Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Tu je postarina US $12.75, mora da ima negde bar malo jeftinije.

Zna li neko ima li negde jeftinije? Ovde ima popust, sa tim popustm i postarinom ispadne ~34$. Ako ne nadjem jeftinije narucicu ovo sutra...

To je original, imas kineze, koji lice na to, ali cuo sam da mogu da ogule lajsnu onu i onda ih treba izbegavati. A i lose je izrezano za dugmice i usb ulaz. Ako hoces Spigen, to se i placa.

Uzecu onda sa ovim popustom, ispadne postarina 4$, popust 8$ i postarina 12$...

Porucio sam "Satin Silver" po toj ceni...

Poslednja izmena:
To je original, imas kineze, koji lice na to, ali cuo sam da mogu da ogule lajsnu onu i onda ih treba izbegavati. A i lose je izrezano za dugmice i usb ulaz. Ako hoces Spigen, to se i placa.

Bas tako. Ni slucajno kineze, meni je slim kinez ogulio u peckicama SG2.
Bacio sam ga u kantu, peckice se vide po malo u celom obimu telefona...

Ima li neko od vas iskustva sa rasklapanjem i servisiranjem S4?
Pokidani su mi pinovi od sim kartice,pretpostavljam da se to moze zameniti lako,nasao sam na ebayu delove,ali me buni sto ima za I9500 i I9505 LTE,a ne razumem se puno u ove modele telefona,tako da,moje pitanje je,jesu li svi citaci kartica za sve modele isti,da nebi pogresio pri kupovini?

Ja sam odatle narucio, cekam da stigne

Ajd javi kad ti stigne.I ja bi narucio pa me zanima za koje vreme otprilike stigne?Bice si vec nesto narucivao pa znas?[/QUOTE]

Ja sam moj cekao tacno 3 nedelje,
koliko ti napisu u konfirmacionom mailu, racunaj da ce toliko i biti ;)

I za to postoji resenje, ali ce da te kosta ;)

Ali, vredi cekati, vrhunske su im zastite ;)

Drugari imam jedno pitanje. Kada pišem poruku koristeći naša slova dobijem obaveštenje da poruka može stići oštećena. Takođe sam primetio da sve poruke koje pošaljem drugima stižu bez naših slova. Isto se dešava kada sam sebi pošaljem poruku. Dakle umrsto š, ć i č su s i c. Na s3 mi se ovo nije dešavalo. Jel zna neko kako se ovo rešava ?

Hmmm, nisam kontao do sad, ali ista situacija je i kod mene...

Pogledajte jel imate u podešavanjima za poruke opciju strip unicode

To je to, tnx :)

Otidjite u sms app i u settings, imacete typing mode ili nesto tako... GSM alphabet je verovatno ukljucen. Nadjite unicode da bi imali nasa slova... Cisto da znate mozete samo 68 slova da napisete onda u jednoj poruci, a ne 160.

Otidjite u sms app i u settings, imacete typing mode ili nesto tako... GSM alphabet je verovatno ukljucen. Nadjite unicode da bi imali nasa slova... Cisto da znate mozete samo 68 slova da napisete onda u jednoj poruci, a ne 160.

То је то. Штиклира се аутоматски и све ради.

Zato sto ima za I9505 LTE i I9500 ,ali mislim da su iste sve,tako da cu narucuti iz UK,ne iz Kine,nadam se da ce brze stici nego da sam narucio iz Kine.Skuplje je $15

Ne mogu da verujem da S4 nema standardnu opciju za Macro mode ... Jel se igrao neko na tu temu sa telefonom?

Kako nema??
Kod podesavanja nacina fokusiranja.... evo na Note2 kako izgleda.

uploadfromtaptalk1374002408152.jpg

Tako lepo - NEMA. :( pricamo za S4,ne za Note 2 ;)

Vrh Dno