Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Koliko kontam, ako bude skroz isti hardware onda svi oni koji vec imaju s4 ce moci uz pomoc xda da imaju pure android bez ikakvih bugova?:) gresim?

To je super, veliki plus za gugl i samsung. Jos ako puste source kao za nexus (a ne kao samsung i htc polovicno), bice jos bolje.

Potvrdio mi je Michael Fisher sa Pocketnow-a da je isti hardver i da je to kao da imas Nexus u oklopu S4-ke. Znaci update se dobija kad i Google izbaci OTA.

Помало подсећа на произвиђаче хардова који деценијама пишу нетачне капацитете ....купиш 150 , добиш 136 итд.

Ne grese jer tb nije gb.. Malo matematike i videces da 1 tb nije 1000 gb.

Опасни ови из Кореју , потез за десетку !!!

I ostali S4 uređaji ce videti AOSP portove i to bez bogova, konačno. Jedino me smorilo što nema 4.3 Androida :(

Iskreno, bolje da proizvodjaci isporuce na sto vise uredjaja 4.2. 4.3 (ili 5.0) i kada izadje ce doneti sitna unapredjenja, sigurno nece biti velikih promena.

Poslednja izmena:
Inace, sjajan potez Samsunga, ovo za vanila android. Jel to slican fazon kao sto je najavljen AOSP za XZ ili.. ?

Slicno, ali ni blizu. Sony ce dati samo deo svog source-a (nece bas sve dati) developerima. Google nema veze sa tim projektom uopste.

Ovo je Samsung dao svih 100% (drajvere itd) Google-u da bi dobili AOSP.

Znaci kao Nexus u S4 pakovanju. To i kombinacija XZ AOSP ima da sahrane htc One..

:d :d

Da li ce moci da se klasican s4 moduje u google s4?

I mene to interesuje da objavim oglas :)

Da li ce moci da se klasican s4 moduje u google s4?

Pa naravno, developeri će sigurno raditi na tome, kao što su i do sada radili sa S3. Mene zanima šta će biti sa ovim specijalnim funkcijama - kako će ih uklopiti u Stock Jelly Bean.

koj sam ****ni maler,stigne mi danas telefon,malopre sjebao onaj ulaz za onu govnjivu sim karticu i sad je otiso na popravku i odrapice me za dodatnih 30e..

nego koja je razlika izmedju i9500 i i9505 buduci da imam ovaj drugi model,valjda je ekran manji ili tako nesto?

Kako si uspeo to da uradis??

Nije ekran manji, prvi ima Samsungov Octa-Core procesor i GPU, drugi ima Snapdragon 600 i Adreno 320 GPU.

Poslednja izmena:
u socu... ovaj prvi ima samsungov cip a ovaj drugi snapdragon 600.. vise manje ista stvar

@telep

Cela reklama za S4 se vrtela oko njih. Ne kažem da će ikome nedostajati, većina je bullshit.

pa to za ekran zato sto su mi rekli fazon nisu isti ekrani jer su imali samo za i9500 modele a to sam kontam da je isto.

inace razjebao sam ovo jer sam morao da uzimam adapter da nano karticu ubacim u to i dobijem micro a mogao sam da odem u telenor da mi zamene na licu mesta

sad ce da mi ga otvaraju,nov telefon 20min nije koriscen i da ga tumbaju ceo dan da bi zamenili to i jos ce da me kosta 30e.

pa to za ekran zato sto su mi rekli fazon nisu isti ekrani jer su imali samo za i9500 modele a to sam kontam da je isto.

inace razjebao sam ovo jer sam morao da uzimam adapter da nano karticu ubacim u to i dobijem micro a mogao sam da odem u telenor da mi zamene na licu mesta

sad ce da mi ga otvaraju,nov telefon 20min nije koriscen i da ga tumbaju ceo dan da bi zamenili to i jos ce da me kosta 30e.
bad luck:S:

Ne znam da le je neko pratio google ivent live.. Lik krenuo prica s4 stock android vama tamo,sevaju aplauzi na sve strane i na kraju kaze cenu i muk u hali :) i on se malo smorio :) p.s. niko nije rekao da li je ovaj google s4 exynos ili s600.. ?

Snapdragon 600. 99%.
Nemaju dovoljno Exynosa ni za sebe a i najava Note 3 se blizi.

OK ne kontam, to je unlocked s4 preko playstorea, i cena je vise nego OK. Sada da se dobije s4 za mnogo manje para bi bilo smesno ocekivati. Pogotovo sto u odnosu na nexus 4 sa svojom cenom ima dosta unapredjenja, mnogo bolja baterija, mnogo bolja kamera, sd slot, lte, itd, nisu to male stvari.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno