cu ga skinuti sa punajca, bice ceo dan ugasen wifi, upaljen mobile data i uvece cu lupiti ss iz settings/battery.

Poz i laq noc

Sutra uvece kad dodjem s posla okacicu SS. Prvo sam mislio da je do toga zato sto je na poslu povezan na WIFI svo vreme, pa sam onda ugasio WIFI i uvece oko 9 umesto 60% imao sam 50%...nisam jedini koji ne veruje da toliko moze da traje baterija, procitao sam celu onu temu i mnogo njih pise o "great battery life"

E sad to sto mene mrzi da lupi SS pa upload...ne znaci da lazem...stvarno nemam razlog zato, bas nikakav...evo sutra ujutru u pola 8 cu ga skinuti sa punajca, bice ceo dan ugasen wifi, upaljen mobile data i uvece cu lupiti ss iz settings/battery.

Poz i laq noc
nisam ja rekao da lazes ali da je dublo pa i vise od toga mi ne deluje verovatno

Meni licno duplo vise traje baterija a telefon koristim isto kao i na samsung romu...tamo je bilo brdo nekih aplikacija samsungovih i jasno mi je da je to zdralo bateriju...Na samsungovom romu kad sam ga malo intenzivnije korisio u 5 popodne baterija na 10% - JEZIVO! Tako mi nije bilo ni na S2...ima mojih postova mislim i u ovoj temi da nisam zadovoljan bio sa baterijom...sad kad sam presao na ovo stvarno nemam reci...jos sam i flash-ovao onaj cleaner.zip koji obrise i google-ove neke aplikacije koje nisu potrebne...Cinejnica je da je telefon go ko pistolj pa svako nek ubaci ono sta u treba...mozda se zato i ne svidja jeleni...vizuelno je TW lepsi...ali GE je za sve ostalo alfa i omega...

ako je onaj tw sa fontom 250 lepši od bilo čega onda ****ga :)

Jel pretvaranje 3+ smsova u mms samsungova glupost ili je to generalno feature androida? Tačno sam morao do sada i na S3 i S2 da flešujem custom romove ili fixeve zbog toga i evo sada me je dočekalo i na S4. Nije da šaljem mnogo poruka, čak ih skoro ne šaljem uopšte ali to malo kada mi treba, zbog unicode standarda i predikcije na telefonu koja koristi naša slova, časkom ode preko 3 smsa..
Koji je najlakši način, jel rešavao neko to?

Mislim da je to ograničenje androida. Jedino custom ganci tu pomaže.

Jel primetio neko da mu brljavi "touch" i generalno telefon (uspori se osetno) dok je povezan usbom sa kompjuterom? Možda je i do mog kompjutera konkretno pošto ovde na poslu win ne može da instalira potrebne drajvere (nemam admin privilegije) pa mu možda to smeta.. :/
Ali baš nervira, ne mogu ni da kucam brzo, ne stigne da isprati i potpuno zabrljavi :(

Nazad
Vrh Dno