Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Booooooooooooring

Kad je Apple imao ove predstave?

Makar je zanimljivo, mogli bi da izbace na dvd :) i like it :)

Od ovoga može da se nauči samo KAKO NE praviti prezentaciju, bilo čega, ne samo telefona.

dzabe kad ne zna srpski :D

True to tradition, the GS 4 is an all-around plastic affair and, really, did you expect anything else? Although, the company has now injected that glossy body with a subtle cross-hatching that lies just beneath the surface on the front and back. The effect is reminiscent of the patterns used on the Optimus G and G Pro, but it's a decidedly inferior imitation that does little to elevate the GS 4's build quality. To the contrary, it actually seems to have a cheapening effect. You can somewhat avoid this with the Frost White version, as the pattern appears most distracting on the black model. (zakacinu opet ovde jer mozda niste videli na strani iza :D )

Ovo je još najbolja funkcija, prevodilac,.
Dal ce podržavati južno srpski redneck jezik? :-D

Nikad, ovo je najbolje predstavljanje ikada.

Jos mi je fascinantnije koliko su napredovali od onog ocajnog predstavljanja S3-ke prosle godine.

Poslednja izmena:
Samsung email and messaging app

Jel je to neko koristio ikada?

super im je ovaj smisao za humor :d kao da su kupili fore od kursadžija :D

Hajd nek ovore neku aplikaciju da zalaguje pa da gasim strim odma' :D:D

Ovo će verovatno od starta imati "Disable" sudbinu S Voice-a :)

Sad će izaći Ivan Ivanović :)

Mene mrzi da zstanem do kompa da ugasim ovo ******. :-D

This Ana is a dude :p

Haha i love this picture of jeff banging brasilian tranny right as he shot it! Makes me feel like he is here!

Mnogo su smorili. Odustajem!

Iskreno ovaj dizajn i plastika nisu toliko lose ispali koliko sam ocekivao po svim leakovima.
Ovo je bolje nego S3.

Nazad
Vrh Dno