Udjes u podeaavanja,pa mobilne mreze pa tip mreze,ako imas da biras wcdma,gsm i Lte ili 4g onda imas,ako nema tu onda nemas.
Ovo nije pokazatelj da nema.
Udjes u podeaavanja,pa mobilne mreze pa tip mreze,ako imas da biras wcdma,gsm i Lte ili 4g onda imas,ako nema tu onda nemas.
Dimi, i ja sam zadovoljan telefonom. Takodje sam prešao sa LG 4X HD i baterija je na S3 Neo mnogo volja iako su na papiru iste.Samsung je naveo da ni jedna od obe verzije ne podrzava LTE ne znam gde ste videli da podrzavaju.
P.S.Htedoh da podelim sa vama dve slicice![]()
Sad ne znam koliko drzi S3 Neo ali posle LG 4x za mene je ovo fenomenalno + sto je prvo punjenje i imam oko 1 sat igranja video igara itd.Videcu da li moze da se ponovi.
Kod mene sam imao 6h SoT na skoro 48h. Nisam igrao igrice i osvetljenost mi je smanjena i upaljena na automatic. Prosecno mi je oko 5h u zavisnosti koliko koristim net. Mnogo je bolji od LG-a.Stvarno sam iznenadjen baterijom i sam znas da na LGu jedva izgura 2-2:30 na 14 sati koriscenja mialim da ce na S3 Neo da izgura 24h i 4h SoT.Kako je kod tebe ?
Za HK Duos znam da ima (pise na sajtu, na engleskomA, koji S3 Neo, posto ih ima dva, GT-I9301I i GT-I9300I? Koliko ja znam, ni jedan, ni drugi ne podrzavaju LTE... [emoji15]
Slazem se, jedina stvar koju sam hteo da promenim ozbiljno sa stock ROMa je mogucnost Xposed i Greenify funkcionalosti (treba Root, ali ne i drugi ROM). Toliko dobro radi da je to neverovatno!Na XDA postoje custom romovi ali mislim da nema potrebe za ubacivanjem jer Stock radi dobro.
imas li predlog koju verziju? nije moj telefon pa mi treba neka proverena verzija jer ne mogu stalno da se zanimam sa timInstaliras drugu,neku stariju verziju vibera,jer definitivno viber zeza kameru na ovom telefonu.
probao. jedan dan radi normalno, posle opet zeza.Ja tek dva dana imam mob ali meni kamera i viber rade normalno.Mozda vremeno pocne da baguje nesto.Deinstaliraj viber pa skini opet.
Da li je jos nekome ovaj novi Viber apdejt skrsio kameru?
imas li predlog koju verziju? nije moj telefon pa mi treba neka proverena verzija jer ne mogu stalno da se zanimam sa tim
probao. jedan dan radi normalno, posle opet zeza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari