Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Ok,shvatio sve.Samo,posto nemam sd karticu,kopiram rom na fon i sve isto,wipe data,clean install new rom ?

Instalirao Lite varijantu,radi sve ok.Mozda je mogao weather widget i launcher sa galaxy s5.Inace,za sada radi super.Videcu kroz par dana.Obicno na ranijim android telefonima su mi custom romovi radili od 3-5 dana normalno i onda su pocinjali bagovi.Instaliram Du Booster za ciscenje.

Odgovor je bio kimins, ne tebi.
Skineš auto-root od chain fire i flesujes pc odinom u AP. Restart. Skineš philz poslednji (md5) i isto flesujes pc odinom u AP. Kopiraš rom na sd, recovery, wipe data/clean to install a new rom, instaliras neat, gotovo

Sta ce mu prvo root ?? Ja kad sam flashovao odmah sam u Odin ubacio Phiz recovery i onda preko superSU.zip rootovao phone posto mu nisam menjao ROM. Ali da jesam sto bi uopste morao da ga rootujem kad costum rom ima vec ubacen root ? A i ako se dobro secam Note2 sam rootovao tako sto sam flashovao philz recovery iz stock recovery-ja posto je bio signed i onda jednostavno flashovao supersu.zip.

Koja je razlika? :D
Dal prvo philz flesovati pa supersu ili auto-root pa philz? Jedino mu je lakse moja metoda jer vec ima odin otvoren

Koja je razlika? :D
Dal prvo philz flesovati pa supersu ili auto-root pa philz? Jedino mu je lakse moja metoda jer vec ima odin otvoren

Pa da, ali sto bi uopste rootovao stock rom kad ide da instalira tvoj koji je vec rootovan ??

Da li mogu da se instaliraju folderi?Mislim na foldere sa ui_a s5.

Kakva su vasa iskustva sa Art om? Jel vredi to probati? Znam da je Sale rekao da to jos nije to i da treba ispeglati. Ja sam zadovoljan i brzinom i trajanjem baterije sem ako ovo drasticno ne menja stvar? Ako si placebo ili nijansu bolje,nemam potrebe onda za tim.

Ako izaberem opciju extra lite,da li cu imate sve opcije rom_a ? Uzgred,vidim da je stock look i to je super !

Ako izaberem opciju extra lite,da li cu imate sve opcije rom_a ? Uzgred,vidim da je stock look i to je super !

neces imati ono sto ne stikliras posle opcije full wipe. ne vredi da postavljas 1000 pitanja, moras flesovati rom pa vidi da li ti odgovara i kakav je postupak. Ako ti se ne svidja ti opet flesuj pa opet...i uci ces u stos ;)

Dobio sam update na telefonu,kakva su uputstva ? Ako odem na download rom update,kako dalje ?

Kakva su vasa iskustva sa Art om? Jel vredi to probati? Znam da je Sale rekao da to jos nije to i da treba ispeglati. Ja sam zadovoljan i brzinom i trajanjem baterije sem ako ovo drasticno ne menja stvar? Ako si placebo ili nijansu bolje,nemam potrebe onda za tim.

Ja koristim ART i nemam nekih problema. Odmah ja predjem posle instalacije aplikacija. Ne znam kako je na dalviku.

:d

imam instaliran neatrom v7.9 (android 4.3) da li mogu da flashujem boeffla karnel 5.3?

Poslednja izmena:
stavio (nakon TW 7.8) sinoc clean install TW 8.0, extra lite, (xposed+wanam, S5 KikoO tema i Mk6 ultra font kao i uvek) ..

izgleda nikad vise slobodnog RAM-a (po restartu 587 MB zauzeto, clear spusta na 450 - 470), brzina standardno dobra

ne znam sta jos moze da bude bolje pa da vredi da se radi update.

stavio (nakon TW 7.8) sinoc clean install TW 8.0, extra lite, (xposed+wanam, S5 KikoO tema i Mk6 ultra font kao i uvek) ..

izgleda nikad vise slobodnog RAM-a (po restartu 587 MB zauzeto, clear spusta na 450 - 470), brzina standardno dobra

ne znam sta jos moze da bude bolje pa da vredi da se radi update.

Hm, jel mi mozes reci koliko imas instaliranih aplikacija i da li imas nesto od (FB, FB messenger, whatsapp, viber, hangouts, swiftkey, neki launcher, neki widget)?

naravno, zato smo tu ..

pri instalaciji sam stavio hangouts i gmail, sat i mislim nista vise

preko TB-a sam vratio adaway, aix weather (aktivan widget), dolphin, exdialer, fast dormancy toggle, iGO, livescore, parking maniajk, tapatalk, viber i zedge

sad sam stavio i 1weather i njegov widget, i kad ocistim RAM nakon sto telefon radi par sati, ima 460 do 480 zauzeto .. znaci nema FB-a, nekog launcher-a, whatsapp-a, tastatura

Hvala ti :) Cisto da vise ne bijem glavu, kako ti imas tako puno RAM-a, a ja 50-80 :)

pitam se koliko su brzi u radu oni 1.5 i 2GB s3 modeli posto verov tu rama ne nedostaje, mada su oni izgleda dualcore ..

u svakom slucaju, cini mi se da sto vise slobodnog ram-a, to lakse radi, i stoga nema vise trpanja .. nazalost po S3, ni aosp kad se pusti, ne uzme puno manje ram-a

ne znam ni da li su svi oni servisi neophodni (imam dva google play komada, i jos kojesta) .. ovo vec nije striktno za temu vezano, mada ram-a nikad dosta

Nazad
Vrh Dno