Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Zar nije Google govorio da treba da se otarase HW buttons, i sad uzmu S4 koji bas to ima...

Postoji mod na S4 za animirane fotografije tj gif ;)

Da provalio sam tek malo pre isprobao sam svaki mod, ima ih stvarno puno. Ja sam mislio da je to ono kao drama shoot ali vidim drama shoot mod je nesto drugo.
Ima i mod koji omogucava brisanje predmeta ili nekih delova sa slike...

Ako te ne mrzi probaj te modove i kaci u onu temu, bas me zanima dal ima nesto bas korisno/zanimljivo..

Ne znam da li je dobro za buducnost androida ali znam da je fenomenalno imati HW tastere za razliku od onih softverskih.
I mislim da opet preterujete i dramite bez razloga.

Znate kako, neki me podsećaju na malu decu, hoću kakim, neću kakim. Kada izađe nexus 4 za 350 dolara i 13 giga prostora cena bude super, ali onda vam smeta malo lošiji ekran, malo memorije, loša kamera, nema ovo nema ono, onda izađe s4 trenutno najbolji android, ali vam sada cena ne odgovara, ali ima dobar i velik ekran, ima sd slot, ima odličnu kameru, ima najnoviji hardver, ima lte (za nas ne bitno, ali opet za druge da), i tako. 100 ljudi dvesta sisa, nikada ne mogu svi biti zadovoljni.

Poslednja izmena:
Istinu zboris :) npr ja imam cenovni limit za mobilni i to je raspon od 350-400e.. Apsolutno sam svestan cinjenice da za tu cenu ne mogu da dobijem sve najbolje komponente

Ma mora da je neka caka ipak je to Samsung :D

Jel ko će onda kupovati S4, svi će čekati sad ovaj GE verziju, a onda će se to odraziti i na prodaju obične...

Ja bi uvek kupio obični, zato što koristim neke stvarčice koje Samsung ubacuje i jako su mi korisne. Zato i pravim temu da izgleda kao nexus sa Samsung dodacima.

Kao drugi Android uređaj (tel ili tablet), uvek bi se odlučio za nexus varijantu

Lepo sam rekao ;)

Nego, sad sam se malo igrao malo i mogu da kazem da mi se bas svidja, lep telefon, malo je prenatrpan ali je ok. Obratio sam paznju samo na jednu sitnicu, kad se koristi kamera za slikanje doata manji uhao "hvata" (ili kako se to vec strucno zove), skoro kao Nexus. Uporedjivao sam na licu mesta sa mojom trojkom, resetovao podesavanja za kameru i isto je. U cemu je caka?

Koliko sam shvatio citajuci senzor od vise megapiksela hvata manju povrsinu pri slikanju nego senzor sa manje megapiksela.

Da nije ukljucen neki vid stabilizacije ili tako nesto? Cesto pravi problem.

Lepo sam rekao ;)

Nego, sad sam se malo igrao malo i mogu da kazem da mi se bas svidja, lep telefon, malo je prenatrpan ali je ok. Obratio sam paznju samo na jednu sitnicu, kad se koristi kamera za slikanje doata manji uhao "hvata" (ili kako se to vec strucno zove), skoro kao Nexus. Uporedjivao sam na licu mesta sa mojom trojkom, resetovao podesavanja za kameru i isto je. U cemu je caka?

Ne znam tacno na sta mislis ali kada slikas u 13mpx slika je u 4:3.
Kada stavis 9mpx slika je u 16:9, samim tim i veca je povrsina, tj. duza slika.

Vipov novi firmver ima oznaku I9505XXUAME2 Zna li neko ima li razlike u odnosu na Telenor/Telekom I9505XXUAMDM

Nemogu da vjerujem, propala NOKIA i krs od HTC ONE imaju bolju stabilizaciju od Galaxy S4 :d

Jesu zakljucani telefoni kod nasih operatera?

Nemogu da vjerujem, propala NOKIA i krs od HTC ONE imaju bolju stabilizaciju od Galaxy S4 :d

Ja ne mogu da verujem da se "ne mogu" pise odvojeno.

A sta jos ne mogu da verujem je da HTC One nema kameru, ustvari ima, ali kao da nema :D

Jedino sto vredi na toj kameri je ta opticka stabilizacija,drugo nije vredno pomena.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno