Takodje.Isto imam utisak da baterija traje malo duze, obican s25.
Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.Iskreno, meni je baterija bolja nego pre updejta. 6h SOT a preostalo 36% baterije.
S 25 ULTRA. Meni je prosek bio oko 6h pre apdejta, sad sam na skoro 7h a baterija je na 26%.Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.
Ajde jedna informacija o brzini punjenja za s25 fe, možda nekom nekad bude od značaja. Od 15% do 75% za pola sata. Do 100% za sat i koji minut preko. Na essager punjaču od 100w. Provereno vuče 40w i aktivira brzo punjenje 2.0.
Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.
Ajde jedna informacija o brzini punjenja za s25 fe, možda nekom nekad bude od značaja. Od 15% do 75% za pola sata. Do 100% za sat i koji minut preko. Na essager punjaču od 100w. Provereno vuče 40w i aktivira brzo punjenje 2.0.
Мени не приказује оволико детаља о бстерији, како си то подесио?Sto se Ultre tice, baterija kida i dalje, bez promena posle azuriranja. I evo posle malo preko godinu dana i 259 ciklusa, Health spao na 99% 😅
XME - Малезија изгледа...@PoslednjiDon ta sekcija zavisi od csc i regulacija po regijama; znaci ili imaš csc u telefonu koji nije za ovo tržište ili nemaš android 15 (ili noviji) na telefonu.
Kolega koji je kupio u random maloj radnji isto dobio sa XME csc-om. Lako se menja preko racunara, mozes to lagano sa chatGPT korak po korak. Jedino ako te bas zanima BH ima smisla, inace ne.XME - Малезија изгледа...
Како промијенити и има ли смисла?
Овај је купљен у ЦГ у "мањој" радњи такође 😅Kolega koji je kupio u random maloj radnji isto dobio sa XME csc-om. Lako se menja preko racunara, mozes to lagano sa chatGPT korak po korak. Jedino ako te bas zanima BH ima smisla, inace ne.
Već spao health?Мени не приказује оволико детаља о бстерији, како си то подесио?
Posle godinu dana ti brzo? 😅Već spao health?
Nesto to brzo .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari