Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Koliko je njima dobro sa ovim dizajnom..

J.J. Abrams im se izgleda umešao u dizajn interfejsa, svuda neki flare-ovi :p

DDR3, ok, ovo je kao bolje od konkurencije...
Baterija je provaljena...2600mah

Smor dizajn. Ako ga softver ne izvuce, pruzaju HTC-u slamku spasa. I ekran ce dosta da znaci.

ddr3 memorija, senzor za toplotu i vlagu :D

Ne vidim svrhu ovih prezentacija. Dosadno do bola, zamazivanje očiju. 5" (4.99) :D

ubaciše mu i Infra Red

Nikako da se zaebu da kliknu na phone ili sms da zalaguju malo :)

ovo je truba, platili ovima da se krevelje i da nesto kao prezentuju. Ustvari nisu nista uradili posebno.

Ovo prave budalu od ljude :D

Ono osjecaj kad si ocekivao nesto vise.
Dizajn djene djene, moze proci, oblik mi izgleda kao neki hibrid s2 i s3.
Ovi ostali "gedzet" ce vjerovatno imati uticaja na neke ljude da se mogu hvaliti kako im telefon mjeri temperaturu i sl.
Sve u svemu mali pomak od S3, ali realno vjerujem da niko nista znacajnije nije ni ocekivao.
Ista stvar kao i 4s>5

Jel ovo telefon ili toplomer? :-D

Joj, kako udaraju nisko sa devojčicom balerinom, ja ugasio ovo, gore od reklama na pinku za hemoroide.

Ne znam za vas al mene ovo podseća na...

Wackywaving.jpg

"Potrošimo mesec dana na dizajn S4 i onda imamo još 11 meseci da vežbamo za predstavu" xD

Al okej, ko nema S2 ili S3 biće mu zanimljivo...

Ovo je, bukvaln osu ubacili sve šta su mogli i šta nisu i sada e kurče, imamo FISHEYE EFEKAT! FISHEYE ZA KAMERU! WOW!!!!!

Aplauz samo od ljuda sa bine.

Ko im je smišljao ovo... Dobio sam transfer blama...

Drama shot, svidja mi se

Eraser, to nesto slicno kao kod HTC One?

Dandy, Gizmo?

Tapšu sami sebi xD

LB_1900.jpg

http://www.engadget.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-preview/ hands on... ne znam sta su radili sa ovom plastikom.. True to tradition, the GS 4 is an all-around plastic affair and, really, did you expect anything else? Although, the company has now injected that glossy body with a subtle cross-hatching that lies just beneath the surface on the front and back. The effect is reminiscent of the patterns used on the Optimus G and G Pro, but it's a decidedly inferior imitation that does little to elevate the GS 4's build quality. To the contrary, it actually seems to have a cheapening effect. You can somewhat avoid this with the Frost White version, as the pattern appears most distracting on the black model.

Poslednja izmena:
Take a shit on stupid people!

Nikada se oni nece opametii...nikad.

Nazad
Vrh Dno