Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ne mogu da verujem kakav je kvalitet reprodukcije sto se slusalica tice, ovo je savrsenstvo!

S4 + SoundMagic E10 = EPICNESS! :,,:

Edit: Da dodam da je i zvucnik jako dobar. Konacno mogu to da kazem za jedan Samsung. Prijatno sam iznenadjen.

Poslednja izmena:
To si rekao samo tako, ajdee molim te :)

Ne bi tako nesto rekao da nisi mislio, pa sad kao izvlaci se.

dobra poslovna strategija, imali su dosta modela i u jednom momentu cak 4 OSa cini mi se (Android Symbian Bada i WP), ono sto je upalilo na tome su se zadrzali i eto

Poslednja izmena:
Kako vam rade senzor temperature i barometar? Imam utisak da senzor za temperaturu radi k'o onaj za pod mišku :) Treba mu 5 minuta da fiksira temperaturu, tad se i telefon malo zagreje, pa temperatura verovatno nije realna. Verovali ili ne, nemam ni jedan živin termometar u kući kako bih proverio.

Poslednja izmena od urednika:
Jeste neka njegova aplikacija... Sad ne znam jel to u S Health-u ili se negde drugde nalazi, ne secam se kad sam cackao telefon.

S-Health, samo tamo ima temperatura okoline i vlažnost vazduha. Pritisak nisam našao gde se nalazi.

Poslednja izmena:
Aplikaciju za barometar skini sa playstora.

Evo upravo sam probao pored zivinog termometra i pokazuje istu temperaturu u momentu, i na jednom i drugom 21 stepen i 53% vlaznosti vazduha kod mene u sobi ;)

Kvalitet zvuka je odlican ali za mene nije dovoljno jak.A mozda sam malo i gluv,*** godine lete.

Već se pojavljuju na kp za oko 500 evra.
Šta mislite za koliko će vremena cena pasti na oko 400 evra? 15 dana, mesec, dva?
Pošto se uopšte ne sećam kako se kretala cena za S3 kad je izašao.

pa na 400 i nece bas tako brzo, za nekih pola godine otprilike ce se stabilizovati na toliko, bar ovi regularni sa garancijom

Kvalitet zvuka je odlican ali za mene nije dovoljno jak.A mozda sam malo i gluv,*** godine lete.
Evropski modeli verovatno :(

Već se pojavljuju na kp za oko 500 evra.
Šta mislite za koliko će vremena cena pasti na oko 400 evra? 15 dana, mesec, dva?
Pošto se uopšte ne sećam kako se kretala cena za S3 kad je izašao.
S3 je vrlo brzo pao na 400EUR, mozda 3-4 meseca, medjutim on je "poceo" od 500EUR, ali vec za nedelju dana ih je bilo i za 450EUR i iz licnog iskustva mislim da se ni ti nisu nesto prodavali.

Mene vise interesuje da li ce se pojaviti Exymos verzija ili da se cimam iz Koreje.

Aaaaaa када би ово дошло код нас знао бих који је мој следећи фон:D

Kakav bi potez Samsung napravio kad bi izbacio čist android kao alternativu ovom! Usput, probleme sa pregrevanjem su, izgleda, pravili Samsungov puš servis i Samsung aps.

Ima smisla.. Sundar Pichai je u intervjuu za Wired pokazao da koristi S4, ali ga verovatno nije ukljucio.

Kakav problem sa pregrevanjem?Ja ga koristim 2 dana i nije ni mlak,cak ni na punjacu.

Vrh Dno