Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

'Oce vam nedostajati ovo? :d

Galaxy-S4-Nature-UX-2.0-6.png

Dobro, moze ova ogavnost da se eliminise na razne nacine ali opet..

Opet realno gledano ta settings "strana" na stock androidu je tek uzasno uradjena, mozda sa dizajnerske strane ovo izgleda gadno ali bar nije totalno nefunkcionalno kao guglovo resenje.

Korisno jeste ali izgleda mnogo gadno, bar meni..

Ne znam meni je skroz korisno i ok izgleda, ne razumem kako bi trebalo da izgleda po vama. :trust:

Mozda nekima smeta ova fluorescentna zelena.

Ali generalno ljudi previse ulaze u sitna crevca i obracaju paznju na nesto sto je toliko nebitno i sporedno.
Kad se naviknes na nesto skroz ti je ok. Ne kazem ja da svakome treba da se svidi ali 90% ljudi ovde preteruje.

Poslednja izmena:
Некако не иде та зелена...плава или бела би много боље изгледале:D

Моје мишљење...

Smislio Google kako da dolija "najboljem drugu" Samsungu. Smaraju i jedni i drugi, je cekam Ubuntu Touch.

Mozda nekima smeta ova fluorescentna zelena.

Ali generalno ljudi previse ulaze u sitna crevca i obracaju paznju na nesto sto je toliko nebitno i sporedno.
Kad se naviknes na nesto skroz ti je ok. Ne kazem ja da svakome treba da se svidi ali 90% ljudi ovde preteruje.

+100^2

Sta? U cemu je problem?

Ocekivao sam novi fon dobre cene i izrade. Mislim da je ovo pocetak kraja Google imperije. Do sada su na svim poljima bili jako kul, ovaj potez ko da su prepisali od Microsofta.

Edit: Hoce li neko da otvori temu o novom Nexusu ili prica ostaje ovde?

Poslednja izmena:
TW mi se ne dopada jer je sve preveliko za moj ukus. Stock android uredjaj znaci da ce Paranoid Android raditi bez greske. Vec sam otpisao Samsung kao sledeci telefon, ali posle ovoga, mozda i razmislim jos jednom.

Ocekivao sam novi fon dobre cene i izrade. Mislim da je ovo pocetak kraja Google imperije. Do sada su na svim poljima bili jako kul, ovaj potez ko da su prepisali od Microsofta.

Edit: Hoce li neko da otvori temu o novom Nexusu ili prica ostaje ovde?

Znaci ti bi s4 za 300 dolara, ha nadaj se. Treba samo biti realan.

Poslednja izmena:
Ne bih ja S4 uopste, ne dopada mi se fon. Zato mi je sve ovo smor. Cekao sam neki LG/Motorola 4.3 inch uredjaj sa OLED ekranom sa sub 500$ cenom ali nista od toga za sada. Inace cela konferencija u rangu Apple-a, manja unapredjenja tj. dosada. Nekada je Google I/O bio uzbudljiv dogadjaj.

Da li ovo 'ustupanje' samsungu znaci da se odustaje od nexus linije.. ? Kako ce novi nexusi u buducnosti da se razlikuju od ostalih masovnih telefona,do sada je to bio brzi updejt a sada.. ? Sada im i ne treba nexus linija.. U buducnosti uleti i htc sa kesom i neki htc one two i s5 izbace google verzije i cao.. Ne znam sta google misli da radi u buducnosti..

Ne bih ja S4 uopste, ne dopada mi se fon. Zato mi je sve ovo smor. Cekao sam neki LG/Motorola 4.3 inch uredjaj sa OLED ekranom sa sub 500$ cenom ali nista od toga za sada. Inace cela konferencija u rangu Apple-a, manja unapredjenja tj. dosada. Nekada je Google I/O bio uzbudljiv dogadjaj.

Ne znam sta si ocekivao, ali kakva je konkurencija ni ne vidim razloga za nekim radikalnim potezima. Sigurno ne spavaju, ali totalno bi bilo nepotrebno za necim over the top.

Da li ovo 'ustupanje' samsungu znaci da se odustaje od nexus linije.. ? Kako ce novi nexusi u buducnosti da se razlikuju od ostalih masovnih telefona,do sada je to bio brzi updejt a sada.. ? Sada im i ne treba nexus linija.. U buducnosti uleti i htc sa kesom i neki htc one two i s5 izbace google verzije i cao.. Ne znam sta google misli da radi u buducnosti..

Bas sam se uvek i pitao zasto svaki veci proizvodjac nema svog "nexusa", po meni je to super ideja. Evo ja hocu pure android ali me uvek osrednji hardver i ocajna baterija nexus telefona odbija od istih, verujem da puno ljudi ovako razmislja.

Poslednja izmena:
Isto sto i do sad.
Nikakvu zaradu nisu ni imali na n4 i n7 jer su smesno jeftini.
Njih interesuju druge stvari,ne prodaja hardvera,bar sam ja tako skontao.

Jel moze neki link gde je potvrdjeno da ce s4 google edition da bude skroz isti kao ovaj s4 sto se sad prodaje kod nas?:)

Po mom misljenju najava ovog S4 je da se popuni "praznina" tj. da imaju FHD uredjaj sa najjacim hardverom par meseci tj. do kraja godine kada ce najaviti N5 i naslednika N7 najverovatnije sa Snapdragonom 800/Adreno 330. Ovo je moje misljenje samo.

Poslednja izmena:
to je i moje misljenje..mada je samsung veliki igrac,ne znam da li ce pustiti bas tako da n5 ima snapdragon800 jer bi to smanjilo njima prodaju za praznike i te stvari(po nekim naznakama s800 ce oduvati s600 i to ne za male procente )naravno, iako mi mislimo da tu prsti konkurencija ja sam misljenja da svi veliki prozivodjaci imaju 10 i vise godina unapred plan sta ce i kada izbacivati od hardvera..

Jel moze neki link gde je potvrdjeno da ce s4 google edition da bude skroz isti kao ovaj s4 sto se sad prodaje kod nas?:)

Ne treba ti nikakav link. Rekao Hugo, otkljucan bloader, LTE, stock 4.2 Android i sve buduce nadogradnje kao i na Nexusu.

Dakle, S4 hw, stock Android. 649$.

Dobro, onda ide ovaj moj S3 u oglase :) Kolika je realna razlika izmedju S3 (star dva meseca) i S4?

gs4goog6-1368637232.jpg

To ti je sa Google I/O

Sad mala, kad izadje taj "stock" S4, ja mislim da ce i Samsung TW S4-orci pasti cijena....

ALi i S3 :) Zato planiram da sada zamenim S3 za S4 i juna lepo da mu "smestim" STOCK ;)

to je i moje misljenje..mada je samsung veliki igrac,ne znam da li ce pustiti bas tako da n5 ima snapdragon800 jer bi to smanjilo njima prodaju za praznike i te stvari(po nekim naznakama s800 ce oduvati s600 i to ne za male procente )naravno, iako mi mislimo da tu prsti konkurencija ja sam misljenja da svi veliki prozivodjaci imaju 10 i vise godina unapred plan sta ce i kada izbacivati od hardvera..

Nema Samsung sta tu da pusti. S800 telefoni ce uskoro biti najavljeni. Za 2-3 meseca najkasnije. Samsung tu ne moze nista. Bice brzi ali nista drasticno. Mislim nema sta jos da iskoristi taj hardver.

Da ne zaboravim mozda Google ceka i Tegru 4.

Nazad
Vrh Dno