Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Isprobao sam HK ROM, nije pokazao mogucnost LTE podesavanja na I9300I (HK Duos S3 ima LTE jedini od ponudjenih ROMova na SamMobile).
WiFi mi nije radio plus :)

*** :(

Samsung je naveo da ni jedna od obe verzije ne podrzava LTE ne znam gde ste videli da podrzavaju.

P.S.Htedoh da podelim sa vama dve slicice :D

Sad ne znam koliko drzi S3 Neo ali posle LG 4x za mene je ovo fenomenalno + sto je prvo punjenje i imam oko 1 sat igranja video igara itd.Videcu da li moze da se ponovi.

Prilozi

• 428dadf30a3ac911e7522368319a769e.jpg
    428dadf30a3ac911e7522368319a769e.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 151
  • 5cdf8963566b7a768ce27934e628928e.jpg
    5cdf8963566b7a768ce27934e628928e.jpg
    60 KB · Pregleda: 150
Poslednja izmena od urednika:
Samsung je naveo da ni jedna od obe verzije ne podrzava LTE ne znam gde ste videli da podrzavaju.

P.S.Htedoh da podelim sa vama dve slicice :D

Sad ne znam koliko drzi S3 Neo ali posle LG 4x za mene je ovo fenomenalno + sto je prvo punjenje i imam oko 1 sat igranja video igara itd.Videcu da li moze da se ponovi.
Dimi, i ja sam zadovoljan telefonom. Takodje sam prešao sa LG 4X HD i baterija je na S3 Neo mnogo volja iako su na papiru iste.

Stvarno sam iznenadjen baterijom i sam znas da na LGu jedva izgura 2-2:30 na 14 sati koriscenja mialim da ce na S3 Neo da izgura 24h i 4h SoT.Kako je kod tebe ?

4h SoT dnevno i meni izgura na max. brightness.

Samsung koji je rekao gde da koji neo ne podrzava LTE?
HK verzija podrzava pise na sajtu Samsung HK.

HK-hong kong ili ? :D ne znam samsungove skracenice xD Ja nisam video da neki S3 podržava. Uzgled nešto se dešava sa lollipop nadogradnjom čitam na xda počeli su i oni koji su pisali sad da pričaju "nemamo tih informacija" ...

Da, HK = Hong Kong :) To je medjunarodna skracenica za Hong Kong :) (a posto se pominje Poljska a onda HK bilo mi je logicno da mislim na Hong Kong :))
Samo na Samsung HK sajtu sam video da S3 Neo podrzava LTE (gledao sam 10-ak zemalja, u Poljskoj zvanicno nema S3 Neo modela)

A, koji S3 Neo, posto ih ima dva, GT-I9301I i GT-I9300I? Koliko ja znam, ni jedan, ni drugi ne podrzavaju LTE... [emoji15]

Stvarno sam iznenadjen baterijom i sam znas da na LGu jedva izgura 2-2:30 na 14 sati koriscenja mialim da ce na S3 Neo da izgura 24h i 4h SoT.Kako je kod tebe ?
Kod mene sam imao 6h SoT na skoro 48h. Nisam igrao igrice i osvetljenost mi je smanjena i upaljena na automatic. Prosecno mi je oko 5h u zavisnosti koliko koristim net. Mnogo je bolji od LG-a.
Na XDA postoje custom romovi ali mislim da nema potrebe za ubacivanjem jer Stock radi dobro.

Poslednja izmena:
A, koji S3 Neo, posto ih ima dva, GT-I9301I i GT-I9300I? Koliko ja znam, ni jedan, ni drugi ne podrzavaju LTE... [emoji15]
Za HK Duos znam da ima (pise na sajtu, na engleskom :)), neko je pomenuo da poljski ili francuski Neo (ne Duos) ima, ali na poljskom sajtu stoji drugcije. Za FR ne mogu da nadjem :)

Na XDA postoje custom romovi ali mislim da nema potrebe za ubacivanjem jer Stock radi dobro.
Slazem se, jedina stvar koju sam hteo da promenim ozbiljno sa stock ROMa je mogucnost Xposed i Greenify funkcionalosti (treba Root, ali ne i drugi ROM). Toliko dobro radi da je to neverovatno!
Neke stvari za Dual SIM su trebalo mnogo bolje/drugacije da urade, ali sta je tu je... prezivi se ;)

Ovo ste u pravu, TW odlicno radi na S3 neo. Da covek ne poveruje. :)

Radi odlicno i na S3 LTE (koji ima 2GB RAMa), jer je pravljen za nesto izmedju izgleda, a S3 Neo taman tu upada :)

je l sredio neko problem sa viberom i kamerom ? da li vredi ubaciti neki drugi rom i koji preporucujete ?

Meni viber ne pravi probleme. To je izgleda duos problem.
Viber verzija 5.2.2

nije duos. sestra ima sa jednom karticom. malo-malo pa joj ne readi kamera dok ne restartuje tel. ne znam ni da li je do vibera, tako vidim ovde u komentarima.. kada je jedan dan deinstalirala viber, nije bilo problema sa kamerom. da li je slucajnost ili viber stvarno zeza kameru, ne znam, ali me interesuje kako to da resim (a da to nije deinstaliranje vibera) ... :) ?

Instaliras drugu,neku stariju verziju vibera,jer definitivno viber zeza kameru na ovom telefonu.

Ja tek dva dana imam mob ali meni kamera i viber rade normalno.Mozda vremeno pocne da baguje nesto.Deinstaliraj viber pa skini opet.

To je slučaj na pojedinim verzijama, ja recimo, nikada nisam imao problem sa kamerom za ovih par meseci na 9301

Instaliras drugu,neku stariju verziju vibera,jer definitivno viber zeza kameru na ovom telefonu.
imas li predlog koju verziju? nije moj telefon pa mi treba neka proverena verzija jer ne mogu stalno da se zanimam sa tim
Ja tek dva dana imam mob ali meni kamera i viber rade normalno.Mozda vremeno pocne da baguje nesto.Deinstaliraj viber pa skini opet.
probao. jedan dan radi normalno, posle opet zeza.

Da li je jos nekome ovaj novi Viber apdejt skrsio kameru?

Meni je opet viber napravio problem s kamerom, pre toga neko vreme sam ga bio deinstalirao i radilo je sve bez problema, juče ili prekjuče se viber updateovao i opet počela kamera da baguje. Rešio sam tako što sam obrisao viber i ubacio whatsupp... viber mi je pravio probleme i ranije sa lg l9...

imas li predlog koju verziju? nije moj telefon pa mi treba neka proverena verzija jer ne mogu stalno da se zanimam sa tim

probao. jedan dan radi normalno, posle opet zeza.

instaliraj viber 4.3.0 meni radi odlicno. Nemojte da radite update.Novi update pravi problem.

Poslednja izmena:
Nikad do sad nisam imao samsung uredjaj pa me interesuje koji Kies trebam da skinem za ovaj uredjaj tj koja je razlika ? Kad odem na samsungov sajt izbaci mi Kies i Kies3.

P.S. Jel zna neko da li se gubi garancija ako preko Ebaya kupim kod za otkljucavanje telefona sa mreze ? U pitanju je Telenor mreza.

Zasto bi uopste i koristio Kies?
U principu se gubi ali mozes da se pravis lud ako dodje do reklamacije.

kies 3 je za telefone sa Android 4.3 i noviji, tako da je to i odgovarajući za ovaj telefon.
u principu otključavanje preko koda ne bi trebalo da ima uticaja na garanciju jer se ništa ne manja na software-u.

Hvala puno na odgovorima :) Kies sam hteo da skinem zbog update softwera (ako ga ikad dobijemo ).Hoću telefon da otključam jer planiram da idem van nase zemlje uskoro na neki mesec.

Pozdrav svima,
telefon dobijen u firmi (GT-I9301I Neo), yaključan je na Telenor mrežu, ali mi je namera da ga koristim na drugoj mreži.
Nekoliko pitanja, pre nego što krenem da gaa čačkam:
Gde doći najpovoljnije do unlock koda?
Ako uradim root, može li se uraditi unroot? Da li se gubi garancija, tj, da li i ovaj telefon trajno okida onaj glupi Knox, kao na flagship modelima?

Hvala svima! :wave:

Za unlock cod pogledaj na Ebay-u mislim da je tamo najpovoljnije.Svaki rootovan telefon moze da se unrutuje.Ako ga odneses rootovan u servis gubi se garancija.Sto se tice Knoxa citao sam da ima nacin da se izbegne e sad posto mi je ovo prvi samsung telefon ne bih znao da ti kazem bilo sta osim da pogledas na XDA.Ili sacekaj da se javi neko na ovom forumu 99% ima ljudi koji znaju tacno te upute.

Ima na xda postupak za root bez okidanja Knoxa.

Nazad
Vrh Dno