Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Koji metod ste koristili za root bez okidanja knoxa?

Ja kada sam rutovao to nije bilo moguće, ne znam kakva je sada situacija

Jeste probali Towelroot?Mada kapiram da ce raditi na nekoj ranijoj verziji softvera,ne poslednjoj.

Dakle ispratice bar jedan update za ovaj model, lepo od Samsunga.

Kod mene je problem sa kamerom počeo da se javlja nakon instalacije vibera, odnosno kad se viber posle apdejtovao. Posle sam obrisao viber i preuzeo ga sa play storea, više se nije kamera zaglupljivala

Zna li neko da li Telenorov S3 Neo ima Gorila Glass?

Nema veze da li je "Telenorov" ili nije, nema Gorilu.

Ok. Inače, nisam ni mislio da je bitno što je Telenorov, nego sam video da negde (na nekim tržištima?), S3 Neo ima GG, pa me interesovalo da li ovaj, koji se uzima preko Telenora, ima...

Pretpostavio sam da nema ;)

Zna li neko da li Telenorov S3 Neo ima Gorila Glass?
Polovično tačno.
Dual sim model I9300I ima Gorila Glas 2
Single sim model I9301I (to je model kod naših operatera) nema Gorila Glas.
I9300I ima android 4.4.4
I9301I ima android 4.4.2
Oba modela dobijaju Lolipop 5.0 potvrđeno je.

Poslednja izmena:
Nema tacan datum, verovatno kad puste puste..

Inace, neko je pitao da li S3 Neo od nasih operatera podrzava LTE, mislim da ne.

Da li imate problem kada kucate sms da, cim se doda neki smajli( oni koji su fabricki odradjeni na tom telefonu, npr :) ), automatski prebaci na mms poruku? Kako to spreciti?

Ima tema o ovome cak :D (toliko je veliki problem)

Da li je neko na I9300I mogao da koristi LTE? Zna li neko kako se na Samsungu proverava da li ima LTE podrska?

Neki modeli imaju. Tj.za neka trzista modeli. HK recimo ima.

Da li je jos nekome ovaj novi Viber apdejt skrsio kameru?

Polovično tačno.
Dual sim model I9300I ima Gorila Glas 2
Single sim model I9301I (to je model kod naših operatera) nema Gorila Glas.
I9300I ima android 4.4.4
I9301I ima android 4.4.2
Oba modela dobijaju Lolipop 5.0 potvrđeno je.

Gde tačno piše da dual sim ima GG.
Imam dual sim, a ćerke mi imaju I9301I i ne vidim neku razliku u pogledu ekrana?

Poslednja izmena:
Septimus ...Jeste meni juce ...Izbrisao sam viber i ponovo instalirao...sad radi normalno..ocigledno da Viber pravi problem..

i opet ne radi kamera...Jebm ti viber i njihove update....

Sto updateujete ako ne znate da vam treba nesto iz update-a? Ja ne dam nikakav autoupdate, nit autocheck :)

sestra taman uzela pre par dana s3 neo. instalirala sve sto joj treba - par aplikacija i viber.
sutra dan me zove, ne radi joj kamera.. restartuje ga, radi kamera. posle par sati - ne radi kamera...
kada je vec mislila da je fon u kvaru, procitao sam ovde da viber pravi problem.
samo ga je reinstalirala, za sada radi ok kamera, videcemo do kada ce.
koji krs od aplikacije je taj viber, to je strasno. steta samo sto ga vecina (mojih kontakata) koristi, samo zato ga drzim u telefonu..

mada kod mene na note 3 neo radi sve ok, nisam primetio da pravi neki problem.

Koristim g pro 2 i nemam da izaberem 4g, a telefon podrzava 4g, tako da to ne mora nista da znaci. Nisam siguran, ali mislim da je potrebna druga sim kartica.

Nisam siguran da li ovaj telefon uopšte podržava LTE ali Samsung ima fazon da za neke regione onemogući LTE iako telefon podržava i aktivira se ili apdejtom operatera ili flešom roma za drugi region

Nazad
Vrh Dno