fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,285
sta mi kao korisnici imamo od toga.. ? aj da je nasa firma pa da se radujemo,ovako.. p.s. svaka njima cast,ali od mene vise dinara nece videti,bacam se na alternativne marke
ma delovao si mi ushiceno po komentaru pa zato ostavih svoj komentar![]()
Jel primetio neko da mu brljavi "touch" i generalno telefon (uspori se osetno) dok je povezan usbom sa kompjuterom? Možda je i do mog kompjutera konkretno pošto ovde na poslu win ne može da instalira potrebne drajvere (nemam admin privilegije) pa mu možda to smeta.. :/
Ali baš nervira, ne mogu ni da kucam brzo, ne stigne da isprati i potpuno zabrljavi![]()
Mislim da je to ograničenje androida. Jedino custom ganci tu pomaže.
To je normalno... To sam ja video isto na drugim telefonima... Tako je i kad se puni...![]()
Stigao mi neki Update 50MB.
Evo potrosnje kod mene, ovo je neki standard. 6 mejl akaunta na pushu + gmail, yahoo i hotmail, telefoniranja oko 50 min, smsova,whatsup, skype.. Inernet je uvek ON, ali uvek. Osvetljenje je automatsko, i da, igre ne igram na fonu.
Stock rom, bez ruta.
Jel moze neko da mi posalje link za neku dobru navigaciju? Poskidao sam par komada al ne radi ni jedna (verovatno su za starije modele)
Nemate vi pojma, to je UltraPixel camera. Vi to ne razumete!
kao sto smo i ranije zakljucili da je taj ultrapiksel bio od 8 mega,druga bi se pesma pevala.. ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari