Takodje telefon se bas pregrejava,
\
Telefon prelepo izgleda, i imam osecaj kao da drzim telefon od 600e a ne neku jeftinu kopiju, plastika je naravno lepljiva i magnet za otiske ali sta ces. Najvise me odusevila kamera, bukvalno da slikam i zumiram 500m da vidim tamo sta rade ribe u 10 zgrada pored u sobama
Nisam se ovoliko smejao bas, bas dugo.....strava dobar prvi utisak o telefonu
Danas sam ga dosta drndao u telekomu slovenija, pa evo par utisaka.
1. Nenormalno se greje, ali bas nenormalno, mogu da zamislim tek sta bi bilo da je metalan....
2. Jedva sam primetio razliku izmedju njega i s3, isti ruzni touch wiz samo novija verzija androida i malo veci ekran.
3. Pokrenuo sam real racing 3 koji na mom tegra 3 tabletu baguje, ovde radi perfektno samo nisam smeo mnogo da igram mislio sam da ce da se zapali...
4. Ja sam nesto rekao sebi da ne uzimam preko 4.3" jer je previse glomazno aliovo ovo mi promeni misljenje malo, jako je tanak i lagan ali ipak je veliki...
5. Ima zanimljivog softvera kao eye tracking npr. koji pomalo ne radi samo nisam mogao da nadjem onu panoramu 360 kod kamere.
6. Smatram da je ova rezolucija bespotrebna...
7. Brzina odlicna, jos nisam primetio da bilo sta baguje...
Ukupni. utisak : Galaxy S2
@ nimbus
Odlican video za servisere, nisam znao da je sa pravim alatkama toliko lako rastaviti i sastaviti telefon![]()
Pa nista, salim se malo, ali sve u svemu mi se ne svidja telefon, ovo sa grejanjem je stvarno problemHahahaha sta je ovo??
Hahahaha sta je ovo??
trenutno je cena 85 iljada.
Ne znam sta je sa ljudima niko nista pametno da napise.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari