Ozbiljno?Pozdrav momci
@shoomyrovich NeatROM za S5 cuva garanciju![]()
Da da...tako će na kraju i biti...vidim sad da moze da ostane 0x0 knox brojač ako se odradi onako kako si objasnio...jeste malo duži i teži postupak nego na trojci ali se verovatno isplati...danas sam bas radio antutu da vidim koliko gura i 42029 mi je skor...dok je na trojci bio oko 20000...verovatno uz neat ide i dosta dalje...nego da ne dužim ovde oko petice...ovo je ipak tema za trojku...Bolje reklamiraj kameru pa onda neat
Mislim da nije teško to ubaciti ali treba vremena. Pogledavši moju aktivnost ovde i na xda shvatićeš da ga baš nemamSale,jel postoji mogucnost i da li je jednostavno da se ubaci opcija da ,kad se ugasi ekran,tel prebaci na 2g a pri paljenju vrati na 3g? Video sam to na nekim romovima i meni licno vrlo korisna stvar. Na nekima to radi odlicno a na nekima traljavo. Mislim na Aosp verziju tvog roma.
Kako je isto 2G i 3G? Ni ne znaš koliko nisi u pravu i u pogledu brzine, pokrivenosti i uticaju na bateriju...Ne koristim jer nemam potrebu za njim,ne koristim ni Art.
Sale,zato sam i pitao jel lako. Nista nije nuzno ni neophodno. Kod nas je svakako 3g kao i 2g tako da nema tu mnogo razlike![]()
Upotrebljiva je jer ionako treba samo da otprilike ubadaš a on će pogoditi reč...
Tamo u opcijama gde biraš jezike klikni na tastaturicu pored srpskog i izaberi qwerty ili qwertz
Jel vam se desava da telefon ponekad sam od sebe izgubi mrezu? Meni se ovo desava doduse retko i to uvek kada upalim mobilni net. Dakle ne uvek samo ponekad. Tad jedino pomaze reset telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari