Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa super. Nemaju nista ni od toga sto ih ti napustas. ;)
Tema je S4 ja postavljam vesti ne znam sto se uzbudi?

ma delovao si mi ushiceno po komentaru pa zato ostavih svoj komentar ;)

Jel primetio neko da mu brljavi "touch" i generalno telefon (uspori se osetno) dok je povezan usbom sa kompjuterom? Možda je i do mog kompjutera konkretno pošto ovde na poslu win ne može da instalira potrebne drajvere (nemam admin privilegije) pa mu možda to smeta.. :/
Ali baš nervira, ne mogu ni da kucam brzo, ne stigne da isprati i potpuno zabrljavi :(

To je normalno... To sam ja video isto na drugim telefonima... Tako je i kad se puni... ;)

Hm moguće mada sam S3 redovno punio i koristio ovde na poslu i nisam primetio ikakvu razliku :/
Nema veze, menjamo navike... :)

To zavisi od modela do modela, ja punim gnex sa kineskim punjačem više meseci i nemam problema kada ga koristim dok se puni, a drug na huawei g300 ne moše ništa da radi kada stavi moj punjač... :)

Jel moze neko da mi posalje link za neku dobru navigaciju? Poskidao sam par komada al ne radi ni jedna (verovatno su za starije modele)

Evo potrosnje kod mene, ovo je neki standard. 6 mejl akaunta na pushu + gmail, yahoo i hotmail, telefoniranja oko 50 min, smsova,whatsup, skype.. Inernet je uvek ON, ali uvek. Osvetljenje je automatsko, i da, igre ne igram na fonu.
Stock rom, bez ruta.

Prilozi

• 2013-07-27 03.26.25.png
    2013-07-27 03.26.25.png
    238.7 KB · Pregleda: 267
  • 2013-07-27 03.26.31.png
    2013-07-27 03.26.31.png
    106.1 KB · Pregleda: 265
Evo potrosnje kod mene, ovo je neki standard. 6 mejl akaunta na pushu + gmail, yahoo i hotmail, telefoniranja oko 50 min, smsova,whatsup, skype.. Inernet je uvek ON, ali uvek. Osvetljenje je automatsko, i da, igre ne igram na fonu.
Stock rom, bez ruta.

Jel si tu bio samo na wifi-u ili ima i korišćenja 3G-a?

Ovo je sasvim ok rezultat, a ako ima i 3G-a onda je fantastičan :D

Teško da ima mnogo 3g-a :)
Ja sam prvog dana imao fantastičan rezultat ali bio sam mahom na wifi jer je bio vikend. Posle toga, na poslu pa 3g, nema šanse da izdrži više od 3h screen. Još ako koristim tuneIn... Ne mogu da oprostim Samsungu što su izostavili fm modul. Slepci...

Daj bože da mi Note3 u decembru košta kao S4 sada, jer dosta mi je više da se stekam za bateriju...

Ja se nikad ne stekam za bateriju, doduše na s2 je bila katastrofa. Što se tiče 3g, bio sam van kanca možda 3 sata, a van kuće 2. I to je to od 3g ***, standardno mi je ovako. Baterija ode brzo jedino kad sin krene da igra igre :)

Poslednja izmena:
Ma igre se ni ne računaju, to je kategorija za sebe :)
Nego, i meni se cini da ce N3 da bude bruka tel ali sam poprilično siguran da će i cena da mu bude baš bruka :)
Nisam do sada imao ni jedan ali ako se N3 pokaže kao što najavljuju i ako mi ispadne adekvatna zamena odoh i ja u taj tabor.. (da se razumemo, S4 je fantastičan i ni na šta se ne žalim ali u prokletoj ljudskoj prirodi je da uvek traži još) :d

Pa pola vas je je imalo S2, sada S4 sa primetno boljom baterijom, ne znam sta se zalite kada je telefon velicine S3 a bolji + ima jacu bateriju.. :)

Daaa, aliiiii... Jaci procesor, veci ekran, 1080p, sve to jede mnogo vise nego 480p, dualcore i 4.3" :) koliko vidim po rezultatima, bolja je baterija, ali ne nesto sad vau, mozda nekih 20-25%

Screenshot_2013-07-26-19-49-22.png Screenshot_2013-07-26-19-49-29.png

Poslednja izmena:
Nije mi bila loša baterija ni na s3, ali je ovde osetno bolja. Bar je to moj utisak, iako se ne bavim ovom tematikom kao ti :)

Vidim One se bas ''proslavio'', cak i pri slabom svetlu :d

kao sto smo i ranije zakljucili da je taj ultrapiksel bio od 8 mega,druga bi se pesma pevala.. ovako

Nemate vi pojma, to je UltraPixel camera. Vi to ne razumete!

Sad ce da dodje dzekson da nam objasni kako sve to funcionise a mi ne vidimo :d

Mada da se ne lazemo a i rekoh vec, respect za Nokiu sto se tice odredjenih stvari ali isto tako ovoliki senzor i ozbiljna optika failuju na nekim poljima..
Da li je softver ili bsi..ili sve to.. ko zna..

Ovo sto je Samsung uradio sa S4 (foto, video i nije nesto) je za postovanje ali i ne cudi, odavno oni imaju odlicne kamere (x600 i slicna vga ''cuda od kamera'' u to vreme)

Poslednja izmena:
kao sto smo i ranije zakljucili da je taj ultrapiksel bio od 8 mega,druga bi se pesma pevala.. ovako

Možda u sledećoj generaciji. Ja sam svojom kamerom od 8mp na s2 jako zadovoljan, kada bi postojala ista takva kamera samo sa pikselima od 2 mikrona kao na one to bi po mom mišljenju bio savršeni balans rezolucije i performansi u uslovima sa smanjenim osvetljenjem.

Nazad
Vrh Dno