Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa SGS III je dobio 9,3, A GS 3 Mini cak 8,9. HTC One 9.1.

Meni se generalno opisi na phone areni nikako ne svidjaju.. A i ovaj mi je uzasan.. Ceka se bugarski review, uvek kada biram izmedju mobilnih oslanjam se na gsmarenu :) a ove ocene,samo mi nije jasno kako ih rangiraju i kace na kraj reviewa

Mene cudi da su razocarani audio kvalitetom u toku razgovora. Samsung je odavno tu odlican.

Inace, i meni su gsm arena testovi bolji, opsirniji, profesionalniji i verodostojniji. PA testovi lice na neki malo opsirniji preview. Mada odrade s'vremena na vreme zanimljive uporedne testove.

Mediocre call quality

pa dobro ovo je i tako nebitno za jedan telefon mogli su vala i tu desetku da mu daju..

Ne postoji telefon koji zaslužuje desetku kao ocenu. Neće ni postojati.

phonearena се дискредитовала са закључком

sada pogledah ove slike dva posta gore.. na prvu loptu lepse izgleda slika htc-a dok se ne zumira.. *** kod s4 slike mogu vidim sta pise na zadnjoj kuci(zgradi) maltene dok kod htc-a ne vidim ni natpise na kuci koja je na sredini :D dobro ovo je naravno zbog razlike u megapikselima ali niko ne moze da me ubedi da su postupili dobro sto su stavili 4mp.. ovo sve ne znaci da ne bi uzeo htc,da imam mogucnosti i para vrlo rado :D

Definitivno lepši od trojke, vise mi ne izgleda kao zensko ogledalce za tašnu.

da samo st oce kao i s3 mini biti low harwer high cena!

Ja imam S III i kada sam citao specifikacije S IV nasao sam da nema "RADIO" sto me je zacudilo ...

Inace S 4 jeste mnogo bolja po specifikacijama i nadmasuje sve fonove do sada ali nije nesto revolucionalno da neko kaze WOW ! samo je vise nasminkan ...

Kad ovako vidim izjave da je MNOGOOOO LEPŠI od trojke... Kako može da bude toliko MNOGO lepši kad ima skoro sve isto, isti materijali, skoro isti oblik (malo je kockastiji), isto HOME dugme... Da neko kaže da je MNOGO lepši od iPhone ili nekog HTC-a ali ovo, praktično isti telefon :D

Ili ti ili mi ne vidimo dobro. I jeste dosta lepši od s3, svedeniji i elegantniji je. Home dugme je dtugačijeg oblika, sada je normalno, ne ono retardirano sa s3.

Poslednja izmena:
Ma daj, dečko ima pravo, telefon 90% izgleda isto kao prethodni. I meni su ovi komentari "mnogo lepši" prilično glupi. Nego, sto ljudi, sto ćudi..

Slika govori vise od hiljadu reci:

Galaxy-S4-and-Galaxy-S3.jpg

Samsung-Galaxy-S4-vs-S3.jpg

Malo su coskovi manje zaobljeni i to je to.
Inace ima milion nekih senzora, a i ovaj hromirani zvucnik iznad ekrana me uzasno nervira deluje kineski.

Nije mnogo lepsi, samo mnogo normalnije izgleda, nije toliko zenskast. Mada beli i dalje previše sljasti

Isto sve, i kod home dugmeta ne vidim neko proljepsanje :D

Ovo je veliki udar na fensere, niko nece znati da oni imaju najnoviji i najjaci telefon na svetu, vec ce misliti da imaju proslogodisnji model :d

Да, да мораће да наговесте који је телефон док га стављају на сто:D
Као оно- Ух не могу да седим нормално са овим новим galaxy ѕ4...;)

Opusteno, izbacice kucista sa logoom Glxy 4 koji svetli u 10 boja :d

Da se pojavim u javnost sa ovim telefonom rokn'o bi me neko. Ne zbog lepote telefona vec cijene. :d
Pljackaju za manje para. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno