Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Iskreno, meni je baterija bolja nego pre updejta. 6h SOT a preostalo 36% baterije.

Prilozi

• Screenshot_20260514_183556_Device care.jpg
    Screenshot_20260514_183556_Device care.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 50
Iskreno, meni je baterija bolja nego pre updejta. 6h SOT a preostalo 36% baterije.
Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.
Ajde jedna informacija o brzini punjenja za s25 fe, možda nekom nekad bude od značaja. Od 15% do 75% za pola sata. Do 100% za sat i koji minut preko. Na essager punjaču od 100w. Provereno vuče 40w i aktivira brzo punjenje 2.0.

Koji model? Meni je tako isto bilo pre apdejta. Sad sam izmerio, cedio sam ga do 1% i tačno 5h 50m sot. Znači od takvog sot-a kao što je tvoj 6h i jos 35% baterije do toga da sa 100% baterije nemam 6h sot-a. Čisto da potvrdim sebi da nisam lud.
Ajde jedna informacija o brzini punjenja za s25 fe, možda nekom nekad bude od značaja. Od 15% do 75% za pola sata. Do 100% za sat i koji minut preko. Na essager punjaču od 100w. Provereno vuče 40w i aktivira brzo punjenje 2.0.
S 25 ULTRA. Meni je prosek bio oko 6h pre apdejta, sad sam na skoro 7h a baterija je na 26%.

Da li se svima usitnile ikone pri dnu ili samo meni? Svuda na ostalim mestima je ok samo na home stranici su bas sitne. Probao da podignem velicinu i sl sve se menja osim njih...28402.jpg

Još jedan bag koji sam primetio vezano za Instagram apljkaciju, tj. više bagova. Prvo se javlja treperenje neko, odjedom, kao da zabode na trenutak, pa se odjednom otkoči, drugo javljaju se neke crne trake u vrhu i dnu ekrana povremeno i treće najiritantnije kad se uđe na bilo koji profil učita odredjeni broj objava i sad kad se lista na dole i kad se dođe do dela da se učitaju nove objave samo vrti onaj krug za učitavanje i ne dešava se ništa. Naravno da ima internet konekciju i naravno da postoji još objava, ali iz nekog razloga učita samo ono što povuče u startu prilikom ulaska na profil i više ne. Ova prva dva baga su sporadična i ne dešavaju se stalno, ovaj treći, najiritantniji, uvek. Podrazumeva se da sam obrisao instagram i da sam ga instalirao opet i ništa se nije promenilo. Neko će reći instagram je krš aplikacija. Jeste krš, ne sporim, ali i taj krš je radio sasvim dobro pre apdejta. Jel ima neko sličnih zapažanja ili vama radi normalno?

Ovaj isti bug na Instagramu ima ortak koji koristi neku motorolu, bas mi je sinoc pokazao taj flickering. Ja rekoh nesto je do stelovanja sa osvezavanjem ekrana, al vidim da i ti imas taj bug... Znaci nije samo na galaxy telefonima.

Meni sot na s25u nije bio preko 5 i po sati ni kad dam ga kupio u aprilu prošle godine, ni bilo kad posle. Prekjuče sam prešao na 8.5 i evo posle prvog full punjenja je 1h49m sot za 19% potrošene baterije.

Sto se Ultre tice, baterija kida i dalje, bez promena posle azuriranja. I evo posle malo preko godinu dana i 259 ciklusa, Health spao na 99% 😅

Prilozi

• file_000000005d9071f4a5d705002c15f087.png
    file_000000005d9071f4a5d705002c15f087.png
    860.3 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20260515_102146_Settings.jpg
    Screenshot_20260515_102146_Settings.jpg
    43.3 KB · Pregleda: 35
Sto se Ultre tice, baterija kida i dalje, bez promena posle azuriranja. I evo posle malo preko godinu dana i 259 ciklusa, Health spao na 99% 😅
Мени не приказује оволико детаља о бстерији, како си то подесио?

@PoslednjiDon ta sekcija zavisi od csc i regulacija po regijama; znaci ili imaš csc u telefonu koji nije za ovo tržište ili nemaš android 15 (ili noviji) na telefonu.
XME - Малезија изгледа...
Како промијенити и има ли смисла?

Kolega koji je kupio u random maloj radnji isto dobio sa XME csc-om. Lako se menja preko racunara, mozes to lagano sa chatGPT korak po korak. Jedino ako te bas zanima BH ima smisla, inace ne.
Овај је купљен у ЦГ у "мањој" радњи такође 😅

Nazad
Vrh Dno