Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Nema, stavi Auto i telefon sam prepozna da li je Macro. Sta ce ti u podesavanjima?

Pozz prijatelji planiram da kupim S4 ali me mnogo nervira lag koji se ponavlja iz S3 modela koji mozemo da uocimo u Touchwiz UI..... tipa dugo cekanje na ulazak u imenik,dialer,kroz scroll izmedju prozora......kakva su vasa iskustva?

Ne znam da li je ovo tacno ali je zanimljivo :
One 13 MP sony camera module cost between 15-20$ depending on lens or other filters. GS4 for examplle have a special de'noise filter with sensor.. Xperia Z don't have such thing.

Drugari jel postoji nacin da se otkljuca S4 (sa telekoma) koji ima MEA modem?
One fore sa service menijem ne rade :( Izgleda da je samsung blokirao zadnjim firmverom tu mogucnost.

Ukljucene su mi stavke pod Location services... (bez GPS) I to mi zdere bateriju... Osim sto bih mogao da ih iskljucim, koje su druge opcije?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374142234098.jpg
    uploadfromtaptalk1374142234098.jpg
    63.6 KB · Pregleda: 169
Ja lepo kazem Maps jedu, nee ne ne to samo na mom telefonu. Jedino da ih obrises ili da iskljucis u location sve tri stavke.

Mislio sam da ga ne root-ujem neko vreme, jer kao nemam potrebe za tim.... Ali ipak cu morati, pa kad upadnem u sistem i pobrisem g****a :mad

^^^^ e, baš taj rad :D

^ :D

meni se ne da da ga kupim i to ti je. Ili su beli ili zakljucani na druge mreze ili nece da ga salju . :(
A nemam nikakv telefon jer sam prodao s3 i sad mi telo prosto trazi neki andorid u krvi :D

Ma nadje se, ja sam uzeo crni fabricki sim free ;)

strpljenje je vrlina kazu, bitno da sam kupio case :(

I ja sam prakticno "bez telefona" jer mi nikako ne uspeva da otkljucam ovaj :mad:
Nema sta nisam probao, jos jedino nisam fleshovao neki custom i probao onim galaxyunlockom ili kako se vec zove...

Pa plati unlock preko neta ;-)

Ma nije problem i da platim ali za sada sam samo jedan sajt nasao i naravno nema ove rupetine od nase zemlje...
Ima neko neki pouzdan sajt za kupovinu kodova?

Koliko sam citao, radi samo za i9500 :/

EDIT: nadjoh nekog na ebay pa cemo da vidimo da li ce da radi kod... hvala za ideju stig :)

Poslednja izmena:
^ :D

meni se ne da da ga kupim i to ti je. Ili su beli ili zakljucani na druge mreze ili nece da ga salju . :(
A nemam nikakv telefon jer sam prodao s3 i sad mi telo prosto trazi neki andorid u krvi :D

I ja sam dugo kupovao crni s4. Trazio sam crni, neotpakovan, 24m garancija fabricki simfree...kupio sam ga posle nedlju dana potrage od nekog lika sa mobilnog sveta, sa VIP mreze je...

^ listam sve moguce forume oglase i sl. valjda ce naleteti neki uskoro.

Meni root nije prosao iz nekog razloga. Fleshovao sam philz recovery ali SuperSU i dalje tvrdi da nemam root. Ima li neko predlog sta da radim?

Pa ne bash, imam Philz recovery koji najnormalnije radi ali mi Superuser i SuperSU stalno prijavljuju da je binary out of date i da je neophodan update. Medjutim, kada to pokusam dobijem neku gresku i to je to :)

Cek to ti oni prijavljuju, a tebi radi root (jesi probao titanium npr) ili ti ni root ne radi? Inače Superuser i supersu se krljaju kada su zajedno, pa možda ne zna telefon koga da sluša ;)

Inače... Jel ti pokušavaš da root-ujes onaj GE ili stock?

Pa ne bash, imam Philz recovery koji najnormalnije radi ali mi Superuser i SuperSU stalno prijavljuju da je binary out of date i da je neophodan update. Medjutim, kada to pokusam dobijem neku gresku i to je to :)

Nije preporučljivo imati oba..obriši jedan

Vrh Dno