Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I meni bi bila kad bih ugasio WIFI i 3G, a onda ga koristio kao tacnu za caj po ceo dan.

A zamisli uradis to, ali ukljucis neki sports tracker (zbog GPS-a) i koristis ga kao reket za ping-pong - da vidimo koliko bi presao tad, brzinu i to... :D

I meni bi bila kad bih ugasio WIFI i 3G, a onda ga koristio kao tacnu za caj po ceo dan.

Onda ti nesto ne valja ako moras kao tacnu da ga koristis...ja ne gasim ni WIFI ni mobile data...to je ukljuceno uvek. Na poslu provedem 8h i tad je na wifi i kuci je na wifi, izmedju je na mobile data...

Jel ima nekog ko je fleshovao GA ROM i da mu Google Services ubi bateriju? Meni prosto pojede celu.

Nije to samo do GE roma, zalio sam se ja na to i na Samsungovom stock romu... Udavi ga za sve pare... Sakati...

Ovo se zove trajanje baterije:

Prilozi

• Screenshot_2013-07-28-10-24-18.png
    Screenshot_2013-07-28-10-24-18.png
    221.1 KB · Pregleda: 210
  • Screenshot_2013-07-28-10-24-23.png
    Screenshot_2013-07-28-10-24-23.png
    102.8 KB · Pregleda: 202
  • Screenshot_2013-07-28-10-24-27.png
    Screenshot_2013-07-28-10-24-27.png
    84.6 KB · Pregleda: 196
  • Screenshot_2013-07-28-10-24-37.png
    Screenshot_2013-07-28-10-24-37.png
    112.1 KB · Pregleda: 203
Jel ima nekog ko je fleshovao GA ROM i da mu Google Services ubi bateriju? Meni prosto pojede celu.

Mislim da nije do rom-a. I meni na note 2 traje duplo manje baterija zadnjih nedelju dana otprilike.... Google Services nesto brljavi.

@alfa
Jesi to na nekom odmoru pa si bez neta? :)

WiFi je samo koriscen za gledanje klipa sa kompa, zato je i screen on 2h :)
3G paljen samo po potrebi, nocu flight mode sto se i vidi sa zadnje slike.

Ovo je moje tipicno koriscenje telefona. Drzao bi wifi i 3G ukljucen sve vreme, ali onda traje samo 2-3 dana.

/Delete/ sorry

Poslednja izmena:
Bilo je neta i surfovanja, ali samo kada treba, ne 3G/WiFi ukljucen 24/7.
Za max. brightness sve vreme, meni je ovo slaba baterija inace :)

@emix
ti si isto na t mobile, jesi stavio custom rom ili sj na stocku? Jesi li rootovao fon? I ja sam isto na t mobile a vidim da si pomenuo da si opet dobio update, ja nijesam. Prošli put dam dobio par dana poslije tebe.

Koliko vam se greje dok je na punjacu? Meni zna poprilicno da se naprzi. :D

Od juce mi se desava da nakon odkljucavanja otvara internet. Kako da iskljucim ovo? Ide mi na zivce...

Evo iskljucio sam. Hvala na pomoci.

Edit:
Opet isto,evo screenshot
mybyvehu.jpg
uvek mi ovu stranu otvori...

Poslednja izmena:
Da li neko od vas koristi aplikaciju za "automatizaciju" na S4, tipa Tasker, Llama, Chronos ..... Jos od vremena HD2 sam koristio PhoneWeaver da mi gasi phone i wifi nocu, pali bluetooth kad sam u kolima itd. Neprijatno me iznenadilo sto Pnoneweaver nije kompatibilan sa S4, a sto je najgore, nisam uspeo da nadjem nijednu aplikaciju (iako su navodno kompatibilne) koja ume da iskljuci phone funkciju , ili bar da prebaci u airplane mode, a da ne zahteva da S4 bude rutovan (ne mogu to da uradima, tel je sluzbeni). Znam da S4 vec poseduje funkciju blokiranja poziva nocu, ali to nije to, bas bi mi odgovaralo da tokom noci budem nedostupan a ne da me ljudi cimaju 10 puta misleci da im odbijam pozive, a da nepricam sto bi se odjavljivanjem sa mreze stedela i baterija.

Jel znaš da se ta aplikacija plaća i da treba najnovija verzija? Zato i nije kompatabilna sa tvojim S4. Kad budeš platio postaće kompatabilna. Naravno pre toga TunnelBear da bi mogao da je kupiš i to je to.

Naravno da znam da se placa. Ni najnovija verzija nije kompatibilna, pise lepo na Google Play-u. Takodje gomila slicnih aplikacija nije kompatibilna, pretpostavljam da je problem u verziji androida, verovatno su mogucnosti kontrolisanja phone dodatno poostrene jer na 4.1.x telefonima sve radi.

Evo sad sam nasao objasnjenje zasto slican softver ne radi:
In Android 4.2 airplane mode was made a system setting, so Llama couldn't change it without root access. After 4.3 Llama can no longer use normal API calls to send the broadcast that needs to be dispatched after changing the airplane mode setting. Therefore, Llama now sends this broadcast using root access and the "am" command.

Cak postoji i zvanican issue case kod developera androida:

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40497

Znaci izgleda da za sada nema resenja bez root-a.

Inace, za probu sam instalirao Llama, stvarno ima bezbroj opcija, ako nekome treba softver ovog tipa obavezno neka proba i taj app.

Poslednja izmena:
jedno pitanje:) Kad se instalira GE Rom, jel se dobijaju ota updates ?:) Tipa sad ko je imao ge 4.2.2 da je dobio 4.3 update ?:)

Naravno da znam da se placa. Ni najnovija verzija nije kompatibilna, pise lepo na Google Play-u. Takodje gomila slicnih aplikacija nije kompatibilna, pretpostavljam da je problem u verziji androida, verovatno su mogucnosti kontrolisanja phone dodatno poostrene jer na 4.1.x telefonima sve radi.

Većinom ljudi ne znaju da mi nemamo sve aplikacije i kako su neke nekompatabilne, kako se neke plaćaju itd.

A što se tiče problema zahvali se Google-u zbog promene API-a i novog sistema :)

Drugari ako neko hoce Spygen Neo Hybrid Satin Silver prodajem. Stavicu veceras oglas sa slikama.

Original Spigen, narucen direktno sa njihovog sajta
http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html

Jednom proban, star 5-6 dana, kutija, serijski broj, nalepnice za home button

Mene je kostalo: 29,99$ + 12.99$ shipping + 490rsd carina = 4.200rsd

Za vas 3.500rsd i dobijate odmah, bez cekanja 3 nedelje :)

Samsung flip cover sa prozorcetom izgrebao ekran tako sto je upalo sitne prasine na prozorce covera sa unutrasnje strane I dok je nosen u dzepu na displeju se pojavila sitna ostecenja od prasine koja se samo vide pod odredjenim uglom.I ja se pitam otkud prasina ali nekako je upala tako da ne preporucujem ostalima ovaj cover sa prozorcetom a 4000 dindzi dusa me boli za uzalud bacene pare.Ne pitajte me kako se dogodilo i otkud prasina ali dogodilo se.Ako netko hoce da se menja uzeo bih Spygen Neo Hybrid Satin Silver i prelepio foliju preko ekrana ili ukoliko netko ima Galaxy S4 Case Slim Armor moze zamena glava za glavu.Moj flip sa prozorcetom je kao nov,mada posle ovog sto sam napisao ne verujem da ce itko da uzme ovaj,ma bio on sto puta orginalan od samsunga.

Nazad
Vrh Dno