Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pogledaj source, tu kaže da Srbija dobija telefon, samo nije odlučeno koju veziju, exynos ili snap. Ista stvar je i sa Hrvatskom. CG ništa (kao da bih i mogao da ga kupim :().
Nema veze i da ne bude u CG, biće kod nas i ljudi iz CG mogu da kupe..Carinski prelaz je formalan... Jedino troškovi puta do Srbije su veliki..Mada mi nije jasno zašto nema u CG... Nema predstavništva?

Nema veze i da ne bude u CG, biće kod nas i ljudi iz CG mogu da kupe..Carinski prelaz je formalan... Jedino troškovi puta do Srbije su veliki..Mada mi nije jasno zašto nema u CG... Nema predstavništva?
Ma biće "ovako", to sigurno. Ali ja pričam o kupovini kod operatora. Mada one je najavljen i to kod dva, sigurno će i SIV biti, pogotovo što je 99% u Cro i BJRM preko t-mobile pa će vjerovatno biti i ovamo.

Meni se cini da htc one ima i problem sa fokusom,

Zasto je kod Samsunga u video modu, slika kao zumirana, tako je uvek bilo kod njih, evo npr ova slika koja stoji na ovom snimku gde se vidi ovaj izlog ili sta je vec, uocava se da je kod Samsunga poprilicno uvelicano, cemu to?

Drugacija optika i crop da chipa.

cista optilizacija procesa rade scaling 2:1
cip im je 13M sto je 4128 x 3096
a HD je 1920x1080 sto duplirano daje 3840x2160 koliko oni koriste pixela na cipu

Poslednja izmena:
cista optilizacija procesa rade scaling 2:1
cip im je 13M sto je 4128 x 3096
a HD je 1920x1080 sto duplirano daje 3840x2160 koliko oni koriste pixela na cipu

mhmm, ok.. Inace nije los telefoncic, samo sto neko ko ima S3 realno nema potrebe za ovim, dok neko ko menja S2 je lepa kupovina..

To je kejs za stanije :d

A SGS 4 mini ce biti solidna masina, kao i trojka mini, jedino sto je (pre)skup a isto ocekujem i od SGS 4 Mini. Ali opet ako ih bude po oglasima i kod operatera po normalnijim cenama bice solidna kupovina.

Poslednja izmena:
Tesko da ce biti solidan sa Dual core-om. A verovatno ce bit zestoko zacenjen...

To je kejs za stanije :d

A SGS 4 mini ce biti solidna masina, kao i trojka mini, jedino sto je (pre)skup a isto ocekujem i od SGS 4 Mini. Ali opet ako ih bude po oglasima i kod operatera po normalnijim cenama bice solidna kupovina.

Ma gde je bre s3 mini solidna masina, krshina teska.

Pa za tu cenu i naziv i jeste krsina. Preskup je a u stvari je SGS II Mini. Ali ko nadje po oglasima za 220-230e onda je solidan.

Upravo tako, S2 je mnogo bolji telefon a isto kostaju.
S3 mini je klasa S1

Добро, није баш у класи s1, али је свакако лошији од ѕ2:D

Ima S2 ali polovan, mislio sam na S3 mini sa mreza koje neko odmah prodaje, znaci nov fon.

Tesko da ce u neko skorije vreme S IV mini moci da se nadje za neku normalnu cifru.

"The Samsung Galaxy S4 Mini comes in a dual-sim variant as well..." Ovo mi zvuci zanimljivo. :d Ali verovatno ce mu prepucati cenu.

Vrh Dno