Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Hoce da kaze da je tw golo g'vno.. Ja tokom koriscenja s3jke oko 2meseca nisam mogao da se naviknem na njega.. Najgora stvar koja postoji na high end telefonima

Kolika je razlika između 4.1.2 i 4.2.2. Ima li svrhe koristiti više user profila?

Najbolje bi ti bilo da skoknes negde kod operatera i vidis 4.2.2 na S4, eto to ces dobiti ;)

Dugo nije bio neki youtube review ,)
Ima ih veoma mnogo, ali evo na primer ovaj nigga, ima samo 19 god, ali pravi kvalietne i objektivne reviewe.

Poslednja izmena:
^ Da, da... Ja sam se odavno pretplatio na njegov kanal na YT-u, zna decko i objasnjava sve lepo.

+1

pitanje jel s4 po defu ima wifi punjenje ili mora da se kupuje posebna zadnja maska ?

Dok god ima karticu, to mi nije problem. Da je Nexus 4 pa da se pravi frka. Ovako ne znam cemu sitnicarenje.

S4 ima 7gb manje, a one ima 6 GB manje minus slot za memorijsku :)

Ja se slazem ali mislim da ako vec kupujes telefon sa 16GB treba da obezbede oko 16GB a ne duplo manje.
Vazi za sve ne samo Samsung. Neka stave jos 8 za to cime planiraju da zatrpaju memoriju i ostace im oko 16GB.

Meni je to glavni razlog sto nisam uzeo nexus, a imao sam ga za jako povoljnu cenu ali verzija od 8gb.
Za takvu masinu to je zaista premalo, nek se google bori za to da nema sd slotova ali brate nek stave onda 32-64gb pa onda da razgovaramo.

I meni nije jasno samo 8GB od kojih je oko 5.5GB slobodno u 2013-oj.

Помало подсећа на произвиђаче хардова који деценијама пишу нетачне капацитете ....купиш 150 , добиш 136 итд.

Normalno je da od 16 ili 32GB itd. recimo nikad neces dobiti tacno toliko, to se zna. Ali se ovde radi o duplo manje memorije koju korisnik moze da koristi! Tako da na kutiji treba da stoji 16GB (9GB Usable)

Meni je to glavni razlog sto nisam uzeo nexus, a imao sam ga za jako povoljnu cenu ali verzija od 8gb.
Za takvu masinu to je zaista premalo, nek se google bori za to da nema sd slotova ali brate nek stave onda 32-64gb pa onda da razgovaramo.

istina, to je najveća mana Nexusa...kad je slot tu to inače nije problem, samo bi eto što kaže Emix mogli nekako da naglase da je 8 rezervisano za sistem

Cekajte a na sta odu ti gigabajti? I kako ide instaliranje aplikacija, koliko ima mesta za to?

Ja se slazem ali mislim da ako vec kupujes telefon sa 16GB treba da obezbede oko 16GB a ne duplo manje.
Vazi za sve ne samo Samsung. Neka stave jos 8 za to cime planiraju da zatrpaju memoriju i ostace im oko 16GB.

Stavice oni i 150gb njima nije problem ali ce biti ljudima da plate i ovih 16 imaginarnih je preskupo.

Jedno kratko pitanjce, da li punjac od S3 ili S2 odgovara za ovaj telefon? Stize mi uredjaj iz Dubaija,
pa me interesuje da li mu ovi odgovaraju ili cu morati ovde novi da kupim, posto je u Dubaiju drugaciji
standard uticnice, poput americke.

Nešto novo su ubacili kod S4, neki novi pin nešto nisam siguran da će odgovarati. Gledaj da uzmeš original punjač za S4 mada to ćeš morati direktno u neku Samsung prodavnicu da ideš, nemoj da uzimaš neki kineski punjač.

Kupi samo adapter za uticnicu, to kosta nesto 100-200 dinara, svi punjači su univerzalni što se tiče napona 110/220V, 60/50Hz.

A možeš i to što lappy kaže, samo dodatak.

Ja sam pročitao da nećeš dobiti punjač uopšte, pa sam ono predložio.

Pazariću onda dodatak pošto stari punjači ne odgovaraju, hvala na predlozima.

Kako neće, pa zar nije bila priča da su sad svi kablovi/punjači (osim applea) unificirani i da su micro usb?
Edit: prvo vidi kakav ti adapter treba, jel onaj engleski koji ima tri rupe/pina ili neki drugi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno