M
Mstevan
Guest
"im not sure what the samsung devs smoke"

Jes pogledao sam ali kako ti modovi nisu moji nisam uspeo da provalim gde su greske tako da je sve isto kao sto je i bilo. Zanimljivo je da si samo ti to prijavioVerovatno niko osim tebe ne koristi taj mod
Još kad bi ubacio dva-tri screenshot-a čisto da i mi vidimo kako ti to izgleda bilo bi divnopresao danas na neat 7.8, dirty flash preko 7.7 ... preko stavio KikoO s5 temu, pa iz Saletove kolekcije beli kitkat toggle, s4 paket i naravno mk6 ultra cool font.. ova kombinacija je savrsena, bar za moje potrebe, i naravno exDialer umesto stock-a
jedino sto taj s4 launcher zeza je kada se sakriju neke aplikacije, sakrije ih onda i kao precice na desktopu . .ovo znam da nije do rom-a, niti je bitno .. najbolji rom za S3
Ma nema potrebe za izvinjenjimaEvo, izvinjavam se ... nisam ocekivao da treba odmah pokazati: widget je naravno chronus, a ima i malo xposed modula
![]()
![]()
![]()
Inace, opet su poceli restarti pri dodeli def apliakcije, bas dok sam ovo radio ... mozda ga kolje to sto sam menjao launcher u vec pomenuti
Jedino ako je možda došlo do nekog, lupam, "konflikta" u sistemu zbog toga što nije bio clean instal rom-a, to je moja jedina pretpostavka...nzm, još sam na aosp tako da nisam probao 7.8 još uvek...Nemam ideju. Kod mene je ok bilo dok sam bio na tom romu. I sada na novom NG3 sam probao 20 puta, radi normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari