Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Nemate pojma koliko sam se obradovao ovoj vesti, kao da sam vec dobio AOSP i da je ispred mene S4 :)

Pokupih tweet od XDA Developers :
Stock Android on a Galaxy S4? You can buy it from Google for $650, or just visit XDA and do it for free.
Zvuci obecavajuce, zar ne? :thumbup:

E gde su svi sad oni sto su pljuvali i rekli da je XDA digao ruke od S4 i da nikad nece biti bugfree S4-ke :D

S4 kada bi pao za 4,5 meseci na oko 400e preko oglasa to bi bilo bolesno.. Sada s3jku skoro svi furaju, ne smem da zamislim sta ce biti sa s4..

Nece, oni prodaju "obicnim" ljudima, a njima je cak i bolji TW od Vanilla Androida... Zbog 5% korisnika koje je obradovala ova vest, ne bi tim dizanjem cena ostvarili zeljeni efekat.

Inace, i meni se ovaj potez Googla i Samsunga svidja. Uvek je dobro imati izbor. Jos lupis neka alu ledja ili kul snap-on na taj stock S4 i eto brutalnog telefona.

Pa pala mu je cena za 500 evra, sad 1000 na 500 i to za mesec dana. Ok bila je totalno prenaduvana, ali svejedno.
Što ne bi pala za još 100, na 400 evra za nekih mesec dana?

Pa tesko da moze tako brzo da pada.. Note 2 je u njegovom cenovnom rangu pa drzi vrednost dosta dugo..

Nece pasti. Stace na 400 eura oko oktobra/novembra i tu ce se drzati do sledece godine kad bude izasla S5-ica

Треба времена да се то уради:D

Ali treba juriti samo Snapdragon verziju S IV. Predpostavljam da exynox verzija nece moci da se moduje, jer Sammy nece da pusti exynox kernel drivere.

Zato sto ce to CM team da radi, a ne Google. A to ce da potraje jedno 2-3 meseca sigurno dok ne dodje u stabilnu verziju. Ipak ja bih pre birao S4 GE, nego obican S4.

I neces dobijati update kad i ovi, nego ces dobijati nightly verzije itd...

Ne verujem da ce toliko trebati, sigurno ce neko napraviti jednostavan image za flesovanje.

To se svi nadaju, ali... Da ce biti neke peripetije, mislim da hoce...

biće ali izlazili su oni na kraj i sa težim peripetijama :)

JUSAdIT.gif

Zato sto ce to CM team da radi, a ne Google. A to ce da potraje jedno 2-3 meseca sigurno dok ne dodje u stabilnu verziju. Ipak ja bih pre birao S4 GE, nego obican S4.

I neces dobijati update kad i ovi, nego ces dobijati nightly verzije itd...

Dobro, nije mi baš najjasnije ovo, sorry :)
Za šta će da im treba 3 meseca ako je identičan HW? Ne mogu da odrade neku vrstu image-a? Dobro, to za update me i ne sekira ako budu ažurni (a biće).

Ma mora da je neka caka ipak je to Samsung :D

Jel ko će onda kupovati S4, svi će čekati sad ovaj GE verziju, a onda će se to odraziti i na prodaju obične...

Jesam li ja nesto propustio ili S4 stvarno pravi tj. snima gifove??? :d
Mojoj sreci nema kraja!

Nazad
Vrh Dno