Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Jel moguće podesiti samsung laučer sa skroluje pozadinu-tapet-wallpaper kako god ? :)

Ok hvala :) Meni se svidja TouchWiz..Ja volim ili skroz stock da mi telefon bude ili skroz modovan.Ne ubacujem launchere itd na stock softweru..Takav sam ti cudan ja :D

Drugari imam problem sa samaung galerijom odjednom je prestala da čita zedge what's app viber itd foldere vidim samo dropbox kamera i još dva. Pokušao sam da brisanjem catch u aplikacijama ali i dalje isto. Skinuo sam QuickPic i on bez problema čita foldere. Svi folderi koje ne čita su na internoj memoriji tako da nema veze sa karticom. Neki predlog?

Clear Data za Samsung Gallery.

Probao sam clean data napisao sam vec i nije funkcionisalo.CleanMaster mi je sredio stvar.Hvala na odgovoru u svakom slucaju.

Probao sam clean data napisao sam vec i nije

Nisi. Kao prvo napisao si catch verovatno autocorrect greška ja sam pretpostavio da to znači cache. Kao drugo da si uradio clear DATA moralo je da proradi.

@Pablo jesam ali nije.Zato sam i pisao na forumu za savet posto bukvalno nisam znao sta da radim dalje.Nije prvi put da se susrecem sa ovakvim problemom ali prvi put da nije brisanje podataka iz app managera pomoglo.Mislim da je problem bio u relokaciji samih datoteka posto sam pre ovog buga probao SDMaid i on je verovatno sj... galeriju.Jos cudnije mi je sto je CleanMaster pomogo koga ja i dalje smatram vise aplikacijom za reklame nego pravom aplikacijom.

nije duos. sestra ima sa jednom karticom. malo-malo pa joj ne readi kamera dok ne restartuje tel. ne znam ni da li je do vibera, tako vidim ovde u komentarima.. kada je jedan dan deinstalirala viber, nije bilo problema sa kamerom. da li je slucajnost ili viber stvarno zeza kameru, ne znam, ali me interesuje kako to da resim (a da to nije deinstaliranje vibera) ... :) ?

Biće da je do vibera, ja sam u početku imao problema sa kamerom, to čuveno zakucavanje iste, od kada sam uklonio viber pre jedno mesec dana, NIJEDNOM se nije desio problem s kamerom. Koristim sad Whatsapp, i radi sve normalno...

ja sam kod nje instalirao neku stariju verziju vibera i iskljucio auto update za njega, sada joj radi sve ok.

Ako imaš root možeš i da blokiraš viberu pristup kameri, tad sve radi ok sa bilo kojom verzijom.

Kako to uraditi?

Zahvaljujem!

Ja mislim da je vreme da ljudi prestanu verovati u Apple, i prekinu da i na druge proizvodjace prenose njihove upgrade polise ;)
Ne vidim nista bitno doneto u KK u odnosu na ICS prvi bukvalno. Ima tu dve zgodne sitnice (izgleda status bara :D), ali imam utisak da ljudi zele nove verzije samo jer misle da je to nesto mnogo vazno :)

Da ne pominjem da cesto novije verzije nisu nesto posebno dobre cak.

@alfaunits da pratis XDA i da te interesuje flesovanje modovanje telefona znao bi da ono sto si napisao totalno pogresno.Razumem da je to sa tvog gledišta pa nema potrebe da ti objašnjavam gde i šta si pogrešio.

Da, ovo je sa prilicno ne-tehnickog gledista, ali racionalnog. Znaci ne ono kao kad nekog fenboja pitaju na ulici "Da li ce upgradovati na iOS x", a on kao vec jeste, "zasto?", i onda nabroji stvari koje i nemaju smisla ;)

Tehnicki gledano, nisam video da je neki update posle ICS-a bitno nesto dodao/sredio, ali vidjao sam da su zeznuli postojece.
Da li sam nesto bitno ispustio, a da je bilo posle ICS-a? (do KK, posto Lollypop nisam probao, a znam samo da ume da zezne zbog enkripcije ;))

Mogu da ti nabrojim "vidljiva" i "ne vidljiva" poboljsanja od ICS do Lillipop-a ali mislim da to tebi konkretno nista ne znaci.Ja takodje mislim da ICS je radio najbolje ali ne zato sto je najbolja verzija androida nego zato sto je google bio normalnija kompanija tad i nisu gurali skoro uopste g+ i ostale njihove aplikacije a isto vazi i za proizvodjace.Zato su cyanogen mod,slim,liquid i ostali romovi veoma popularni.A bez drajvera njih je tesko napraviti a bez updatea oficialnog softwera od proizvodjaca nema drajvera eto zato trazimo lollipop od samsunga.

Koliko znam Cyanogen Lollypop postoji na nekoliko telefona za koje nema Lollypopa??

Postoji.Kada izbace cyanogenmod za neki telefon koji ima istu verziju oficialnog softwera (npr 4.4.4) onda mogu da pokupe originalne drajvere i naprave da 99% stvari super funkcionise u nekim slucajevima bolje nego na oficialnom softweru.Kada nema tih drajvera ili su sa starije verzije androida onda developeri moraju da ih prepravljuju i uskladjuju da rade na novojim verzijama sto je veliki problem.Pored toga dosta stvari mozda nece da uopste radi.Nadam se da sam ti ukratko pojasnio.

Imam S3 Neo duos, uzeo sam ga zbog 2 kartice i telefon je OK, zadovoljan sam.
Ali smatram da je bezobrazluk da nema apdejt na 5.0, a telefon se skoro pojavio!
Podržavam peticiju Samsungu da se i za ovaj model uardi Lolipop tako da ako se pokrene inicijativa stavljam i ja potpis.
Medjutim moram da kažem da zbog ovakvog ponašanja prema kupcima verovatno ću odustati od Androida i preći na WP jer mi se svidja njihova politika prema kupcima i odnosa prema najskupljem i najjeftinijem modelu. Kada daju apdejt, svi dobijaju i to je za poštovanje.
Ja lično ne dajem više od 220-230 evra za telefon jer smatram da je sve preko te cifre bacanje para, bolje je uzeti dobar komp nego telefon, tako da sam razočaran podrškom koju dobijaju Android telefoni niže i srednje klase, ne samo Samusng modeli, mislim da ni drugi nisu bolji. Jedina šansa da imaš bilo kakav apdejt je da kupiš fon koji vredi više od 500 evra!
Ovom telefonu možda ne treba Lolipop, ali mu treba bar bolji interfejs, a ni tu se nisu potrudili.

Poslednja izmena:
Tako sam i ja razmišljao i kupio Lumiu735,mučio se sa njom dva meseca i ponovo se vratio na android.Džabe apdejt za sve telefone kad nema krštene aplikacije za čitanje knjiga tipa Aldiko a o ostalim stvarima da ne govorim.Lepo radi WP,brzo bez štucanja i zabadanja ali kada ti treba neki program nezavisnih programera tu je kraj.Sada imam Note3Neo i čekam da se Samsung smiluje i izbaci Lolipop,nadam se da neču čekati do Nove godine...

Nazad
Vrh Dno