Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

pa imaš bolji multitasking i to je to. možda pokoji štuc manje jer se ne učitavaju aplikacije u pozadini nonstop

Kako najlakse da na telefonu pregledavam fajlove sa kompa? Sta da instaliram na mobilnom a sta na kompu? Tv - komp radi.

Ne znam da li se kod vas desava ali ja imam na Google nalogu 2-step verifikaciju i kad koristim extra lite install(uvek radim clean to install new rom), ne uspevam da vidim poruku u kojoj je verifikacioni kod :D

Hmm sigurno nedostaje neki apk za to ali trenutno nemam ideju koji je to. Vreme je za spavanje :)

Ja sam samo hteo da vas sve pozdravim...spletom srećnih okolnosti sam prešao na Galaxy S5, kevi ide trojka sa NeatROM-om a nju svakako neće zanimati dalja modifikacija pa tako ovde više neću dolaziti, eventualno zbog novije verzije, ali ne u skorije vreme...bilo je zadovoljstvo družiti se sa svima vama...vrlo je moguće da ćemo se Sale i ja jos "vidjati" na temi za S5 NeatROM...ali ni to neće biti skoro jer hocu bar malo da čuvam garanciju :) hvala vam svima na pomoći koju ste mi pružali kada god je bilo potrebno i nadam se da sam ja tako isto pomogao...srdačan pozdrav i sve najbolje...

I od mene pozdrav, S3 je prodat prije par dana na njemu je otišao NEAT 7.8.
Sledeća destinacija NEXUS 5 ili LG G2, tako da se ovdje priča sa NEAT-om za mene završava.

Sale, veliki pozdrav i Hvala za sav uloženi trud i strpljenje.

Pozdrav momci

@shoomyrovich NeatROM za S5 cuva garanciju ;)
Ozbiljno? :eek: pa ja čitao tamo i piše warranty void čini mi se :) ali sad nisam siguran da li to znači da je gubim ili ne :D auu. ..ne smem još da probam pošto me nesto zeza kamera na petici pa cu vrlo moguće morati na reklamaciju...ali znam sebe i neću ja dugo izdržati da ne probam :-D

Bolje reklamiraj kameru pa onda neat
Da da...tako će na kraju i biti...vidim sad da moze da ostane 0x0 knox brojač ako se odradi onako kako si objasnio...jeste malo duži i teži postupak nego na trojci ali se verovatno isplati...danas sam bas radio antutu da vidim koliko gura i 42029 mi je skor...dok je na trojci bio oko 20000...verovatno uz neat ide i dosta dalje...nego da ne dužim ovde oko petice...ovo je ipak tema za trojku... :) videcemo se još sigurno :) pozdrav...

Sale,jel postoji mogucnost i da li je jednostavno da se ubaci opcija da ,kad se ugasi ekran,tel prebaci na 2g a pri paljenju vrati na 3g? Video sam to na nekim romovima i meni licno vrlo korisna stvar. Na nekima to radi odlicno a na nekima traljavo. Mislim na Aosp verziju tvog roma.

Instaliraj Xposed i Intelli3g modul.

Ne koristim exposed. Necu zbog jednog modula da ga instaliram. Nije mi to neki veliki problem,samo korisna stvarcica bez koje mogu;-)

A ne koristiš xposed zbog čega? Jesi na ART-u?

Sale,jel postoji mogucnost i da li je jednostavno da se ubaci opcija da ,kad se ugasi ekran,tel prebaci na 2g a pri paljenju vrati na 3g? Video sam to na nekim romovima i meni licno vrlo korisna stvar. Na nekima to radi odlicno a na nekima traljavo. Mislim na Aosp verziju tvog roma.
Mislim da nije teško to ubaciti ali treba vremena. Pogledavši moju aktivnost ovde i na xda shvatićeš da ga baš nemam :(

Ne koristim jer nemam potrebu za njim,ne koristim ni Art.
Sale,zato sam i pitao jel lako. Nista nije nuzno ni neophodno. Kod nas je svakako 3g kao i 2g tako da nema tu mnogo razlike:)

Ne koristim jer nemam potrebu za njim,ne koristim ni Art.
Sale,zato sam i pitao jel lako. Nista nije nuzno ni neophodno. Kod nas je svakako 3g kao i 2g tako da nema tu mnogo razlike:)
Kako je isto 2G i 3G? Ni ne znaš koliko nisi u pravu i u pogledu brzine, pokrivenosti i uticaju na bateriju...

Sale,trazi te master droid na xda. Kaze ima neke greske da ti prijavi. Rece mu da si zauzet ali da cu te probati ovde nace. Zamolio te da mu se javis ili na Viber ili Hangouts.

Upotrebljiva je jer ionako treba samo da otprilike ubadaš a on će pogoditi reč...
Tamo u opcijama gde biraš jezike klikni na tastaturicu pored srpskog i izaberi qwerty ili qwertz

Zadnja 2-3 dana tel mi je dosta usporio i cesto se dogadja da se zamrzne bez obzira koju aplikaciju pokrenem,koristim Neat 7.9 jel se dogadjalo ovo jos nekome,jel ima neki fiks?

Često mi izbacuje ovakve greske kao i system not responding ?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414791069449.jpg
    uploadfromtaptalk1414791069449.jpg
    50.9 KB · Pregleda: 140
To se i meni dešavalo dok nisam prešao na novu. Inače u pitanju je verzija 7.8

Znaci meni je sve lepo radilo dok nisu pustili update za playstore i google settings od tada telefon laguje pri samom otkljucavanju pokretanje bilo koje aplikacije automatski blokira,pokusao sam da flesujem ponovo ali neki put nece ni da ga flesuje neki hoce ali se zaglavi u bootloop-u a kada uspesno odradim fles onda ono podesavanje na pocetku jezika i wifi nema sanse da prodjem iz razloga zato sto toliko koci i blokira da nema sanse da idem na next,sve ovo mi se dogadja u najgorem mogucem momentu jer pocinjem da radim u drugoj firmi a tel mi treba zbog mapa i moram da sam dostupan svo vreme :mad::banghead:

Jel vam se desava da telefon ponekad sam od sebe izgubi mrezu? Meni se ovo desava doduse retko i to uvek kada upalim mobilni net. Dakle ne uvek samo ponekad. Tad jedino pomaze reset telefona.

Zanima me da li je neko ubacio standardnu samsungovu tastaturu na ovaj rom i kako stoje stvari sa predvidjanjem teksta (srpski) u tom slucaju. Ne mogu da se naviknem na swiftkey :S: bolje reci da sam se navikao sam se na samsungovu tastaturu.

Treba mi pomoć oko instalacije.

Ne znam šta bih trebao da izaberem kod select CSC,
znam da treba da štikliram wipe data ali ne znam šta da izaberem u listi gde su svi provajderi.
Mislim izabrao bih svog provajdera ali nemam pojma na šta tačno utiče CSC pa bih radije da budem 100% siguran da znam šta radim,
ni jedan drugi ROM me nije pitao za CSC prilikom instalacije.

Nazad
Vrh Dno