Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pitanje za one koji su dobili update XXUAME2, i odradili ga, jeste li primetili povecanu osetljivost smart senzora?

Kod mene je skrolovanje rukom i ocima malko poludelo :/

Meni su nakon update-a nestali baloni :(
Nestao mi je jedan wallpaper a dobio sam 2 nova. Drugo nista nisam primetio.

@Vertumus, testiram sve funkcije, da vidim valja li cemu ;) inace skrolovanje rukom je vrlo korisno ;)

@Emix, meni su ostali baloncici, a nisam gledao jel sam dobio jos neke wallpaper-e.

@Vertumus, testiram sve funkcije, da vidim valja li cemu ;) inace skrolovanje rukom je vrlo korisno ;)

@Emix, meni su ostali baloncici, a nisam gledao jel sam dobio jos neke wallpaper-e.

Meni je default wallpaper onaj decak sa balonima ostao ali su mi nestali close up baloni. A dobio sam 2 nature wallpapera nova.

za update,nemam pojma,uradicu ga ovih dana kako bi se resio tog smora.Sto se tice ove apkmanie,ima li neceg preglednijeg,a i vecina linkova su mrtvi tako da od toga manje vise nema vajde velike?I mozda i najbitnije za ovaj 3. odgovor oko tog manager-a,jer me mozes uputiti gde to da skinem i kako sve to da uradim,a prethodno u kom folderu treba da idu aplikacije i igre preko pc-a kada ubacujem?

update ima da iskljucis u opcijama verovatno je strikiran automatic. A za ostalo najbolje je da nadjes nekog da te obuci na 15min. Vise ti ne treba da svatis ono najbitnije.

Vise mi lici na ironiju nego da neko ne ume da koristi android a pritom ima iskustva sa smart telefonima, zar je potrebna i specijalna obuka :S:

Meni od updatea telefon mnogo laguje. Pre update telefon mi nije ni 1 zalagovao sada je uzas. Jel primetio jos neko lag nakon updatea?

Restartuj ga par puta. Još bolje, ugasi - upali. Ako ne prođe ovako, uradi hard reset i format kartice.

Poslednja izmena od urednika:
Ako niste (bilo ko) baš upoznati sa Androidom, zar nije bolje da sačekate malo i vidite sta novi update donosi, pa da onda vidite sta i kako. Pročitajte negde, search i verovatno se negde pisalo o tome.

Nemojte uvek misliti da će update uvek da donese nešto... Može i dosta sr.anja da napravi.

snaso sam se za manje vise sve sto me je zanimalo do sad sto se tice android-a,itekako je konfuzno kada predjes sa iOS-a,gde sam naviko na bukvalno sve pocevsi od sistema,cydie i svega ostalog jer ima dosta velike razlike i tek sad vidim koliko je iOS stvarno dobar bio iako me je malo smorio pa sam ga zamenio s4 android-om.

e sad zanima me samo sta mu dodju ovi sistemi jeal bean,vanilla,custom rom-ovi i ostalo,ima dosta toga,vidim da menjaju android iz korena pa me zanima nesto vise o tome

Poslednja izmena:
najlakše rečeno. Android je open OS tako da svako može da ga menja kako mu volja. svaki proizvodjas ima svoju neki verziju Samsung TW htc sens i sl. kao milion čustom romova koji ljudi sami prave. Jelly bean je verzija androidi 4.x.x
kao na iosu tipa ios6 samo sto Google voli da im daje imena po slatkišima:)

Poslednja izmena:
snaso sam se za manje vise sve sto me je zanimalo do sad sto se tice android-a,itekako je konfuzno kada predjes sa iOS-a,gde sam naviko na bukvalno sve pocevsi od sistema,cydie i svega ostalog jer ima dosta velike razlike i tek sad vidim koliko je iOS stvarno dobar bio iako me je malo smorio pa sam ga zamenio s4 android-om.

e sad zanima me samo sta mu dodju ovi sistemi jeal bean,vanilla,custom rom-ovi i ostalo,ima dosta toga,vidim da menjaju android iz korena pa me zanima nesto vise o tome

Imas google brate pa guglaj malo sta ocekujes da te ovde upoznajemo sa android sistemom. Tamo u unaj pravougaonik ukucas android i sve ce ti se pojaviti .

Poslednja izmena:
Ili imas teme o android os, manje vise je isto na svakom uredjaju. Ovo je tema o S4 prema tome drzimo se toga.

android jeste konfuzan posle iOS gde i nemas bog zna sta da cackas. Prednost iOS sistemu dajem samo na podrsci programera i jednom hardveru pa se sve to lepo sredi dok me android podseca na desktop pc na kom svakom razlicito radi program i igrica. Cak ni najskuplji modeli nisu izuzeti toga.

Ljudi jel ima neko ove opcije http://blog.laptopmag.com/app-shortcuts-lock-screen-galaxy-s4
Ja uopste nemam pola ovih opcija niti mogu da ukljucim favorite apps...
Setio sam se da sam imao pre updatea a sad nemam. Jel moguce da se sjebalo nesto ili da je telenor usrao nesto ili sta vec. Sumnjam da su izbacili te opcije

Poslednja izmena:
Greska moja. Kad se koristi patern lock onda nema opcija. Sry za fail :D

Probao sam juce S4 u VIPovoj poslovnici.. nista od onih mogucnosti bez potrebe dodirivanja ekrana mi se ne svidja, a TW deluje dosta sporo.. no, ekran je blesav, zaljubio sam se, a i telefon dobro lezi u ruci.. morao sam to reci posto sam SGS hejter :p Kontam da ce se izbor svesti na S4 Nexus ediciju ili HTC One sa otkljucanim bootloaderom..

e da pitam jos nesto,i pri najvecem osveljenju[brightness +5] i dalje mi je telefon mracan,verovatno je do opcija to negde buduci da je dosta toga ukljucivano a isto tako dosta toga iskljucivano pa da pitam sta i kako sto se tice toga.

takodje mozda je i do one mat folije sto ne ostavlja otiske pa mozda posto nije bas providna da je zbog toga,mada ne verujem.

Tebra a da iskuliraš malo?
Prvo truješ temu sa ip5 vs s4, pa sa ios vs android pa onda ne znaš da koristiš osnovne funkcije telefona i androida a to sve u temi za s4...
Zahebavaš malo sve ovde, a?
Imaš teme o androidu a imaš i google ko što neko reče pa traži.
Uostalom, izguglaj i karakteristike amoled ekrana pa ćeš da nađeš odgovor i na poslednje pitanje...

e da pitam jos nesto,i pri najvecem osveljenju[brightness +5] i dalje mi je telefon mracan,verovatno je do opcija to negde buduci da je dosta toga ukljucivano a isto tako dosta toga iskljucivano pa da pitam sta i kako sto se tice toga.

takodje mozda je i do one mat folije sto ne

ostavlja otiske pa mozda posto nije bas
providna da je zbog toga,mada ne verujem.[/

QUOTE]

brightness +5 ???
Ti decki imas sgs4 koliko i ja majbah

Dobro je rekao, ima +5. To je zato sto verovatno nisi odstiklirao ono auto.

Realno, mali broj ljudi kupuje telefon zato što pruža nešto više vezano za modifikacije i zbog community-ja. Kupuju jer su čuli da je to sad trenutno in i zbog neverovatno agresivnog Samsung marketinga.

Burazer od drugara ga je kupio prvi dan kad se pojavio kod nas u Telefonu, čovek ne zna u kameru da uđe, pita me sta je instagram itd. Kaže video sam sliku sa zvukom na reklami, gde to nadogradjujem :(

Realno, mali broj ljudi kupuje telefon zato što pruža nešto više vezano za modifikacije i zbog community-ja. Kupuju jer su čuli da je to sad trenutno in i zbog neverovatno agresivnog Samsung marketinga.

+1

Ma svaki telefon brzo dosadi, ako nema zajednice (uvijek neka nova desavanja), i dobre podrske , da je od zlata sa ne znam ti kakvim specifikacijama. Za striktno app/games mozes koristiti i neki stariji model. :) Zato je i SGS toliko popularan! :)

Marketing je cudo. Jos malo ce iz frizidera da iskacu sa ovim sgs4 :) e bas cu da preskocim ovaj i uzeti note3 kad izadje :D

Gledao sam frizider sa touch screenom, ima android 4.0

Bitnije mi je sta ima u njemu, i gorenje od prije 30 god je dobar kad je pun :)

e ovo bi bilo dobro da ubace kamere u frizidere i vidis sta ima u njemu. Ili stave nfc pa pridjes sa sgs4 i vidis koliko ti je cega ostalo i poruci sam online sta ti nedostaje. A ka ostane prazan pocne da zavija :D

e ovo bi bilo dobro da ubace kamere u frizidere i vidis sta ima u njemu. Ili stave nfc pa pridjes sa sgs4 i vidis koliko ti je cega ostalo i poruci sam online sta ti nedostaje. A ka ostane prazan pocne da zavija :D

Brzo patent, dok neko iz Apple tabora nije patentirao :D

Nazad
Vrh Dno