- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Ajd javi kad ti stigne.I ja bi narucio pa me zanima za koje vreme otprilike stigne?Bice si vec nesto narucivao pa znas?
Cim stigne, javljam. Nisam narucivao pre
Ajd javi kad ti stigne.I ja bi narucio pa me zanima za koje vreme otprilike stigne?Bice si vec nesto narucivao pa znas?
Probaj http://stores.ebay.com/SPIGEN-SGP
Amazon nece da dostavlja u Srbiju, probao sam, mozda hoce ebay.
Tu je postarina US $12.75, mora da ima negde bar malo jeftinije.
Zna li neko ima li negde jeftinije? Ovde ima popust, sa tim popustm i postarinom ispadne ~34$. Ako ne nadjem jeftinije narucicu ovo sutra...
Tu je postarina US $12.75, mora da ima negde bar malo jeftinije.
Zna li neko ima li negde jeftinije? Ovde ima popust, sa tim popustm i postarinom ispadne ~34$. Ako ne nadjem jeftinije narucicu ovo sutra...
To je original, imas kineze, koji lice na to, ali cuo sam da mogu da ogule lajsnu onu i onda ih treba izbegavati. A i lose je izrezano za dugmice i usb ulaz. Ako hoces Spigen, to se i placa.
Ja sam odatle narucio, cekam da stigne
Za tri nedelje mozda promenim telefon. :dZa tri nedelje ja izgubim volju![]()
Pa koji ti imas?
Otidjite u sms app i u settings, imacete typing mode ili nesto tako... GSM alphabet je verovatno ukljucen. Nadjite unicode da bi imali nasa slova... Cisto da znate mozete samo 68 slova da napisete onda u jednoj poruci, a ne 160.
Zato sto ima za I9505 LTE i I9500 ,ali mislim da su iste sve,tako da cu narucuti iz UK,ne iz Kine,nadam se da ce brze stici nego da sam narucio iz Kine.Skuplje je $15
Pa nisam znao da je to nasZasto? Iste su vjerovatno
![]()
Hvala, ipak sam uzeo Samsungov protective cover+ zadovoljan sam kvalitetom izrade.Imam, odlican je kod mene "ne zeva"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari