Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Jutros sam primetio da mi je baterija pala na 13 procenata.I ako je telefon sinoc bio na nekih 88 procenata napunjenosti.Preko noci je wifi ostao ukljucen.
Primetio sam da facebook aplikacija vuce do 79 procenata baterije.
Mislim da to nije normalno.Pa molim za neki savet.

U prilogu je slika.

Prilozi

• Screenshot_2015-02-27-10-01-06.png
    Screenshot_2015-02-27-10-01-06.png
    150.5 KB · Pregleda: 175
Pokusaj ovde da kliknes ns fb i zatim izaberi restrict background data.
Ako si rootovan imas permission menager ili apps ops pa iskljuci opciju "keeps phone awake" i neces imati problema.

4bce756b790fe76393e1411307f336ad.jpg

:)
Iskljucio data konekciju, i sam ne znam kako samo 1%
Moguce da je baterija "poludela" i pogresno ocitava statse, videcu da li ce da odjednom padne...
Danas 2 razgovora od po 25 minuta, 30 minuta muzike...

Poslednja izmena:
f2bf50a8c93d23d3438c6dadcc0f78d3.jpg

Dan posle...
Restartovao telefon i sad pise 97...
Edit: 96
Za 2 minuta 3% :)
Verovatno ce sada da se spusti na stvarni level...
Ali ipak da se pohvalim koliko mi traje baterija :)

Moze li neko da okaci sliku originalnog punjaca i slusalica koji dolaze uz ovaj telefon? Imam neki od 1A i relativno sporo puni..
Utikac od usb kabla vrlo labavo i bez otpora ulazi u telefon, nesto mi tu ne stima :)

Poslednja izmena:
Mislim da je punjac u pitanju, ja imam od S3, S3 Duos (ovaj znaci), P780 i od nekih drugih uredjaja USB punjace. Sem varijante Xioami powerbank -> S3 Duos, sve ostale se sporo pune :(
I svi USB kablovi su mu nekako labavi :)

Evo slike od GT-I9301l. [emoji3]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426186987754.jpg
    uploadfromtaptalk1426186987754.jpg
    131.4 KB · Pregleda: 149
  • uploadfromtaptalk1426187004238.jpg
    uploadfromtaptalk1426187004238.jpg
    824.2 KB · Pregleda: 153
Alfa, nisam ispratio ponudu, ok.

Milane, punjac jeste taj od 1A. Sporije se puni nego sto sam navikao te sam odmah pomislio da mi je uvaljen od 1A umesto od 2A :).

Inace, koliko vama treba za punjenje baterije od 0 do 100%?

Kod mene na AC punjacu ne moze tako brzo, na Xiaomi hoce.

Ja ne znam tacno, ali cu proveriti sledeci put kada se bude punio... [emoji2]

Od 0(ugasio se sam) do 100%, 2h:35min... I, meni to nesto dugo... [emoji52]

Nije to dugo,ipak baterija ina preko 2000 mAh.Meni se Sony Z2 sa 3200 mAh baterijom puni minimum 3 i po sata.

Lose punjenje kod mene je ipak bilo zbog lose silikonske obloge koja je sprecavala da utikac dobro legne u usb port.

Sada, kada je sve na svom mestu, puni 20-90% za nekih 90min i mislim da je to ok obzirom na 2100mAh i punjac od 1A.

Imam par pitanja u vezi ovog telefona:
1.Da li se nekom desava da npr hoce da udje u kameru, a telefon zablokira tj ne prikazuje sliku vec sve crno na kameri i moze da se izadje iz nje i opet se udje i sve isto dok se telefon ne restartuje, i to se desava cesto, dakle nije se desilo recimo jednom pa da pitam vec se desava?
2.Da li vam se desava da recimo u gornjem uglu pise da je 21:15, a na sredini telefona(znaci telefon je zakljucan) pise da je recimo 21:10?
Od aplikacija imam mesenger, whats up, viber, power cam, live score, skajp i jos par aplikacija ne zahtevnih, ali mi je malo cudno da se ovo desava na ovom telefonu, a telefon je relativno nov imam ga tek mesec dana. Hvala unapred :)

Imam par pitanja u vezi ovog telefona:
1.Da li se nekom desava da npr hoce da udje u kameru, a telefon zablokira tj ne prikazuje sliku vec sve crno na kameri i moze da se izadje iz nje i opet se udje i sve isto dok se telefon ne restartuje, i to se desava cesto, dakle nije se desilo recimo jednom pa da pitam vec se desava?
2.Da li vam se desava da recimo u gornjem uglu pise da je 21:15, a na sredini telefona(znaci telefon je zakljucan) pise da je recimo 21:10?
Od aplikacija imam mesenger, whats up, viber, power cam, live score, skajp i jos par aplikacija ne zahtevnih, ali mi je malo cudno da se ovo desava na ovom telefonu, a telefon je relativno nov imam ga tek mesec dana. Hvala unapred :)
Nijedan od problema koje si naveo nisam imao. Mozda da probas fabrički reset.

Prijatelj je skoro pazario ovaj telefon i zalio mi se nekoliko puta na taj problem sa kamerom. Moguce da neka aplikacija uzrokuje to. Ako ti nije preveliko cimanje probaj factory reset.

Ni jedan od navedenih problema nisam imao, a ni bilo kakvih. Telefon imam 6 meseci i radi perfektno. Uradi factory reset.

Sto kaze Batak, deinstaliraj taj power cam pa vidi sta ce biti. Ako i dalje nece onda vrati na fabricka podesavanja.

To je poznat problem sa kamerom na S3 neo. I ja sam ga imao. Kako se poravilo nemam pojma. Možda je neki update vibera ili nečeg sličnog rešio problem. Za sada ne baguje kamera.

Obrisacu power cam pa cu da vidim, u slucaju da ne pomogne, kako se radi taj fabricki reset i jel on sve obrise iz telefona ili ne?

Ides u podesavanja, pa backup and reset i imas tu factory reset. Brise se sve.

To sto ti stane vreme na widgetu je posledica ubijanja procesa od strane androida. Kada kliknes na wigdet onda ispise vreme...
Kamera - update viber(ako postoji instaliran)

Za vreme vise nije problem sredilo se ne znam kako, a kamera se jednom ubagovala za 2 dana, e sad, kakve veze ima update vibera sa kamerom?

Mozda viber pristupa kameri i onemogucuje njeno normalno funkcionisanje.To je poznat problem koji je imao cak i S5.

Da li se ikako kože uključiti miracast na ovom telefonu? Meni je to jedina mana,ostalo sve radi odlično i zadovoljavajućom brzinom i kad bih uspela još miracast da osposobim to bi bilo super. Zbog nedostatka te opcije počinjem da žalim što nisam uzela stari s3.:lupko:

Nazad
Vrh Dno