Tako lepo - NEMA.pricamo za S4,ne za Note 2
![]()
Pa ne bash, imam Philz recovery koji najnormalnije radi ali mi Superuser i SuperSU stalno prijavljuju da je binary out of date i da je neophodan update. Medjutim, kada to pokusam dobijem neku gresku i to je to![]()
Cek to ti oni prijavljuju, a tebi radi root (jesi probao titanium npr) ili ti ni root ne radi? Inače Superuser i supersu se krljaju kada su zajedno, pa možda ne zna telefon koga da sluša![]()
Inače... Jel ti pokušavaš da root-ujes onaj GE ili stock?
A sta je sa onim prerooted ROM-ovima?
Ne bih da ti se mesam u kupovinu, ali gde gledas ti telefone? Pa mobilnisvet je pun S4 oglasima sa dve godine garancije od operatera i fiskalnim racunom, neotpakovaniImam par pitanja ako neko zna da mi ogovori
1. Posto trazim telefon da uzmem zanima me varijanta od operatera ( neko uzeo od operatera i sad ga prodaje full 2 god garacije i sl) Kako je ostvarljiva ta garacija ? Da li onaj koji je potpisao ugovor sa operaterom jedini moze da reklamira uredjaj ako dodje do kvara? I da li moze da se reklamira smao u prodavnici u kojoj je uzet telefon ili se jednostavno sve to izbegava tako sto se telefon nosi (salje) ovlascenom servisu ?
2. jel portovase rom sa GE verzije ?vanila andorid ?
![]()
Imam par pitanja ako neko zna da mi ogovori
1. Posto trazim telefon da uzmem zanima me varijanta od operatera ( neko uzeo od operatera i sad ga prodaje full 2 god garacije i sl) Kako je ostvarljiva ta garacija ? Da li onaj koji je potpisao ugovor sa operaterom jedini moze da reklamira uredjaj ako dodje do kvara? I da li moze da se reklamira smao u prodavnici u kojoj je uzet telefon ili se jednostavno sve to izbegava tako sto se telefon nosi (salje) ovlascenom servisu ?
2. jel portovase rom sa GE verzije ?vanila andorid ?
![]()
A da flashnes SuperSu iz recovery-ja ?
^ hvala za info, jedini problem sto sa telenora mogu da nadjem samo beli....
^![]()
Na kraju sam uzeo beli iz Telenoralockvan je ali sad cemo i to da resimo
Najbolji nacin za sim unlock neko ?
Samo si zaboravio da kažeš brightness na 100% pre toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari